| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! Full İhtişam |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.812
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:80316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eveeettt ilk soruların benden isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 167
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangİ Takimlisin?? |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 119
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1495 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden hazardmt ? |
| | #5 |
| Grup Lideri Şarkıların Ressamı Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:18897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genç Kuvvet'i seviyor musun ![]() en yakın arkadaşların kimler?? (forumdakileri söyle istersen ). ![]() benim iki canım var ki (: ..::ahsoss&halocan::.. . |
| | #6 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.755
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:17777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadas bu hafta romanya'ya gitcekti galiba ama.. Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.476
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:129258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sure doldu derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! Full İhtişam |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |