| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hayatınızı bir yol olarak düşünürsek? | |||
| Sarı (İstediklerimi alabilmek için çok beklediğim anlar oldu) | | 18 | 54,55% |
| Kırmızı (İstediklerimi genelde alamadım. Dur dendi, durdum) | | 9 | 27,27% |
| Yeşil (Önüme fazla engel çıkmadı, genelde her istediğim oldu) | | 6 | 18,18% |
| Oylayanlar: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Hayatınızı bir yol olarak düşünürsek? Hayatınızı bir yol olarak düşünürsek, bu yolda ilerlerken en çok karşılaştığınız trafik ışığı hangisi oldu? " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel bir anket .. Sarı diyelim .. ![]() |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.641
Forum Gücü: 141 Forum Puanı:57915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde kırmızı oldu :(
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.641
Forum Gücü: 141 Forum Puanı:57915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeşil olması için çaba gösterdinmi hiç ? yada yeşile yetişmek için hızlandığın olmadımı hiç ?
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bencede... Ama neye oy veceğimde kararsızım 3'ü birarada desem yeridir heralde. Buyüzüden sadece yorum yapayım(: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatın bana sundukları ve benim hayattan istediklerim. Çevremde ve etrafımda o kadar güzel insanlar var ki onlarında yanımda olmaları ve yaşamımı kolaşlaştırmaları karşısında buraya kırmızı veya sarı yazarsam sahip oldugum ve olucaklarıma biraz hakaret gibi olabilir.. Bu nedenle "Yeşil" ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | p0lly (18-09-07) |
| | #8 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sarı Kırmızı Oldu Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sarı-kırmızı en büyük cimbom Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| Mesaja teşekkür eden: | p0lly (18-09-07) |
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gördüğüm en farklı, en güzel anket, tebrikler ![]() Genelde sarı, memnunum bundan iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #11 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.924
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarı.. bi yeşil yanmadı... çok güzel anket teşekkürler düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | shun (18-09-07) |
| | #12 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çaba sarfettiğim işleri başardım, imkansızları hayatıma uzak tuttum , ve istediklerimi aldım... zafer veya zafer diye tabir edilen yola, hiç başlamamışta olabilirim aslında... ki başladıysam bile , ışıklarda mübah... kolay hiçbişey olmadığı gibi, başarılmayacak yada elde edilmeyecek çok az şey var... benim rengim de mavi... |
|
| | #13 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
iNCELİKLER YÜZÜNDEN! | |
|
| | #14 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
S E S S I Z C E ![]() | |
|
| | #15 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | genelde yeşildir ben birşeyi almayı istersem alırım ![]() kırmızı ışıkları ortadan kaldırmakta üzerime yoktur ![]() arada sarı olduğu da oluyor |
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 68
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YeşiL çok nadir sarı tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| | #18 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:71 ![]() | |
|
| | #19 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sarı ila kırmızı arası sanırım turuncu, hep bir mücadele, ve bu mücadelenin sonucunda çok daha fazlasını hak ettiğimi düşünmeme rağmen bir çok insana göre büyük ama bana göre küçük kazanımlar...
|
|
| | #20 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.332
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34515 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kırmızıı ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |