| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hayatta durmak istediğiniz nokta? | |||
| Çılgın rock yıldızı / şarkıcı | | 2 | 5,41% |
| Dünyaca ünlü yazar | | 3 | 8,11% |
| Ressam/Heykeltraş | | 3 | 8,11% |
| Yarını düşünmeden yaşayan; serkeş | | 2 | 5,41% |
| Alanında uzmam cerrah/avukat/akademisyen/mühendis vs.. | | 14 | 37,84% |
| Profesyonel,prestijli iş adamı | | 4 | 10,81% |
| Diğer.(Yazınız.) | | 9 | 24,32% |
| Oylayanlar: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 152
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uLusLar aRası iLişkiLeri kazanıp iyi bir diL eğitimi görmek (biraz kasar ) Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden. ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk önce bankaya postu serelimde orta vadede devletin içine kadar sızıp üst düzeylere yükselmek... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #4 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.097
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alanımda Uzman Entomolog (Böcekçi) ![]() |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cerrah Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşadığım aşkı sevgiyi yazan dünyaca ünlü bir yazar olmak isterdim.
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alanında uzmam cerrah/avukat/akademisyen/mühendis vs.. Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben en çok futbolcu olmak istiyodum. ama olmadı napalım bizde çocuklarımızı o kunuya yönlendiririz 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alanında uzmam cerrah/avukat/akademisyen/mühendis vs.. Ki Olacağımda "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #10 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.679
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ressam/Heykeltraş çok ünlü bir ressam (=
|
|
| | #11 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Orduda Subay veya Polis .. ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 2
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() | ünlü bi dansçı.(adayım zaten.) ve bi pskoloq oLmk.* |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İdealim üst düzey profesyonel bir kaleci olmaktı buna da yakındım ancak boy, yanlış tercihler ve kişiler önümü kesti. Şu an yarını çok fazla düşünmeden huzurla yaşıyorum, bu hayattan bir şekilde hakettiğimi alacağıma inanıyorum. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alanında uzman cerrah/avukat/akademisyen/mühendis vs.. (: |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 sene sonra Alanında uzmam cerrah olacagımdan dolayı ben şarkıcı olmak istiyorum GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Profesyonel,prestijli iş adamıdeğil iş kadını diyelim . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alanında uzman mühendis. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #18 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 140
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4792 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazar olarak tanınmak yeterdi benim için. Dünyaca tanınmasamda olur hani. |
|
| | #19 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünyaca ünlü bir yazar ya da başarılı bir politikacı Belki bir gün... |
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() ![]() |
alanımda en iyisi ![]() çok mu şey istiyorum ki.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |