Konu Seçenekleri
Eski 26-09-07, 18:01 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

babayasar06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12
Teşekkür etti: 14
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:-21
babayasar06 Gören görmemezlikten geliyor
Soru hdd sorunu

kullandığım blgs.bazen hdd'i görmüyor.kapağını açıyorum cambıl ayarlarını sıfırlıyorum.sonra görüyor.Bazen kasayı açmadan yandan Türk usulü biraz vuruyorum hdd'i görüyor.SATA kablosunu oynuyorum ama değişmiyor sık sık yapıyor.hdd'i elimle tutup sıkıyorum.çalışıyor.Blgs.cıya sordum SATA'lar zaman zaman bunu yapar dedi.bu nasıl iş anlamadım.yardımcı olurmusunuz. Model:GA-8I915ME-GL LAN/2 SATA (bunlar ne demek çok ta anlamıyorum ama) şimdiden teşekkürler...
Eski 26-09-07, 22:32 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
SATA kablosunu değiştirin, HDD'nizi başka bir bilgisayarda deneyin, Anakartınızdaki sata girişini kontrol edin v.s

Ayrıca Bunlardan pek bi sonuç alamazsınız gibi Çünkü "Türk" çözümüne başvurmuşsunuz buda Sorunun HDD kaynaklandığını gösterir Son çare yeni bir HDD ve en kısa zamanda bilgilerinizi riske atmadan yedek alın. İyi forumlar

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden:
babayasar06 (27-09-07)
Eski 28-09-07, 14:58 Çevrimdışı   #3
Öğrenci

babayasar06 - ait Avatar
herhangi bir hdd uyarmı?ana karta uygun olmasımı gerekir,ne tavsiye edersiniz.selamlar.
Eski 28-09-07, 15:38 Çevrimdışı   #4

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yeni yani Sıfır bi HDD alırsanız Anakartınızın markadasını bilmiyorum ama SATA'yı desteklediğini biliyoruz Eski sitemle yeni sitemin arasındaki farkı görebilmeniz için Resim ekliyorum (:

Eski sistem Ide yani kalın kablo, yeni sistem kablosu ise sata (ince olan ) elinizde bulunan buna dikkat edin. Marka Tavsiyesi ise Çevrenizdeki pc kullanan Arkdaşlarınız size yardımcı olacaktır Fiyat/Performas/Kullanabilirlik gibi

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Mesaja teşekkür eden:
babayasar06 (28-09-07)
Eski 28-09-07, 17:19 Çevrimdışı   #5
Öğrenci

babayasar06 - ait Avatar
anakartın markası GIGABYTE LGA 775 model: GA-81915ME-GL

Konu babayasar06 tarafından (28-09-07 Saat 17:24 ) de değiştirilmiştir..
Eski 28-09-07, 22:00 Çevrimdışı   #6

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Google'da biraz araştırdım karşıma çıkan Anakart Resimlerine pekde güvenmesemde Hem IDE çıkışı var hemde Sata

Kartınız Yeni nesil bi kart "Bence" Fazla zaman kaybetmeyin Pc'yi aldığınız yere başvurun yada Güvenilir bir Teknik servise durumunuzu anlatın

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Mesaja teşekkür eden:
babayasar06 (29-09-07)

Konu Seçenekleri