| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (09-03-08) |
| | #2 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.648
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk soruyu bn sorayım ![]() 1. adın nedir? 2. nerelisin? 3. okuyomusun ?(evet ve ya hayır die cvplama şansın yok )4. şu an okuduğun bir kitap var mı? 5. müzik tarzın nedir? 6. hangi burcsun ? 7. en sevdiğin yemek ? 8. hayattaki pişmanlıkların?
Konu AяiηηA tarafından (09-03-08 Saat 13:48 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beni seni neden bayan sanıyordum Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
| | #4 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.084
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:12706 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-dana olmazsa naaparsin? Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
| | #5 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayat feLsefen nedir ? "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden E-dana mı ![]() Burada Hoş Vakit Geçiriyorum .. Eğleniyorum ve En GüzeL Dostlar Ediniyorum Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
| | #7 | |
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
nevsehır /istanbulda yasıyorum okuyorum ![]() kur'an-ı kerim meali rock - pop koç patates pek yoktur .. fakat beşiktaş gs macına gidemediğim için pişmanım Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | AяiηηA (09-03-08) |
| | #8 |
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aldırma ![]() herkez oyle sanıyordu Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
| | #10 |
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pek olduğu soylenemez .. ama bugunlerde kafama gemicilik okulunu takdım Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
| Mesaja teşekkür eden: | ufuk_08 (09-03-08) |
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayattan zevk almanı sağlayan şeyler ? biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
| | #12 |
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | basketbol , yemek yemek , okuldan kaytarmak , e-dana yıda yazmassak olmaz demi Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
| Mesaja teşekkür eden: | Maçakızı (09-03-08) |
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.122
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım Hell's AngeL'ım hoşgeldin sorgu odasına başlıyorum sorularıma ![]() elinde sihirli bi değnek olsa kime dokundurup onu mutlu ve istegini gerceklestirmek isterdin ![]() hayatta sana yapılan kötülüklere nasıl karsılık veriyorsun ![]() hayatta olmazsa olmazların neler 2 yada 3 tane yaz fazlası sıkar ![]() Annen'le baban Arasındaki fark yada farklar nelerdir (cok özelse yazmayabilirsin) ayrıca mod olmak için kac yetala rusvet verdin ![]() Yine gelicem baby ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #14 | |
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca sende Hoşgeldin ![]() 1- Şu Anda Anneme İsterdim .. Bugünlerde Bir Soruna Var Gibi Görünüyor ![]() 2-Bende Kötülük Ederim Çoğunlukla .. Ama Ara Ara da Karşılığında Birşey Yapmam ![]() 3-Basketbol Ayakkabım ve Topum , BiLgisayarım , Birde Kankilerim HeLL , Heaven ve BaD SouL ![]() 4-Çok Özel Değil Biri Kadın Biri Erkek Bunu Geçelim.. İkisininde Bende Yeri Ayrıdır .. (:5- Ben Vermedim Abi .. oLacaksın Diye Zorladılar Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (09-03-08) |
| | #15 |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaç yaşındasın? iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | HeLL's AnGeL (09-03-08), yεsiL (10-03-08) |
| | #16 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatta mutlaka gerçekleştirmek istediğin arzuların var mı? Varsa bunları bizimle de paylaşır mısın ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
| | #17 |
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
| | #18 | |
![]() 1- İstanBuL'dan Nevşehir 'e Göç Etmek .. 2-İnternetimi Düzelttirmek Bozuk Bozuk 3-Şimdilik Başka Yok Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | disco fever (09-03-08) |
| | #19 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erhan, Mert ve Yusuf napıyor ![]() Uzun zamandır görmüyorum da onları ![]() Nasıl bir araya geldiniz de süper 4lüyü oluşturdunuz ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
| | #20 | |
İyiler Onlarda Bugün Ps Kapıştık ![]() Evet Uzun Zamandır Girmiyorlar Kısa Bir Aradalar ;9Okul Sayesinde Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | disco fever (09-03-08) |