Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 09-03-08, 13:25 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.511
Teşekkür etti: 12.899
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali HeLL's AnGeL

Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p
Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

- neden E-dana ? -

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (09-03-08)
Eski 09-03-08, 13:35 Çevrimdışı   #2
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.396
Teşekkür etti: 1.648
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20639
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ilk soruyu bn sorayım
1. adın nedir?
2. nerelisin?
3. okuyomusun ?(evet ve ya hayır die cvplama şansın yok )
4. şu an okuduğun bir kitap var mı?
5. müzik tarzın nedir?
6. hangi burcsun ?
7. en sevdiğin yemek ?
8. hayattaki pişmanlıkların?

UYAN...Dostum Uyan...

Konu AяiηηA tarafından (09-03-08 Saat 13:48 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (09-03-08)
Eski 09-03-08, 13:39 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
beni seni neden bayan sanıyordum

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (09-03-08)
Eski 09-03-08, 13:39 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 696
Teşekkür etti: 1.084
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:12706
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
isaret

e-dana olmazsa naaparsin?

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!

"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (09-03-08)
Eski 09-03-08, 13:40 Çevrimdışı   #5
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayat feLsefen nedir ?

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (09-03-08)
Eski 09-03-08, 16:22 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.017
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Neden E-dana mı

Burada Hoş Vakit Geçiriyorum .. Eğleniyorum ve En GüzeL Dostlar Ediniyorum

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Eski 09-03-08, 16:24 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
inTRo_0601´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilk soruyu bn sorayım
1. adın nedir?
2. nerelisin?
3. okuyomusun ?(evet ve ya hayır die cvplama şansın yok )
4. şu an okuduğun bir kitap var mı?
5. müzik tarzın nedir?
6. hangi burcsun ?
7. en sevdiğin yemek ?
8. hayattaki pişmanlıkların?
ahmet
nevsehır /istanbulda yasıyorum
okuyorum
kur'an-ı kerim meali
rock - pop
koç
patates
pek yoktur .. fakat beşiktaş gs macına gidemediğim için pişmanım

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (09-03-08)
Eski 09-03-08, 16:25 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
beni seni neden bayan sanıyordum
aldırma

herkez oyle sanıyordu

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Eski 09-03-08, 16:25 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
Jen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
e-dana olmazsa naaparsin?
pek bilgisayarla uğraşmam ..

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Mesaja teşekkür eden:
Jen (09-03-08)
Eski 09-03-08, 16:26 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
ufuk_08´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayat feLsefen nedir ?
pek olduğu soylenemez ..
ama bugunlerde kafama gemicilik okulunu takdım

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Mesaja teşekkür eden:
ufuk_08 (09-03-08)
Eski 09-03-08, 16:29 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hayattan zevk almanı sağlayan şeyler ?

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (09-03-08)
Eski 09-03-08, 16:31 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
^^M@Ç@KıZı^^´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayattan zevk almanı sağlayan şeyler ?
basketbol , yemek yemek , okuldan kaytarmak , e-dana yıda yazmassak olmaz demi

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (09-03-08)
Eski 09-03-08, 17:15 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.969
Teşekkür etti: 3.122
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kahkaha ooo may gad =)

Canım Hell's AngeL'ım hoşgeldin sorgu odasına başlıyorum sorularıma

elinde sihirli bi değnek olsa kime dokundurup onu mutlu ve istegini gerceklestirmek isterdin

hayatta sana yapılan kötülüklere nasıl karsılık veriyorsun

hayatta olmazsa olmazların neler 2 yada 3 tane yaz fazlası sıkar

Annen'le baban Arasındaki fark yada farklar nelerdir (cok özelse yazmayabilirsin)

ayrıca mod olmak için kac yetala rusvet verdin

Yine gelicem baby

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (09-03-08)
Eski 09-03-08, 17:21 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Canım Hell's AngeL'ım hoşgeldin sorgu odasına başlıyorum sorularıma

elinde sihirli bi değnek olsa kime dokundurup onu mutlu ve istegini gerceklestirmek isterdin

hayatta sana yapılan kötülüklere nasıl karsılık veriyorsun

hayatta olmazsa olmazların neler 2 yada 3 tane yaz fazlası sıkar

Annen'le baban Arasındaki fark yada farklar nelerdir (cok özelse yazmayabilirsin)

ayrıca mod olmak için kac yetala rusvet verdin

Yine gelicem baby
Hoşbuldum Ayrıca sende Hoşgeldin

1- Şu Anda Anneme İsterdim .. Bugünlerde Bir Soruna Var Gibi Görünüyor

2-Bende Kötülük Ederim Çoğunlukla .. Ama Ara Ara da Karşılığında Birşey Yapmam

3-Basketbol Ayakkabım ve Topum , BiLgisayarım , Birde Kankilerim HeLL , Heaven ve BaD SouL

4-Çok Özel Değil Biri Kadın Biri Erkek Bunu Geçelim.. İkisininde Bende Yeri Ayrıdır .. (:

5- Ben Vermedim Abi .. oLacaksın Diye Zorladılar

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (09-03-08)
Eski 09-03-08, 17:24 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kaç yaşındasın?

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
HeLL's AnGeL (09-03-08), yεsiL (10-03-08)
Eski 09-03-08, 17:28 Çevrimdışı   #16
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.937
Teşekkür etti: 6.704
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayatta mutlaka gerçekleştirmek istediğin arzuların var mı? Varsa bunları bizimle de paylaşır mısın

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (09-03-08)
Eski 09-03-08, 17:30 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
Artemis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kaç yaşındasın?
19

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Eski 09-03-08, 17:32 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
disco fever´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayatta mutlaka gerçekleştirmek istediğin arzuların var mı? Varsa bunları bizimle de paylaşır mısın
Var .. Hemde Çok

1- İstanBuL'dan Nevşehir 'e Göç Etmek ..
2-İnternetimi Düzelttirmek Bozuk Bozuk
3-Şimdilik Başka Yok

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Mesaja teşekkür eden:
disco fever (09-03-08)
Eski 09-03-08, 17:37 Çevrimdışı   #19
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.937
Teşekkür etti: 6.704
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Erhan, Mert ve Yusuf napıyor

Uzun zamandır görmüyorum da onları

Nasıl bir araya geldiniz de süper 4lüyü oluşturdunuz

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (09-03-08)
Eski 09-03-08, 17:40 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
disco fever´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Erhan, Mert ve Yusuf napıyor

Uzun zamandır görmüyorum da onları

Nasıl bir araya geldiniz de süper 4lüyü oluşturdunuz

İyiler Onlarda Bugün Ps Kapıştık

Evet Uzun Zamandır Girmiyorlar Kısa Bir Aradalar ;9

Okul Sayesinde

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.