Konu Seçenekleri
Eski 11-08-08, 19:24 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 880
Teşekkür etti: 198
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4280
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Herkes bi yorum yazsın lütfen? (Heycanı Kalmayan bi ilişkiyi canlandırmanın yolu ne?)

Hadi bakalım aklından bişi geçen varsa yazsın hem bana hem de bu konuda dertli olanlara yardımcı olalım?

Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil...
Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!!
Eski 11-08-08, 19:24 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
onu trketmek

Ne Mutlu Türküm Diyene
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 19:26 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Pamuk*´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
onu trketmek

saol ya. peki bırakmak istemiyosan?

Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil...
Eski 11-08-08, 19:27 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yok (:

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 19:27 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ne yok?

Eski 11-08-08, 19:31 Çevrimiçi   #6
Yard. Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.406
Teşekkür etti: 219
Forum Puanı:2952
Jadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
hiç bi ilişkim olmadıı için bişi diyemicem

Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse..

Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 19:36 Çevrimdışı   #7
Asistan

blackdor01 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 218
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:40
blackdor01 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
pylasım için tşk
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 19:38 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
blackdor01´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
pylasım için tşk

Saol valla çok makbule geçti yorumun

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
''nehiR'' (02-09-08), CiiqOlatAa (21-10-08)
Eski 11-08-08, 19:58 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Heyecanı kalmayan bir ilişkiye heyecan katmak mümkün belki ama o heyecan kısa bir süre sonra yeniden kaybolacaktır büyük ihtimalle (:

Bu sorun hep bumerang gibi çıkacaktır karşına (:

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 23:41 Çevrimdışı   #10

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.955
Teşekkür etti: 2.886
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:26213
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
canlandirmanin tek yolu sunii tenefüs

Ölüm...Ölüm dedigin nedirki gülüm ben senin icin yasamayi göze almisim!!!!!
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 23:44 Çevrimdışı   #11
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 305
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2026
ceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
mesela...Onu şaşırtarak başlanılabilir..Bir ilişkide yıkıcı değil yapıcı olmak lazım..Ne bileyim kişiye göre değişir..Güzel bir seper hazırlanabilir içinde sevdiği yiyeceklerin olduğu ve pikniğe gidilebilir..Yada sevdiği bir filmin dvd si hediye edilebilir ve üzerine de sana bu seyirinde eşlik etmek isterım yazılabilir...

beni yormayın beni kırmayın
anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
...............................
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
CiiqOlatAa (21-10-08), ¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 23:52 Çevrimiçi   #12
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.662
Teşekkür etti: 1.427
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bence bir süre uzak kalmak..Ama tadını iyi ayarlamalısın bu zaman içinde hem kendi ni hemde onun ne hissettiğini anlaman acxısından ikinizede iyi gelir ..Her ne kadar gözden uzak olan gonulden de uzak olur densede bir sure uzak kalmak her iki tarafada cok sey kazandırır..

Bunu yaparken karsı tarafada bunu bir süreliğine yaptıgını söyle ki yanlış anlayıp işi hepten bozmus olma.. )

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 23:53 Çevrimdışı   #13
Asistan

ceres16 - ait Avatar
ceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyorceres16 çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
valla benım bildiğim erkek ne zaman ''zaman'' istese bu zaten çoktan ayrılmak istediğine ama bir türlü söyleyemediğine işarettir... sen beni dinle kardeşim ...emek ver ...

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 23:57 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent

seLLuk@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.525
Teşekkür etti: 2.404
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10866
seLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmışseLLuk@ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bırak herşey tadında kalsın...zorlama kendini..hiçbişey canlandırmıyor...

Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 23:57 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 893
Teşekkür etti: 312
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
kçk sürprizler olablr... cerese katılıorm hiç ummadğı anda bir öpück veya bir canım demen ble yeterlidr. kçk hedieler kendi hazrladğn kartlar... önemli olan sürprizler abartmadan beyazlı da haklı ama uzak kalmayı gerçekten ii ayarlamak lazm bde uzak kalmak son çarelerden olmalı ya da hergn görşüosan 1 gün görşmessn fln ... çok üzücü ama ya her ilşkide olur bu

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 23:58 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 893
Teşekkür etti: 312
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
seLLuk@´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
anaam birden kestn attn yafs hiçmi sevmedn diesm geldi

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 11-08-08, 23:59 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.017
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sex (=

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 12-08-08, 00:01 Çevrimdışı   #18
Asistan

ceres16 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
seLLuk@´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevdiysen emek harcarsın ..deysın deymesın haketsın etmesın ama sen sevgin için son bir kes de olsa harekete geçmen gerekir.. en azından KEŞKE dememek için

anlamassanız kalsın
hiç dokunmayın
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
CiiqOlatAa (21-10-08), seLLuk@ (12-08-08), ¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 12-08-08, 00:34 Çevrimdışı   #19
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.916
Teşekkür etti: 1.225
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Defibrilatörle elektroşok eğer canlanmadıysa direk damardan adrenalin

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)
Eski 12-08-08, 00:48 Çevrimdışı   #20
Stajyer
Huzur Pınarı

Linkinqark - ait Avatar
Genel Mesajlar: 49
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:13
Linkinqark Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Defibrilatörle elektroşok eğer canlanmadıysa direk damardan adrenalin
süperdi

biraz birbirlerinden uzaklaşmları tekrar birbirlerine özlem duymalarıyla bir kıpırtı olabilir (:

Bugün sözcükler kusuyorum dün cümleler kuramazken...
Mesaja teşekkür eden:
¢нιℓανєят (18-08-08)

Konu Seçenekleri