| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | hayatımın sakarlıgı dediginiz
kız arkadışınla gezmeye gittin.sizin için çok özel bir gün hayatınızda karşılaşacagınız ne kadar sakarlık varsa hepsi sizinle beraber.zor bela geceyi tamaladınız kızı evine bırakırken ............................ oldu ve bu olay gecenin en büyük sakarlıgı oldu. sizce ne olabilir. ![]() |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kızın elbisesine basıp yırtmak bence berbat
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #3 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence arbayla gİderken kaza yapmam (sanirim bu kadarida olmaz derdİm)
|
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmm senin sevecegini dusunup...ama onun beyenmedigi..ve gecesini berbat eden bir hareketin...off Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 564
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4405 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam evine bırakırken dayanamadın ve yellendinn ![]() ![]() ![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #6 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bugün okuldan öğle yemeğine geldim annem evde yoktu patates kızartırken çikolata istedi canım sonra ocağın altını kısıp kapıyı kapatıp çıktım ve geldiğimde anladımki anahtar içerde kalmış hemen ev sahibine çıkıp annemi aradım yedek anahtarın yerini öğrendim..balkondan atladım tam balkona girerken okul pantolonum yırtıldı okula gidemedim falan derken en büyük kaza bu oldu evimde param çoktu cebimde param yoktu evimde sorun yoktu odamda sorun çoktu elimde silah yoktu kafamda ceset çoktu siz temiz bense kirli siz melek bense şeytan siz güzel bense çirkin siz şerefsiz ben şerefli |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |