DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Tanışma Köşesi

Konu Seçenekleri
Eski 17-07-08, 02:50 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

FROMTHEINSIDE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:80
FROMTHEINSIDE ara sıra gören oluyor
Herkese merhaba :)

Herkese merhaba arkadaşlar, forumunuza yabancı olarak bir göz gezdirdim çok beğendim gerçekten güzel bir forum.Bende bu ailenin içinde yer almak isterim ve aktif bir üye olucam

Kendimi tanıtacak olursam adım Mesut,15 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum İzmir'liyim vs. vs.
Eski 17-07-08, 02:55 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.743
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kaporayı Ödedin Mi ?

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 17-07-08, 03:31 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kaporayı Ödedin Mi ?
kacırcan simdi

hosgeldin

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 17-07-08, 03:36 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.516
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hele bi durun yeni gelmiş bi soluklansın yav bi ayağı alışsın iyice

hoş geldin

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 17-07-08, 04:10 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.894
Teşekkür etti: 3.961
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:43682
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
hoşgeldin

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 17-07-08, 05:23 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.468
Teşekkür etti: 378
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3715
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin aktif üye

ilk günden fazla yüklenmemk gerek

eyi forumlar

Eski 17-07-08, 07:28 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 880
Teşekkür etti: 198
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4280
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
mERHABA Mesut ben de Mesut Adaşız Yaş küçükmüş ama olsun be Hangimiz büyüğüz ki Hoşgeldin

Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil...
Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!!
Eski 17-07-08, 10:42 Çevrimdışı   #8
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.769
Teşekkür etti: 629
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8424
hareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
bayağı uzun bır merhaba oldu be
hoşgeldın=)

Everything

is

Changed
Eski 17-07-08, 11:13 Çevrimdışı   #9

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.858
Teşekkür etti: 667
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15721
LeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeGenT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin arkadaşım.
paylaşımlarını bekliyoruz
Eski 17-07-08, 11:23 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Müzik grubu

askkorsani - ait Avatar
Genel Mesajlar: 555
Teşekkür etti: 105
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:791
askkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyoraskkorsani ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin aramıza
Eski 17-07-08, 12:08 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoş geldin ...

Alıntı:
Kaporayı Ödedin Mi ?
Mesut sen onu boşver kendi kendine espri yapıp egleniyor

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 17-07-08, 12:11 Çevrimdışı   #12
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
biTsEdE_giTsEk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoş geldin ...

hosgeldin mesutt

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Mesaja teşekkür eden:
biTsEdE_giTsEk (17-07-08)
Eski 17-07-08, 14:45 Çevrimdışı   #13
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Kaporayı Ödedin Mi ?
çok önemli bi konuya ayak bastı

her üye olandan 50 ykr paypala yönlendirsek benim online oyunların parası çıkar

hoş geldin

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 17-07-08, 14:47 Çevrimdışı   #14
Öğrenci

FROMTHEINSIDE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:80
FROMTHEINSIDE ara sıra gören oluyor
Yok sorun değil Hoşbulduk
Eski 17-07-08, 14:49 Çevrimdışı   #15
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.937
Teşekkür etti: 6.704
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hoşgeldin Mesut

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"
Eski 17-07-08, 14:53 Çevrimiçi   #16
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.013
Teşekkür etti: 4.221
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81218
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ho$geldin, Iyi Eglenceler

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Eski 17-07-08, 15:52 Çevrimdışı   #17
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ho$geLdin....

iii forumLar...

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Eski 18-07-08, 11:03 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.743
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
biTsEdE_giTsEk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoş geldin ...

Sen Hala Ödemedin Diye Boyle Yapıosun Dimi ?

Unuttuk Sanma Adın Listede (;

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 18-07-08, 11:23 Çevrimiçi   #19
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.439
Teşekkür etti: 4.159
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Kaporayı Ödedin Mi ?

Alıntı:
Yσкє∂!¢!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

çok önemli bi konuya ayak bastı

her üye olandan 50 ykr paypala yönlendirsek benim online oyunların parası çıkar

hoş geldin
nerde beleş oraya yerleş
Alıntı:
Sen Hala Ödemedin Diye Boyle Yapıosun Dimi ?

Unuttuk Sanma Adın Listede (;
ben ödedim demi

yazmayı unutmuşum hoşgeldin

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 20-07-08, 22:15 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.914
Teşekkür etti: 3.813
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hoşgeldin Mesut, İyi Eğlenceler

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Konu Seçenekleri