DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 10-05-07, 23:09 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.475
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hazetmediğiniz gruplar ya da şarkıcılar :))

hade bakalım cevaplarınızı bekliyorum
Mesaja teşekkür eden:
Sk8er Boi (24-08-07)
Eski 12-05-07, 00:32 Çevrimdışı   #2
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
System of a down - Kahtalı Mıçı - Gülşen - ve mankenlerden sarkı soyleyenleri...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 12-05-07, 01:06 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.475
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
System of a down u Holy mountains şarkısı yüzünden sevmemekle kalmıyorum müziği amacından saptırdıklarını ve kirlettiklerini düşünüyorum..
Eski 12-05-07, 01:14 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

Baran&Boran - ait Avatar
Genel Mesajlar: 944
Teşekkür etti: 218
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:351
Baran&Boran ara sıra gören oluyorBaran&Boran ara sıra gören oluyorBaran&Boran ara sıra gören oluyorBaran&Boran ara sıra gören oluyor
Magazin haberlerinde gördüklerimin hemen hemen hepsi, müzisyen olmayan ve kötü sesli yorumcular, müzisyen olup sanatsal biseyler yapicam diye sacmalayanlar...
Mesaja teşekkür eden:
troçki (12-05-07)
Eski 12-05-07, 14:12 Çevrimdışı   #5
Asistan
Spor grubu

mg-rapper - ait Avatar
Genel Mesajlar: 288
Teşekkür etti: 126
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:141
mg-rapper ara sıra gören oluyormg-rapper ara sıra gören oluyor
tüm magazin dünyasındaki şarkı söyleyenler(sanatçı değil..)....sanatçı dediğin örnek olmalı.gerek yaşamıyla gerek davranışlarıya gerek eserleriyle...

DeLabra.... Aslım FAROZ*TRABZON
Eski 12-05-07, 14:32 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
..gülşen,hepsi,manken kızlar,ismail yk,murat boz..ya daha cok var yaaa

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Mesaja teşekkür eden:
Dü$_SoKaGI (22-08-07)
Eski 12-05-07, 21:55 Çevrimdışı   #7
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.338
Teşekkür etti: 1.181
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:4142
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
System of a down ahmet kaya grup yorum ....
daha saymaya gerek yok bu vatanı satanlar
Eski 12-05-07, 22:01 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
mrsuitable´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
System of a down - Kahtalı Mıçı - Gülşen - ve mankenlerden sarkı soyleyenleri...
Alıntı:
misspasha´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne bu gülşen düşmanlığı yaa tmm kişi olarak ben de beğenmiyorum ama güzel şarkıları var...

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Eski 13-05-07, 02:39 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emre sana bi carparım gülşeni görürsün yanına getirtme beni:punish

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Mesaja teşekkür eden:
absolut (30-11-07)
Eski 13-05-07, 02:44 Çevrimdışı   #10
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
SOAD (bunu soymekten uzgunum... hic yakistiramadim onlara),
Muslum Gurses, Ferhat Guzel ya da her ne karin agrilariysa..
Led Zeppelin, Nihat Dogan...
Mankenler (Demet Akalin haric..)

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 13-05-07, 12:21 Çevrimdışı   #11
Stajyer

lovemetal - ait Avatar
Genel Mesajlar: 113
Teşekkür etti: 34
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:30
lovemetal Herkese mesafeli
forumda nefret ettiğiniz sanatçılar die bi bölüm vardı emeğe saygı açısından oraya yazarken biraz çeknmştm ama burası ii olmuş

ismail yk, kutsi , keremcem (bnlar gbi bi sürü ismini bilmediim adam) ayrıca mankenden şarkıcı olma tipler , bir de geçen bi grup gördüm dandini fln diolardı çizgi film tadında da bi klipleri vardı hiç sevmedm

...bittersweet...
Eski 22-08-07, 00:45 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Müzik grubu

sophomore - ait Avatar
Genel Mesajlar: 40
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:146
sophomore ara sıra gören oluyorsophomore ara sıra gören oluyor
soad hazzaetmediğim gruplardan sadece biri.ilk aklıma gelen oydu.diğer müzik türleri ile ilgilenmediğim için yorum yapamicam.

Love's the funeral of hearts
And an ode for cruelty
When angels cry blood
On flowers of evil in bloom
The funeral of hearts
And a plea for mercy
When love is a gun
Separating me from you..
Eski 22-08-07, 15:49 Çevrimdışı   #13
Asistan

MuSti_GoLd - ait Avatar
Genel Mesajlar: 150
Teşekkür etti: 60
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:44
MuSti_GoLd Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
KINALI_BEBEK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
SOAD (bunu soymekten uzgunum... hic yakistiramadim onlara),
Muslum Gurses, Ferhat Guzel ya da her ne karin agrilariysa..
Led Zeppelin, Nihat Dogan...
Mankenler (Demet Akalin haric..)
EMEL MÜFTÜOĞLU

4 BÜYÜK DEVRİ BİTTİ!ARTIK TEK BÜYÜK VAR ODA FENERBAHÇE!!!
Eski 22-08-07, 17:37 Çevrimdışı   #14
Doçent
Sanatkârlar grubu

dolores - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.013
Teşekkür etti: 516
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:6897
dolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordolores Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ödüller:
soad bnmde hazetmediğim bi grup
açıkçası dinlerken tiksiniyorum...

Amor Fati !
Eski 22-08-07, 19:22 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Tüm rock grublarına gıcığım. Topu kaldırılsın.
Eski 22-08-07, 19:29 Çevrimdışı   #16
Asistan
Antikapitalistler

Dü$_SoKaGI - ait Avatar
Genel Mesajlar: 327
Teşekkür etti: 8
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:602
Dü$_SoKaGI ara sıra gören oluyorDü$_SoKaGI ara sıra gören oluyorDü$_SoKaGI ara sıra gören oluyorDü$_SoKaGI ara sıra gören oluyorDü$_SoKaGI ara sıra gören oluyorDü$_SoKaGI ara sıra gören oluyor
Alıntı:
"мιѕѕραѕнα"´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunlar ve sayınca aklınıza gelen diğerleri.hepsi aynı b.k zaten.

Ah ZaMaN Ahhhhh
Eski 23-08-07, 17:03 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
şarkı sözlerinin büyük çoğunluğunda saçmalamış her kim var ise..

Yok imza falan!!!
Eski 23-08-07, 18:15 Çevrimiçi   #18
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.432
Teşekkür etti: 4.159
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gülşen demet akalın seda sayan bu kadar aklıma gelen

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 23-08-07, 19:18 Çevrimdışı   #19
Asistan
Müzik grubu

nihan_altan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 307
Teşekkür etti: 80
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:96
nihan_altan ara sıra gören oluyor
anti-pop butun pop şarkıcılarına antipaTİM WAR GERÇEKTEN

bi kuş olup ucacam ama her zaman bi yerim kanayacak onuda sadece sen kanamasını durdurabileceksin
Eski 23-08-07, 23:26 Çevrimdışı   #20
Stajyer

serkankeles - ait Avatar
Genel Mesajlar: 114
Teşekkür etti: 192
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:272
serkankeles ara sıra gören oluyorserkankeles ara sıra gören oluyorserkankeles ara sıra gören oluyor
koridor un senin o gözlerin var ya ile tavan yapması beni delirtti... insanları anlamıyorum ama onlara da saygı duyuyorum....

Konu Seçenekleri