| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Her Şey İnsanlar İçin Bir insanın yaşadığı kötü zamanların ardından ayağa kalkışını, umut denilen şeye yeniden dokunuşunun şarkısı. Şebnem Ferah'ın kelimeler yetse adlı albümünün son parçası. "çok parçalandım parçalandıkça çoğaldım" diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım... "bir gün daha bitti ama yarın yeni bir gün" diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım... bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım... her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim "hiçbir şey boşuna yaşanmamıştır" diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım... "uyuyordum gözüm açıldı uyandım" diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 312
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok özlemişim bu şarkıyı ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kahvaltı yapmadan çıktığım bi günde otobüs durağında gözlerim kararmıştı... bi amca eve taşımıştı beni ve böyle demişti ![]() herşey insanlar için kızım ![]() yoksa amca şebo mu dinliyodu . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |