| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() |
eet sitenizde bulunma ayrıcalığı içerisinde bir mutluluk sarhoşluğunda mayhoş birhaledeyim neyse uzatmayım
|
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 820
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin ii forumlar,ii paylaşımlar
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #3 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 667
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin ama mayhoş'luğa fazla alışma calışmalarında basarılar
|
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:19 ![]() ![]() |
saolasınız ![]() |
|
| | #5 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.221
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$geldin Iyi Eglenceler Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hos geldin
![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 445
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
h.q ii forumLar..
Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:136 ![]() ![]() |
hosgeldin kuzii.. ıı formlar... ![]() sarhoşluğuda bidaha duymim |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sefalar getirdin arkadaşım,hoş sohbetler
Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #11 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.046
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin De "herkese selam's" daki "s" Ne Oluyo ? |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin (= ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:19 ![]() ![]() |
hepiniz çok saolun h.b
|
|
| | #14 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldın aramıza konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #15 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() hoşgeldin Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #16 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin BeaTNiK..eCm kuzeni gusel hoş formlar.. K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HoŞ geLDİnn iyi eğLenCeLerr.. ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #19 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.961
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:43682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldiniz (:
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |