DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Hayallerinizin şehri neresi?
Venedik 2 9,09%
sidney 0 0%
dubai 2 9,09%
roma 1 4,55%
londra 1 4,55%
madrid 1 4,55%
paris 1 4,55%
ben yazabilir miyim??? 14 63,64%
Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 30-08-08, 16:47 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

HilalMM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 27
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:115
HilalMM ara sıra gören oluyorHilalMM ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Hayallerinizin şehri neresi?

Hayallerinizin şehri neresi...?

Hadi bakalım en fazla oy nereye.......

işte o şehirler;

Venedik(benim hayallerimin şehri )

dubai

sidney

Londra

Roma

Madrid

Paris

KARGALAR ÖTMEYE BAŞLAYINCA BÜLBÜLLER SUSAR.(Mevlana)
Eski 31-08-08, 19:12 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.046
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayallerimin şehri honolulu-hawaii

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 31-08-08, 19:30 Çevrimiçi   #3
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.148
Teşekkür etti: 3.026
RepForum Gücü: 193
Forum Puanı:85926
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kesinlikle Roma (:

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !

Eski 31-08-08, 19:36 Çevrimdışı   #4
Doçent
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 3.205
Teşekkür etti: 1.417
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20206
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
istanbul ve zaten de ordayım tüm dünyayyı gezen bir doktora sordum

canım istanbulum dedi sebeb dedim :huzur dedi

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
sizlere hayırlı paylaşımlar..
A.E.O

.
Eski 31-08-08, 19:38 Çevrimdışı   #5
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben dubai yi begeniorum hem modern
hemde zengin bi ülke

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 31-08-08, 19:38 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.958
Teşekkür etti: 3.880
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İstanbul..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Mesaja teşekkür eden:
ASAKİRİ (31-08-08)
Eski 31-08-08, 19:40 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Müzik grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 561
Teşekkür etti: 105
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1001
askkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuşaskkorsani üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
itopyaaa
Eski 31-08-08, 20:57 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.083
Teşekkür etti: 797
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16717
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Cennet ülkemin 81 ili

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu...

Ya kimin sayesinde oldu...

Ağzı olan konuşuyor mu ne?
Eski 01-09-08, 14:44 Çevrimdışı   #9
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.189
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
öyle bir şehir yok..

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 01-09-08, 15:31 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.723
Teşekkür etti: 2.370
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:36768
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
paris

...aynı yollardan geçtim...
...farklı sehpalarda idam edildim...

Eski 01-09-08, 17:09 Çevrimiçi   #11
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.009
Teşekkür etti: 1.281
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9664
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Henüz öyle bir şehir kurulmadı.

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 01-09-08, 18:15 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hepsini istiom

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 01-09-08, 18:19 Çevrimiçi   #13

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.859
Teşekkür etti: 2.099
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27955
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Şuanda Gidip Görmek İstediğim Tek Şehir Var , İstanbul
Eski 01-09-08, 19:10 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.764
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:32784
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ülke olarak Mısır

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 01-09-08, 20:12 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.318
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Madridddd

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 01-09-08, 20:35 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.059
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7404
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
İstanbul...........................

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 01-09-08, 20:50 Çevrimiçi   #17
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.632
Teşekkür etti: 5.403
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
mekke medine

ve istanbullllll............

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 01-09-08, 21:49 Çevrimdışı   #18
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.659
Teşekkür etti: 3.094
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:36147
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
buram buram tarih kokan evleri ile mardin...
munzur vadisi ile tunceli...
tanrılar dağı nemrudu ile adıyaman..
hırçın dağlara meydan okuyan yaylaları ile trabzon...

CEZALI ÜYE
Eski 01-09-08, 22:04 Çevrimdışı   #19
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.777
Teşekkür etti: 1.122
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:8922
samira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
istanbul

---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه---

FiGÜRANLAR...
Eski 01-09-08, 22:29 Çevrimdışı   #20
Stajyer

MinikZurafa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 54
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:242
MinikZurafa ara sıra gören oluyorMinikZurafa ara sıra gören oluyorMinikZurafa ara sıra gören oluyor
İstanbul be varmı ötesi

Gel Beraber Karar Verelim.İmzaya'ya Ne Yazacağımızı

Konu Seçenekleri