| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | uğur böceği: selamın aleyküm, 4 çift terlik, 4 çift de pabuç alacaktım. satıcı: ooo, abla hayırlı olsun. senin oğlan uçtu galiba? uğur böceği: evet, sözüm vardı. uçarsan terlik, pabuç alacam diye * * * öküz : bu treni kiralamak istiyoruz. kodüktör : kardeşim bu devlet malı,kiralık değil! öküz : ya arkadaşlarla seyredeceğiz,çiziktirmeden geri getiririz söz! kondüktör: ya aslında veririm de benim yetkim yok.hasbinallah.git işine lan,alla alla öküze bak! öküz : o zaman yetkili kiimse onunla görüştür beni! kondüktör : hayda!salak mısın sen kardeşim? öküz :yok öküz! * * * bayan fil -şu diyet kitabı işe yarıyormu?? tezgahtar -daha önce fillerde denenmemişti bayan fil -geçen kantara çıktım 2,5 ton olmuşum en az 500 kg zayıflamak istiyorum tezgahtar -yuuh ne yiyorsunuz? bayan fil - çalı çırpı, ot işte tezgahtar - o zaman işe yaramaz * * * kelaynak : üstler kalsın, yanları al. enseleri de jiletle geç. berber : kafa mı buluyorsun benimle. kelaynak : bir hayal kurdurmuyorsun be.. * * * kırkayak : kaç para bu çoraplar? satıcı: 40 çifti 1 milyon abla. * * * iki eşek sevgili pasteneye giderler, olaylar gelişir.. erkek eşek:garson bey bize iki hoşaf ehehehe.. bayan eşek:hep yapıcan şu espiriyi di mi?iğrençsin falan yani.. * * * kutup ayısı : salih nere gidiyon la. penguen : abi smokıni kiraladıydım a.koymuşlar yenisini alcam. penguen : hayırlı işler birader smokin alcaktım. satıcı : bedeniniz. penguen : 13 giyiyorum. satıcı : efendim malesef 13 kalmamış 12 var kesimi çok şık size olabilir. * * * ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serhan89 (16-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |