| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hayat Sizce Nie Sıkıcı Bu Kadar?! | |||
| İnsanLarından,topLumdan doLayı.. | | 6 | 17,14% |
| AdiL oLmamasından doLayı.. | | 6 | 17,14% |
| Acı ve ızdırap doLu oLdgu ıcın.. | | 4 | 11,43% |
| Kımse sizi anLamadıgı ıcın.. | | 6 | 17,14% |
| SorunLarınızdan doLayı.. | | 13 | 37,14% |
| Oylayanlar: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Evet sizce hayat niye sıkıcı ? yada sıkıcı mı ? cevap verin bakaLım ? .................................... Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | djmust (10-10-07) |
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevdiklerimin yaninda degilim hayatimi degistirmek icin bir girisimde bulunmuyorum hersey monoton devam ediyo ondan..
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aklima gusel bi soz geldi ama Hollandaca ![]() de wereld is niet mooi maar je kan tog mooi kleure ![]() hersey insanin kendi elinde ..hayati guzellestirmekte slkici hale getirmekte bizim elimizde |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | LaViNia (14-05-07), SaKaRiN..! (26-03-08) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 171 Forum Puanı:69428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kim demiş sıkıcı die ![]() hayat çok güzel tabi yaşamasını biliyosan ((: . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #5 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paylaşamadığımız için !!! parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Metu İz baCK (14-05-07) |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence hayat sıkıcı ve biçok insana göre de öle..çünkü günümüz sartları insanları yapmak istemedikleri seleri yapmak zorunda bırakıyo..dolayısıyla istemediin seleri yapmak hayatını sıkıcı bi hale getirir...
. güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #7 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.792
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayata sıkıcı diyosanız şuan yaşamıyosunuzdur... ![]() |
|
| | #8 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayat bazen sıkıcı ama her zaman diil ![]() sıkıcı olduğu zamanda adil olmadığı zamanlardır kanımca "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanlar becil davranmayı daha iyi buldukları için bence ![]() O bir sığır...!! ![]() |
|
| | #10 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.924
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkes hayatı kendine dogru yonlendirmeye calısıor yani hayata uyum saglamakdansa hayatı kendine uydurmaya calısıo bu yuzden sıkıcı..
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 887
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:7464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AdiL oLmamasından doLayı.. ![]() ARAMASIN O GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ÇıLGıN ŞöFöR 87/3 |
|
| | #12 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevmeyi bilmiyoruz.
|
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kim dedi sıkıcı diye....Anlamıyorum...(Bİraz uyuzluk yapayım) Bence hayat harika...Acı çeksemde harika...Arkadaşlar Bu hayatımız benzetme yapmak gerekirse hımmm..... birer çorba... ve bi çorba ne sadece tuz ile nede sadece biber ile güzel olur..... Babasız Büyüyen Bir İnsan Nasıl Baba Olabilir ki ? |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.630
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dünle bugün arasında fark olmadığı için.. zamansız yorumsuz sessiz ... |
|
| | #15 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 1.630
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zamansız yorumsuz sessiz ... |
|
| | #17 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatın sıkıcı olduğunu düşünmüyorum.. hayatı sıkıcı hale getiren bizleriz aslında.. suçu başka biryerde aramamak gerek Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #18 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.433
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayat her zamn sıkıcı insan bazen sıkılmak içn bile nedenler buluo بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen nasıl görmek istiyorsan öyle görürsün sen hayatı eğlenceli yaşamak istiyorsan da senin elinde sıkıcı yaşamak istiyorsan da bence bazen sıkıcı bazen çok eğlenceli çünkü hayatımızın her saniyesinde aynı şeyleri yaşamıyoruz yaşadıklarımız doğrultusunda eğleniyor ya da sıkılıyoruz |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |