| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]() | ben bulamadım sizler yazın sonra aklıma gelir belki ![]() .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umut dolu bir yaşamın mutluluğu
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel yaşamak santtır
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geldi aklıma ![]() neler geldi neler geçti .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu gün git yarın gel ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayatın kıyısında yaşanmış acı bir yaşam
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 234
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herşeye rağmen hayatta kalabilmek
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #8 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dengesiz Bir Ruh "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
sessiz sedasız bir hayatın umut dolu yaşamı
|
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.300
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:83928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GuZeLBeLa (: Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.533
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:36747 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benden önce ölmeseydi Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA Konu p0lly tarafından (03-06-08 Saat 22:22 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 18
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | asa abi sen devlet memurusun heralde ![]() başlık ise BOŞ İŞlER MÜDÜRÜ olabilir mesela Konu masaku tarafından (03-06-08 Saat 22:27 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.280
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicran....
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #15 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazal metabolizma
|
|
| | #16 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evli ama dul Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() ![]() |
Alice Harikalar Diyarında !!!!!! Yada Tekir Kedinin Macerraları |
|
| | #18 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.025
Forum Gücü: 193 Forum Puanı:85926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hazirim Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.168
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:20784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belki...(:
Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi.. Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan.. |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ultrAslan oLmak ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |