| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() |
kullandığım blgs.bazen hdd'i görmüyor.kapağını açıyorum cambıl ayarlarını sıfırlıyorum.sonra görüyor.Bazen kasayı açmadan yandan Türk usulü biraz vuruyorum hdd'i görüyor.SATA kablosunu oynuyorum ama değişmiyor sık sık yapıyor.hdd'i elimle tutup sıkıyorum.çalışıyor.Blgs.cıya sordum SATA'lar zaman zaman bunu yapar dedi.bu nasıl iş anlamadım.yardımcı olurmusunuz. Model:GA-8I915ME-GL LAN/2 SATA (bunlar ne demek çok ta anlamıyorum ama) şimdiden teşekkürler...
|
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SATA kablosunu değiştirin, HDD'nizi başka bir bilgisayarda deneyin, Anakartınızdaki sata girişini kontrol edin v.s ![]() Ayrıca Bunlardan pek bi sonuç alamazsınız gibi Çünkü "Türk" çözümüne başvurmuşsunuz buda Sorunun HDD kaynaklandığını gösterir Son çare yeni bir HDD ve en kısa zamanda bilgilerinizi riske atmadan yedek alın. İyi forumlar ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | babayasar06 (27-09-07) |
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 14
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-21 ![]() |
herhangi bir hdd uyarmı?ana karta uygun olmasımı gerekir,ne tavsiye edersiniz.selamlar.
|
|
| | #4 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni yani Sıfır bi HDD alırsanız Anakartınızın markadasını bilmiyorum ama SATA'yı desteklediğini biliyoruz Eski sitemle yeni sitemin arasındaki farkı görebilmeniz için Resim ekliyorum (:![]() Eski sistem Ide yani kalın kablo, yeni sistem kablosu ise sata (ince olan ) elinizde bulunan buna dikkat edin. Marka Tavsiyesi ise Çevrenizdeki pc kullanan Arkdaşlarınız size yardımcı olacaktır Fiyat/Performas/Kullanabilirlik gibi ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | babayasar06 (28-09-07) |
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 14
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-21 ![]() |
anakartın markası GIGABYTE LGA 775 model: GA-81915ME-GL
Konu babayasar06 tarafından (28-09-07 Saat 17:24 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Google'da biraz araştırdım karşıma çıkan Anakart Resimlerine pekde güvenmesemde Hem IDE çıkışı var hemde Sata ![]() Kartınız Yeni nesil bi kart "Bence" Fazla zaman kaybetmeyin Pc'yi aldığınız yere başvurun yada Güvenilir bir Teknik servise durumunuzu anlatın ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | babayasar06 (29-09-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |