| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hayallerinizden sadece birinin gerçekleşmesi mümkün olsaydı? | |||
| Tüm dünyada hiçbir insanın aç kalmaması | | 6 | 30,00% |
| Sevdiğim insana kavuşabilmem | | 8 | 40,00% |
| Mesleğimde uğraştığım işte en üst noktaya ulaşabilmek | | 2 | 10,00% |
| Hiçbir sağlık sorunumun bulunmaması | | 1 | 5,00% |
| Tüm dünya ülkelerini gezebileceğim bir dünya turu | | 0 | 0% |
| Hayal kurmam | | 0 | 0% |
| Diğer | | 3 | 15,00% |
| Oylayanlar: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | Hayallerinizden sadece birinin gerçekleşmesi mümkün olsaydı? Hayallerinizden sadece birinin gerçekleşmesi mümkün olsaydı? |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 47
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tüm dünyada hiçbir insanın aç kalmaması Biz 3 kişiyiz. Ben, keyfim ve kâhyası... ![]() Narkoz aLmış gibi Hissєttiğimdєn bєri attığım hєr adım sєnkronizє.. |
|
| | #3 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 305
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:2099 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zengin olamk Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #4 |
| Profesör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 622
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:8522 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tüm dünyada hiç bir insanın aç kalmaması ve savaşların olmaması..... ![]() şişşşttt çekiyorum (: . . . ."Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu" |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 594
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3502 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiğim insan yanımda olsun başka bişey istemem ![]() "Aşk, karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmakla, kendinin salak olduğunu anlamak arasında geçen süreçtir..." ![]() |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.424
Forum Gücü: 136 Forum Puanı:59593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiğim insana kavuşabilmem.. her insan imkansiz olani gerceklestirmeyi isterdi..(: Seni beklerken.. Bir taş atımı mesafelerden yükleniyor yağmurların.. Islanıyorum.. Islandıkça ağırlaşıyor içimdeki yangın kokusu.. Bir virgüle bürünmek zamanıdır şimdi.. Seni beklerken.. Anladım ki her şey erken.. |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.472
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22395 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiğim insana kavuşabilmem ![]() Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 849
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saglikli olursan,,.1cini kismen digerlerinin hepsini yapma imkanin var Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.594
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:25248 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiğim insana kavuşabilmem ((: ,, Keşke demeyi hiç sevmem ama .. keşke işte... ![]() LayY lA LayY Resmet Ardındaki Prüzleri !! ![]() Gülümse (: |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.210
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:14571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tüm dünyada hiçbir insanın aç kalmaması ![]() Sevdiğim insana kavuşabilmem. ![]() Umutla yolculuk etmek, gidilecek yere varmaktan çok daha güzeldir. . |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.986
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:14390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi sürü şey istiyorum ama ben.. Dinsiz bilim KÖR Bilimsiz Din Topaldır. Albert Einstein Gördüklerim, görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor. EMERSON |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.373
Forum Gücü: 127 Forum Puanı:46914 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi Bir Aile Babası Olmak. Sönmüş Bir Volkan Gibiyim.. Hazırım Alevlenmeye.. ![]() Gel İçimdeki Ateşi Yak.. Savrulayım Göklere.. |
|
| | #13 |
| Profesör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 907
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:4485 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FIGO yle ıdmana cıkmak bı kere cıkııım futbolu bırakcam yaaaaBiz içtiklerimizle değil,içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz. İlkbaharı sonbahara çeviren,zamanın gündüze çaldığı bir ŞAFAKTI. C'est la vie... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |