Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 09-09-07, 15:14 Çevrimdışı   #1
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hellin

Neden E-Dana?

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Artemis (09-09-07), delkray (12-09-07)
Eski 09-09-07, 15:28 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yaşınız kaç?
Okuyormusunuz.Okuyorsanız hangi tür okul,okumuyorsanız ne işle meşgulsunuz..?
Hangi tür müziklerden hoşlanırsın,ne tür müzikler dinlersin.

Yeter şimdilik..

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:28 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sağ elin mi sol elin mi hangisi wurunca daa çok acıtır

MmMmMmMmMmMmm...!

Artemis (09-09-07), HaZaL (12-09-07)
Eski 09-09-07, 17:35 Çevrimdışı   #4
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.867
Teşekkür etti: 2.172
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26868
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
netten aşka inanrmısn

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..

Artemis (09-09-07), MrTcN1905 (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:37 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu güzelliğinizi neye borçlusunuz helin hanım

''off kocakafalı dünya''

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:37 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
samx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden E-Dana?
Önceleri hiç sevmemiştim, çok sevdiğim biri üye yapmıştı beni dana'ya ama son derece antipatik buluyordum.Sonra alıştım
Harika dostlar edindim, çok sevdim ve burdayım

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Eski 09-09-07, 17:38 Çevrimiçi   #7
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.093
Teşekkür etti: 4.869
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:92981
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Neden Ayşe, Fatma vs. değilde "Helin" (:

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:39 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
buqrabey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaşınız kaç?
Okuyormusunuz.Okuyorsanız hangi tür okul,okumuyorsanız ne işle meşgulsunuz..?
Hangi tür müziklerden hoşlanırsın,ne tür müzikler dinlersin.

Yeter şimdilik..
23 yaşındayım.Uzatmalı üniversite öğrencisiyim, hala tek dersle sürünüyorum, bölümüm İşletme

Dinlediğim müzik ruh halimle paraleldir daima, oynayasım varsa kimse tutamaz, ağlayasım varsa yine zaptım yoktur

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:41 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Alıntı:
miss_crow´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sağ elin mi sol elin mi hangisi wurunca daa çok acıtır
Deli kuvveti derler ya, aha o ben de mevcut bacı valla, sağ sol farketmez godum mu oturturum
Sağ galiba

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (10-09-07)
Eski 09-09-07, 17:42 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
neden istatistik dersini sevmiyorsun helin
neden selami hocaya taktın
beni seviyomusun
benimlen görüşmek istiiyomusun
akçakocaya ne zaman geliceksin

sorular aklıma gelsin sorcam daha

''off kocakafalı dünya''

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:43 Çevrimdışı   #11
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sana verdiğim ''şişedeki balık '' adlı dergimizi okudun mu ..

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:44 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Alıntı:
metu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
netten aşka inanrmısn
Sence
Aslında inanmazdım, hatta dalga geçerdim
Sonra bir sabah bir uyandım, aşık olmuşum
Zorlukları fazla bu tip ilişkilerin, kabul.Ama emek vermeye başlandığında, nerde ve nasıl tanışıldığı önemsiz kalıyor.Dürüstlük ve karşılıklı fedakarlık tamamlayıcı, gerisi geliyor zaten
Tanıştıktan sonra çok beklemeden görüşmek gerektiğine inanıyorum.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
MrTcN1905 (09-09-07), raif (12-09-07), roza (10-09-07)
Eski 09-09-07, 17:46 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Alıntı:
And´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden Ayşe, Fatma vs. değilde "Helin" (:
Pek merak etmedim aslında ismimin neden Helin olduğunu
10 yıla yakın çocukları olmamış ailemin, sonra ben
Sonrası yok zaten Halam koymuş ismimi de, anlamını ve söylenişi güzel gelmiş, Helin olsun demiş

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden:
And (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:47 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Alıntı:
bozukmetal´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu güzelliğinizi neye borçlusunuz helin hanım
Bakışınıza efendim
Çok teşekkürler, sen güzel bakıyorsun, ortak dostlarımızın güzelliği bunun kanıtı

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden:
rebelişko (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:51 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Alıntı:
bozukmetal´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden istatistik dersini sevmiyorsun helin
neden selami hocaya taktın
beni seviyomusun
benimlen görüşmek istiiyomusun
akçakocaya ne zaman geliceksin

sorular aklıma gelsin sorcam daha
İstatistik ve Selami
Ya ben gitim bu adama, hoca beni geçir notum 50lerde bak dedim, 70 al geçirecem dedi
Puhh Allah cezanı vermesin dedim ve aramızda ki soğukluk boy gösterdi

Sen daha çok ortak dostlarımızdan dinlediğim birisin.Tanıma fırsatı bulamadım henüz ama çok istiyorum.
Hakan'ı çok sevdiğim için, Hakan'ın çok sevdiği biri güzeldir, eminim, politika değil
Akçakoca'ya sanırım kayıt için geliyorum, görüşelim mi çapkın

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Eski 09-09-07, 17:52 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Alıntı:
troçki´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sana verdiğim ''şişedeki balık '' adlı dergimizi okudun mu ..
Evet okumuştum Cem

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden:
troçki (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:52 Çevrimiçi   #17
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Abla
su tuttugun takimi renkli bir sekilde yaz sana

hangi takim ?

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:54 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abla
su tuttugun takimi renkli bir sekilde yaz sana

hangi takim ?
100 yıl önce doğdu şanlı efsane,
100 yaşında mutlu ol Fenerbahçe

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden:
Virane (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:57 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
ehuheuhe
ben okulun karşısındaki kafede çalışıcam misafirim ol gel bana börekler yapayım ben sana

bu arada ileri için iş konusunda en büyük isteğin nedir helincim

''off kocakafalı dünya''

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:57 Çevrimiçi   #20
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Abla yani daha daha sah sahali yazar insan -.-

nerdeyse kücültceksin.

neyse siradaki sorum.

Bir iliskide yas olayina nasil bakiyorsun ?

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (09-09-07)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri