DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Hayat Sizce Nie Sıkıcı Bu Kadar?!
İnsanLarından,topLumdan doLayı.. 6 17,14%
AdiL oLmamasından doLayı.. 6 17,14%
Acı ve ızdırap doLu oLdgu ıcın.. 4 11,43%
Kımse sizi anLamadıgı ıcın.. 6 17,14%
SorunLarınızdan doLayı.. 13 37,14%
Oylayanlar: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 14-05-07, 01:53 Çevrimdışı   #1
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:27123
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
dikkat Hayat Sizce Niye Sıkıcı Bu Kadar?

Evet sizce hayat niye sıkıcı ?

yada sıkıcı mı ?

cevap verin bakaLım ?

....................................

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden:
djmust (10-10-07)
Eski 14-05-07, 01:55 Çevrimdışı   #2
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Sevdiklerimin yaninda degilim hayatimi degistirmek icin bir girisimde bulunmuyorum hersey monoton devam ediyo ondan..

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 14-05-07, 01:59 Çevrimdışı   #3
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aklima gusel bi soz geldi ama Hollandaca

de wereld is niet mooi maar je kan tog mooi kleure

hersey insanin kendi elinde ..hayati guzellestirmekte slkici hale getirmekte bizim elimizde
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
LaViNia (14-05-07), SaKaRiN..! (26-03-08)
Eski 14-05-07, 02:13 Çevrimdışı   #4
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kim demiş sıkıcı die

hayat çok güzel tabi yaşamasını biliyosan ((:

.

Afra tafra off pofff (:
Eski 14-05-07, 02:26 Çevrimdışı   #5
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
paylaşamadığımız için !!!

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (14-05-07)
Eski 14-05-07, 02:49 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bence hayat sıkıcı ve biçok insana göre de öle..çünkü günümüz sartları insanları yapmak istemedikleri seleri yapmak zorunda bırakıyo..dolayısıyla istemediin seleri yapmak hayatını sıkıcı bi hale getirir...

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Eski 14-05-07, 03:17 Çevrimdışı   #7

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.252
Teşekkür etti: 4.792
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hayata sıkıcı diyosanız şuan yaşamıyosunuzdur...

Eski 14-05-07, 08:21 Çevrimdışı   #8
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hayat bazen sıkıcı ama her zaman diil
sıkıcı olduğu zamanda adil olmadığı zamanlardır kanımca

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 14-05-07, 23:11 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
insanlar becil davranmayı daha iyi buldukları için bence

O bir sığır...!!
Eski 14-05-07, 23:13 Çevrimdışı   #10
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.924
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
herkes hayatı kendine dogru yonlendirmeye calısıor yani hayata uyum saglamakdansa hayatı kendine uydurmaya calısıo bu yuzden sıkıcı..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 14-05-07, 23:33 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Müzik grubu

RapBoys - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:7464
RapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmışRapBoys yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
AdiL oLmamasından doLayı..

ARAMASIN O GÖZLER
O ŞİMDİ ASKER ÇıLGıN ŞöFöR
87/3
Eski 14-05-07, 23:33 Çevrimdışı   #12
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.082
Teşekkür etti: 2.489
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Sevmeyi bilmiyoruz.

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...
Eski 14-05-07, 23:35 Çevrimdışı   #13
Asistan

NoWomenNoCry - ait Avatar
Genel Mesajlar: 341
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4204
NoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biriNoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biriNoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biriNoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biriNoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biriNoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biriNoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biriNoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biriNoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biriNoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biriNoWomenNoCry Forumda Saygin ve popüler biri
Kim dedi sıkıcı diye....Anlamıyorum...(Bİraz uyuzluk yapayım)

Bence hayat harika...Acı çeksemde harika...Arkadaşlar Bu hayatımız benzetme yapmak gerekirse hımmm..... birer çorba... ve bi çorba ne sadece tuz ile nede sadece biber ile güzel olur.....

Babasız Büyüyen Bir İnsan Nasıl Baba Olabilir ki ?
Eski 15-05-07, 02:49 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
dünle bugün arasında fark olmadığı için..

zamansız
yorumsuz
sessiz
...
Eski 15-05-07, 02:55 Çevrimdışı   #15
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
tatura´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dünle bugün arasında fark olmadığı için..
yok mu gerçekten

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Eski 15-05-07, 03:04 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
troçki´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yok mu gerçekten
bu aralar yok:(

zamansız
yorumsuz
sessiz
...
Eski 15-05-07, 10:10 Çevrimdışı   #17
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
hayatın sıkıcı olduğunu düşünmüyorum..
hayatı sıkıcı hale getiren bizleriz aslında.. suçu başka biryerde aramamak gerek

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 15-05-07, 11:49 Çevrimdışı   #18
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Bεяsŧŷ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kim demiş sıkıcı die
hayat çok güzel tabi yaşamasını biliyosan ((:
bence de...
bir de şu söz kalmış aklımda.
"İnsanın kendisine çektirdiği acıya azap denir.Teknik adı vicdan azabıdır."

güzel yaşayabilirsek ( güzelden kastım görecelidir) mutlu oluruz
Eski 15-05-07, 13:20 Çevrimdışı   #19
Rektör
Genel Mesajlar: 7.672
Teşekkür etti: 1.433
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:23470
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayat her zamn sıkıcı insan bazen sıkılmak içn bile nedenler buluo

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 28-05-07, 15:16 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

acemi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.461
Teşekkür etti: 495
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6900
acemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
sen nasıl görmek istiyorsan öyle görürsün sen hayatı eğlenceli yaşamak istiyorsan da senin elinde sıkıcı yaşamak istiyorsan da

bence bazen sıkıcı bazen çok eğlenceli çünkü hayatımızın her saniyesinde aynı şeyleri yaşamıyoruz yaşadıklarımız doğrultusunda eğleniyor ya da sıkılıyoruz

Konu Seçenekleri