| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | Herkes bi yorum yazsın lütfen? (Heycanı Kalmayan bi ilişkiyi canlandırmanın yolu ne?) Hadi bakalım aklından bişi geçen varsa yazsın hem bana hem de bu konuda dertli olanlara yardımcı olalım? ![]() Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok (: biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ¢нιℓανєят (18-08-08) |
| | #5 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne yok? Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ''nehiR'' (02-09-08), CiiqOlatAa (21-10-08) |
| | #9 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Heyecanı kalmayan bir ilişkiye heyecan katmak mümkün belki ama o heyecan kısa bir süre sonra yeniden kaybolacaktır büyük ihtimalle (: Bu sorun hep bumerang gibi çıkacaktır karşına (: Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mesela...Onu şaşırtarak başlanılabilir..Bir ilişkide yıkıcı değil yapıcı olmak lazım..Ne bileyim kişiye göre değişir..Güzel bir seper hazırlanabilir içinde sevdiği yiyeceklerin olduğu ve pikniğe gidilebilir..Yada sevdiği bir filmin dvd si hediye edilebilir ve üzerine de sana bu seyirinde eşlik etmek isterım yazılabilir... beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | CiiqOlatAa (21-10-08), ¢нιℓανєят (18-08-08) |
| | #12 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence bir süre uzak kalmak..Ama tadını iyi ayarlamalısın bu zaman içinde hem kendi ni hemde onun ne hissettiğini anlaman acxısından ikinizede iyi gelir ..Her ne kadar gözden uzak olan gonulden de uzak olur densede bir sure uzak kalmak her iki tarafada cok sey kazandırır.. Bunu yaparken karsı tarafada bunu bir süreliğine yaptıgını söyle ki yanlış anlayıp işi hepten bozmus olma.. )
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla benım bildiğim erkek ne zaman ''zaman'' istese bu zaten çoktan ayrılmak istediğine ama bir türlü söyleyemediğine işarettir... sen beni dinle kardeşim ...emek ver ...
beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 312
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kçk sürprizler olablr... cerese katılıorm hiç ummadğı anda bir öpück veya bir canım demen ble yeterlidr. kçk hedieler kendi hazrladğn kartlar... önemli olan sürprizler abartmadan beyazlı da haklı ama uzak kalmayı gerçekten ii ayarlamak lazm bde uzak kalmak son çarelerden olmalı ya da hergn görşüosan 1 gün görşmessn fln ... çok üzücü ama ya her ilşkide olur bu
![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #16 | |
Teşekkür etti: 312
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
anaam birden kestn attn yafs hiçmi sevmedn diesm geldi ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... | |
|
| | #18 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdiysen emek harcarsın ..deysın deymesın haketsın etmesın ama sen sevgin için son bir kes de olsa harekete geçmen gerekir.. en azından KEŞKE dememek için
beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #20 | |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:13 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() biraz birbirlerinden uzaklaşmları tekrar birbirlerine özlem duymalarıyla bir kıpırtı olabilir (: Bugün sözcükler kusuyorum dün cümleler kuramazken... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |