DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Hayatta En Çok Sevdiğiniz Eşyanız
Cep Telefonunum 3 10,00%
İpotum 1 3,33%
Bilgisayarım 9 30,00%
Diğer-vs. 17 56,67%
Oylayanlar: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 29-11-07, 23:14 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.437
Teşekkür etti: 5.817
RepForum Gücü: 189
Forum Puanı:77174
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hayatta En Çok Sevdiğiniz Eşyanız

En Çok Sevdiğiniz Eşyanız

Konu HaZaL tarafından (29-11-07 Saat 23:39 ) de değiştirilmiştir..
Eski 30-11-07, 00:04 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.198
Teşekkür etti: 3.605
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tabiki Yatağımm )

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Eski 30-11-07, 00:05 Çevrimdışı   #3
Stajyer

mad_heart - ait Avatar
Genel Mesajlar: 141
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:103
mad_heart ara sıra gören oluyormad_heart ara sıra gören oluyor
Cep telefonum

GözLerim DaLqın
Hüznüm Чorqun
DüşLerim SoLqun
Sesimi Duyan Yok
KeLimeLerim Suskun
Benim Neyime Ki ÇığLıkLar
Bana SuskunLuklar Gerek...
Eski 30-11-07, 00:07 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 8.339
Teşekkür etti: 4.644
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39487
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
evim

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 30-11-07, 04:35 Çevrimdışı   #5
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
eşyalarımdan birini , bunu çok seviyorum diye ayıramam ..onlara maddi açıdan bakıyorum ..ne kadar geç eskirse benim için o derece önemlilerdir !!..hiçbirini sevmem ..en çok anlamlı olan eşyalarım , paylaştıklarımdır !!

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
bebek (30-11-07), EyLüLsu (01-12-07), Gıskın (30-11-07), maviduss (30-11-07)
Eski 30-11-07, 04:45 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.695
Teşekkür etti: 1.800
Forum Puanı:24218
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eşyalarımla aramdaki ilişki bireysel fayda ilişkisi sadece...

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden:
troçki (30-11-07)
Eski 30-11-07, 04:58 Çevrimdışı   #7
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.536
Teşekkür etti: 1.258
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7148
Gıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmış
ayıcıklı yastuğum
Eski 30-11-07, 05:05 Çevrimdışı   #8
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
eagles´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayıcıklı yastuğum

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Eski 30-11-07, 09:55 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.797
Teşekkür etti: 12.641
RepForum Gücü: 141
Forum Puanı:57915
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kalemim ve kağıdım (şiir yazmak için

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Eski 30-11-07, 13:35 Çevrimdışı   #10

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.437
Teşekkür etti: 5.817
RepForum Gücü: 189
Forum Puanı:77174
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bende Kitaplarımı severim her biri çok değerlidir benim için
Mesaja teşekkür eden:
delkray (30-11-07)
Eski 30-11-07, 13:45 Çevrimdışı   #11
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 15.208
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90458
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ben hayatta hiçbir şey e duyduğum sevgiyi tek adet e indiremedim. Ki eşyaları da çok sevmem.
Eski 30-11-07, 13:54 Çevrimdışı   #12
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
turuncu koltuklarım babam almıştı
Eski 30-11-07, 19:14 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi

BURAK07 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.156
Teşekkür etti: 209
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1780
BURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyor
arabam
Eski 30-11-07, 20:38 Çevrimiçi   #14
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.958
Teşekkür etti: 3.880
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Mavi Battaniyem

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 30-11-07, 20:56 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 672
Teşekkür etti: 588
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1664
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
oyuncak ayılarımmmm

zamanı bir kenara atsak
isimlerimizi unutsak
çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(:
Eski 30-11-07, 21:00 Çevrimdışı   #16
Asistan

rebel angel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 484
Teşekkür etti: 30
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:822
rebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuş
bilgisayarımm

: ) + :( = hayat

şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!..

bir umuttu yaşatan insanı
Eski 30-11-07, 21:28 Çevrimdışı   #17

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.073
Teşekkür etti: 3.332
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:34515
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yorganım ve yastığım en çok işime onlar yarıo en çok beni sarıp sarmalayan şeyler onlar

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 01-12-07, 11:28 Çevrimdışı   #18
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61938
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cok var aslinda

kitaplarim,kücük yorganim,cep telefonum

Yorgun...
Eski 01-12-07, 22:22 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.318
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
tabiki de BİLGİSAYARIM

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 02-12-07, 02:44 Çevrimdışı   #20
Asistan
Kemalistler

*Azra* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 490
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2437
*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor
bana ait olan her$eyi ayirt edemiyorum

[glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint]

Konu Seçenekleri