| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
Adım=Murat Soyadım=Öztürk Yaşım=23 Fobim/ler= 3 hafrliler Hobim/ler =Metal muzik,korku,macera,tehlike Bunlar da Fotoğraflar ![]() bizim köydeki ırmak süper bişi ya ![]() hem ağızdan hem burundan nargile dumanı üfleme AĞLAMAK İSTİYORUM Konu sessiz_sinema tarafından (06-06-08 Saat 20:13 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: değiştirdim ama niye çünkü 1 foto koymayı unuttum |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 445
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
h.q ii forumLar..
Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin Murat, Iyi Eglenceler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #4 |
| Asker ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş geldın arkadasım eyh forumlar ...
Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..! |
|
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.046
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin De Resimlerini "Üye Resimleri"nde Paylaşsan Daha Makbule Geçerdi |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 166
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:963 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hosgeldiiin ii forumlar |
|
| | #7 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldın aramıza konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #8 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.221
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$geldin (: Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.796
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | farklı bir giriş olmuş ama akılda kalıcı ![]() hoşgeldin genç insan Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:168 ![]() ![]() ![]() |
ama ben kendimi de tanıtıyorum
AĞLAMAK İSTİYORUM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |