| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi) | And (25-08-08), ArKaNtoS (25-08-08), BigBang (24-08-08), disco fever (24-08-08), hakancem (25-08-08), HaZaL (24-08-08), HeLL's AnGeL (25-08-08), küçükP€ri (25-08-08), Maçakızı (25-08-08), Redkid (25-08-08), `Hiperaktif (25-08-08), ~C@dY~ (25-08-08) |
| | #3 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğm günün kutlu olsun nice mutlu yıllara Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HaZaL (25-08-08) |
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:12461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ¥üreği Kocamanım ~Doğum Günün Kutlu Olsun~ Bitaneciğim benim .. Ne kadar şanslıyım.. Sen bu güne kadar karşıma çıkmış en güzel şeysin.. Bana arkadaşlığı öğrettin, dostluğu yanımda kimse yokken yalnız kalmadığımı hissettirdin.. Bir insanı tanımak için çok zaman gerekmediğini gösterdin.. Bi yerlerde tıkanıp kalsamda aslında umudun hep yanı başımda durduğunu hatırlattın.. Anne kıymetini bildirdin bana.. Anneni her özlediğinde başka annelere sarılmayı öğrettin.. Hiç kırmadın hiç kırılmadın.. Her kötülükte bir iyilik aramayı öğrettin.. Sevmeyi öğrettin kısaca.. Çıkarsızca .. Bu gün senin doğum günün.. Bana tüm bu güzelliği öğreten biri olarak bunları düşündürdün.. iyiki doğdun .. iyi ki varsın.. ![]() ![]() AY KARANLIK Maviye/Maviye çalar gözlerin, Yangın mavisine/Rüzgarda asi, Körsem/Senden gayrısına yoksam Bozuksam/Can benim, düş benim, Ellere nesi? Hadi gel, Ay karanlık... İtten aç/Yılandan çıplak, Vurgun ve bela Gelip durmuşsam kapına Var mı ki doymazlığım? İlle de ille/Sevmelerim, Sevmelerim gibisi? Oturmuş yazıcılar Fermanım yazar N'olur gel, Ay karanlık... Dört yanım puşt zulası, Dost yüzlü, Dost gülücüklü Cıgaramdan yanar. Alnım öperler, Suskun, hayın, çıyansı. Dört yanım puşt zulası, Dönerim dönerim çıkmaz. En leylim gecede ölesim tutmuş Etme gel, Ay karanlık... AHMED ARİF ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA Konu küçükP€ri tarafından (25-08-08 Saat 00:36 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun .. ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.899
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım benim .. dogum gunun kutlu olsun , nice saglıklı mutlu gunlere hep beraber ınsallah. allahım senı bizden ayırmasın ![]() dunyanın en tatlı ablası ![]() ![]() ![]() derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #12 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:14522 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dogumgünün kutlu olsun sevdiklerine nice saglikli huzurlu mutlu yillar dilerim . Konuşmak susmanın kokusudur. Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. Ö.A. Kendi bahçesinde dal olamayanın biri Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor Özdemir Asaf |
|
| | #13 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.397
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O kadar güzel kartlar verilmiski ben versem simdi sönük kalir ![]() Dogum günün kutlu olsun, Sevdiklerin yaninda mi ![]() Hic yanindan eksik olmasinlar Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #16 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.705
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyi varsınız emeklerinize yüreklerinize sağlık çok mutlu ettiniz beni Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.548
Forum Gücü: 144 Forum Puanı:63025 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğum günün kutlu olsun canımcım ![]() yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin ![]() bu acele bir kutlama oldu ben yine uğrarım ![]()
|
|
| | #19 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiklerinle Ve Seni Sevenlerle Birlikte Nice Sağlık, Huzur, Başarı Ve Mutluluk Dolu Yıllar Geçirmen Dileğiyle.. İyi Ki Doğdun, Doğum Günün Kutlu Olsun HaZaL Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #20 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.658
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ablaa (= sendemi bu ayda doğdun doğum günü patlaması var forumda ne bereketli aymış yav ![]() neyse işin espirisi bi yana (= iyiki doğdun abla iyiki tanıdım seni (= nice uzun senelre sevdiklerinle (= ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HaZaL (26-08-08) |