| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
System of a down - Kahtalı Mıçı - Gülşen - ve mankenlerden sarkı soyleyenleri...
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.475
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | System of a down u Holy mountains şarkısı yüzünden sevmemekle kalmıyorum müziği amacından saptırdıklarını ve kirlettiklerini düşünüyorum.. |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 218
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:351 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Magazin haberlerinde gördüklerimin hemen hemen hepsi, müzisyen olmayan ve kötü sesli yorumcular, müzisyen olup sanatsal biseyler yapicam diye sacmalayanlar...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (12-05-07) |
| | #5 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 126
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:141 ![]() ![]() |
tüm magazin dünyasındaki şarkı söyleyenler(sanatçı değil..)....sanatçı dediğin örnek olmalı.gerek yaşamıyla gerek davranışlarıya gerek eserleriyle...
|
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..gülşen,hepsi,manken kızlar,ismail yk,murat boz..ya daha cok var yaaa . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Dü$_SoKaGI (22-08-07) |
| | #7 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.181
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:4142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
System of a down ahmet kaya grup yorum .... daha saymaya gerek yok bu vatanı satanlar |
|
| | #8 | ||
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
tmm kişi olarak ben de beğenmiyorum ama güzel şarkıları var... . . . hep yalnız ben... | ||
|
| | #10 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SOAD (bunu soymekten uzgunum... hic yakistiramadim onlara), Muslum Gurses, Ferhat Guzel ya da her ne karin agrilariysa.. Led Zeppelin, Nihat Dogan... Mankenler (Demet Akalin haric..) BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 34
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:30 ![]() |
forumda nefret ettiğiniz sanatçılar die bi bölüm vardı emeğe saygı açısından oraya yazarken biraz çeknmştm ama burası ii olmuş ![]() ismail yk, kutsi , keremcem (bnlar gbi bi sürü ismini bilmediim adam) ayrıca mankenden şarkıcı olma tipler , bir de geçen bi grup gördüm dandini fln diolardı çizgi film tadında da bi klipleri vardı hiç sevmedm |
|
| | #12 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:146 ![]() ![]() |
soad hazzaetmediğim gruplardan sadece biri.ilk aklıma gelen oydu.diğer müzik türleri ile ilgilenmediğim için yorum yapamicam.
![]() Love's the funeral of hearts And an ode for cruelty When angels cry blood On flowers of evil in bloom The funeral of hearts And a plea for mercy When love is a gun Separating me from you.. |
|
| | #13 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 60
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:44 ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #14 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 516
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:6897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
soad bnmde hazetmediğim bi grup açıkçası dinlerken tiksiniyorum... Amor Fati ! |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tüm rock grublarına gıcığım. Topu kaldırılsın. |
|
| | #16 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:602 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunlar ve sayınca aklınıza gelen diğerleri.hepsi aynı b.k zaten.
Ah ZaMaN Ahhhhh |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şarkı sözlerinin büyük çoğunluğunda saçmalamış her kim var ise.. Yok imza falan!!! |
|
| | #18 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gülşen demet akalın seda sayan bu kadar aklıma gelen
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #19 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 80
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:96 ![]() |
anti-pop butun pop şarkıcılarına antipaTİM WAR GERÇEKTEN
bi kuş olup ucacam ama her zaman bi yerim kanayacak onuda sadece sen kanamasını durdurabileceksin
|
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 192
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:272 ![]() ![]() ![]() |
koridor un senin o gözlerin var ya ile tavan yapması beni delirtti... insanları anlamıyorum ama onlara da saygı duyuyorum....
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |