| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | herif kabaca erkek adam demektir. anadoluda fazlasıyla kullanılır. örnek ; " senin herif nerde gı" gibisinden.. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
örnek ; " senin herif nerde gı" gibisinden.. ama o kelime belli başına bi sevgi gösterme aracı o yörede ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #3 | |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.325
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sivaslıyım ben fazlasıyla kullanılır çevremde .çok sempatik geliyor ban (: opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| | #4 | |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... | |
|
| | #5 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -lam avrat ağşamınan ne yiyecag *pühhh gozü kor olmaya boyu devrilmesiyece herif ne getirdinde yiyecaagg diyon :p gibi versiyonları kullanılır bizim bu taraflarda ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ben bilmem, herif bilir" geldi aklıma ![]() Bazen Mert, delikanlı anlamında da kullanılır. "Herife bak be helal olsun" ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (06-05-08) |
| | #7 | |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ya ne güzel bi sevgi gösterme aracı çift arasındaki iletişim ne kdr güçlüymüş ki böle konuşuyolar ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... | |
|
| | #8 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şive denir buna, ayrıca şehirde yaşamayanlar tarafından kullanılır bu üslüp (: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 20
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Hayvan herif" bütününün bölünmezliğine ortak bir parçasıdır ki yıllar yılı büyüklerin daha başka kaç kelime bildiklerini merakıma sebeb olacak kadar çok kullandıkları bir deyittir.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (07-05-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |