| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | hayvanseverler derneği'nden bir istifa mektubu:))) Bugünden itibaren üyesi bulunduğum hayvan severler cemiyetinden istifa ediyorum. Çünkü..... 1. Tünellerde park lambası ya da farları yerine dörtlülerini yakan ÖKÜZLERİ, 2. Lastiği patladığında bunu sol şeritte değiştiren DEVELERİ, 3. Bir yaya geçsin diye yavaşladığınız veya durduğunuzda sağınızdan/solunuzdan bir de size ters ters bakarak geçen ÇAKALLARI, 4. Far ayarının ne demek olduğunu bilmeyip ya da ona verilecek 2-3 milyonu servet sanıp arkanızda gözünüzü kamaştıran DAVARLARI, 5. Karda önden çekişli arabasının arka tekerlerine zincir takıp sonra ''abi bi el atsana''diye yardım isteyen EŞEKLERİ, 6. Dakikalarca aynalarına bakmadan otobanın sol şeridini sizin süratinizden en az 50-60 km/h yavaş giderek salınan KOYUNLARI, 7. Yeni yıkadığınız arabanızı batırmakla mükellef cam yıkama fıskiyesini ayarlamaktan aciz BEYGİRLERİ, 8. Arabasında biriktirip çöpe atması gerekenleri yola atan DOMUZLARI, 9. Trafik 2dk durdu mu kornaya asılan AYILARI, 10. Sarı ışık yanar yanmaz kornaya asılan KUTUP AYILARINI, 11. Her yere tüküren LAMALAR, 12. Kapısına geldiği adamın ziline basmaktansa kornasına basmayı tercih eden SIĞIRLARI, 13. Lazım olduğunda bulamadığınız YUNUSLARI VE ŞAHİNLERİ, 14. Bilumum saygısız,insanlıktan nasibini almamış KÜÇÜK ve BÜYÜK BAŞI SEVMİYORUM Yarından aaai yok AVCILAR ve ATICILAR kulübüne üye oluyorum. ![]() Nabeeerrr=) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |