DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları
Anket Sonuçlarını Göster: Demokrasilerde herkesin oyu eşitmidir?
Evet eşittir 46 77,97%
Hayır değildir 12 20,34%
kararsız 1 1,69%
Oylayanlar: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 05-04-08, 11:07 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman Herkesin Oyu Eşit mi ?

Son günlerde gündemin 1.sırasına oturan demokrasilerde herkesin oyu eşitmi sorusuna sizin cevabınız nedir?

Aslında yeni bir polemik sorusuda pkkyi siyasalaştırmak için verilen oyla normal vatandaşın verdiği oy aynımıdır ?

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Bay Önder (07-04-08), RAMSES113 (12-04-08), S.M.U.R.F (11-04-08), YaGMuR_CiNi (08-04-08)
Eski 07-04-08, 18:04 Çevrimdışı   #2
Asistan
Genel Mesajlar: 263
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:508
Bay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Güzel konu açmışsın, Fıratcan.

Bana göre oylamalarda artık, vergi vermeyenlerin develti dorandıranları devleti yönetecek kişileri seçme hakkı elinden alınmalı. Bu nedenle vergi vermeyenler oy kullanmasın.

Ayrıca, annesi ve babası Türk olmayan; ama Türkiye'de doğan kişilerin veya sonradan Türk vatandaşlığına geçen kişilerin oy kullanma hakkıda elinden alınması gerekiyor.
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (07-04-08)
Eski 07-04-08, 18:09 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Birinci sorun için evet herkesin oyu eşittir.

İkinci sorun için ise ben olsam onları sandığın yanına yaklaştırmazdım...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
amorous_nope (28-05-08), Yσкє∂!¢! (07-04-08)
Eski 07-04-08, 18:13 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eger anayasada demokrasinin var oldugu yaziyorsa istesekte istemesekte herkesin oyu esittir.

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
agulasor (08-04-08), RAMSES113 (12-04-08)
Eski 07-04-08, 18:34 Çevrimdışı   #5
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.331
Teşekkür etti: 342
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:6217
YagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birinci sorun için evet herkesin oyu eşittir.

İkinci sorun için ise ben olsam onları sandığın yanına yaklaştırmazdım...
Yaa sen ne provokatif bir insansin yaa. Sana bulasmak istemiyorum ama sen artik iyice sasirdin haa.
Yani milyonlarca insanin oy kullanma hakkini nasil olurda elinden alinsin dersin. Bizler ülkücüler yada liberaller oy kullanmasin diyormuyuz.

Her insanin oy hakki vardir ve esittir (Aysu Kayaci ninki biraz fazla olabilir:-) ). Bunun tartisilmasi bile bir insanlik ayibidir. Yapmayin etmeyin yaaa. Bu ülkenin cok daha önemli sorunlari var.
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
agulasor (08-04-08), hayal_ettim (10-04-08), mls1917 (09-04-08), senay (07-04-08)
Eski 07-04-08, 18:35 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 672
Teşekkür etti: 588
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1664
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
herkesin oyu eşit fakat şöyle de bir durum var..insanları aç bırakıp oyunu 1-2 ekmeğe pekala satın alabilrsinz...burda suçlu olan bu insanlar deil onları bu duruma getirenlerdir.. karnını bi süreliğine de olsa doyurmak için oyunu satan birinin verdiği oyla cemaat müritlerinin aralarında yapılan anlaşmalar sonucu verdikleri toplu oylar aynı değildir..bu durum nasıl düzeltilebilir insanlar kullanıldıklarını farkedip oylarını bilinçli kullanırsa...önce bu düzenin yıllardır devam ettiğinin farkedilmesi lazım..birileri onların verdiği oyla onların hakettiği parayı gaspederken hala hakettiğinin yarısını bile alamıosa bi insan hatta bi işi bile yoksa durup düşünmesi gerekir...

zamanı bir kenara atsak
isimlerimizi unutsak
çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(:

Konu arSU tarafından (07-04-08 Saat 18:49 ) de değiştirilmiştir..
Eski 07-04-08, 18:41 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
YagmurYüreklim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaa sen ne provokatif bir insansin yaa. Sana bulasmak istemiyorum ama sen artik iyice sasirdin haa.
Yani milyonlarca insanin oy kullanma hakkini nasil olurda elinden alinsin dersin. Bizler ülkücüler yada liberaller oy kullanmasin diyormuyuz.

Her insanin oy hakki vardir ve esittir (Aysu Kayaci ninki biraz fazla olabilir:-) ). Bunun tartisilmasi bile bir insanlik ayibidir. Yapmayin etmeyin yaaa. Bu ülkenin cok daha önemli sorunlari var.
Bana bulaşmak istemiyorsan yazdıklarıma cevap verme.. Kendime engel olamayabilirim çünkü...

Sen bu ülkenin sorunlarından bahsedecek son kişisin...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 07-04-08, 18:42 Çevrimdışı   #8
Doçent
Antikapitalistler
YagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorYagmurYüreklim Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
arSU´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
burda oyların eşit olup olmaması olarak kastedilen şey bilinçli ve bilinçsiz oy kullanma...herkesin oyu eşit fakat şöyle de bir durum var..insanları aç bırakıp 1-2 ekmeğe pekala satın alabilrsinz...burda suçlu olan bu insanlar deil onları bu duruma getirenlerdir.. aç kalmamak için oyunu satan birinin verdiği oyla cemaat müritlerinin aralarında yapılan anlaşmalar sonucu verdikleri toplu oylar aynı değildir..
Evet ama, zaten onlari istedigi bu, ac birakip, sonra 1 paket makarnaya oy satin almak. Ayrica onlarin verecegi yardim ile insan hayati kurtulmaz, hani kurtulsa insanlar coluk cocuklari icin böyle birseye yönelebilirler. Bu biryerde anlasilabilir. Ancak ben bunu yine de dogru bulmuyorum. Hem seni ac biraksinlar, hem secim zamani gelip 1 pakete oyunu satin alsinlar. Tam da onlarin istedigi sey bu.
Eger bunlar seni beni unutmussa yada yok sayiyorsa bizlerde bunlari yok saymali ve oy kullanmamaliyiz gerekirse.
Cemaat oylarina gelince, bu ayri bir mesele.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
hayal_ettim (10-04-08), senay (07-04-08), tragonya (23-04-08)
Eski 07-04-08, 18:46 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
birinci soruyla ikinci soru birbiriyle bağıntılı. nasıl bağıntılı;

teröristin terörü siyasal zemine taşımak için verdiği oyla ülkücü/liberallerin oyu eşit değildir. bugün etnik köken ayırmı yapmadan 30000 insanımızın kanına giren bir terör örgütünü tanımayanlar, onlarla aynı saftadır. terörü ülkemizin gündeminden düşmesi için herkes tarafından refüse edilmeli ve yokedilmesi için herkesi elini taşın altına sokması lazımdır. yoksa çıkıpta popülist hede hödölerle kafa ütülemeyin. bu tür yazılar sadece forumun serverdeki veritabanını gereksiz işgal eder.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 07-04-08, 18:47 Çevrimdışı   #10
Doçent
Antikapitalistler
Alıntı:
Bana bulaşmak istemiyorsan yazdıklarıma cevap verme.. Kendime engel olamayabilirim çünkü...

Sen bu ülkenin sorunlarından bahsedecek son kişisin...
Ben bu ülkenin sorunlarindan bahsederim, cünkü bu ülke senin oldugu kadar benimde. Bunu kafana yerlestirsen iyi olur. Sen kendini insanlarin sahibi mi saniyorsun ki böyle birsey söylüyorsun. Ne sen ne de senin gibiler bu ülkenin koruyucusu yada tek sahipleri degilsiniz, öyle oldugunu düsünüyorsan bir hayal dünyasinda yasiyorsun demektir.
Ayrica insanliga yapilan her hakareti kendime yapilmis sayar ve cevap veririm. CÜnkü bende bir insanim, her insanda ayni sekilde esit oy kullanma hakkina sahiptir. Bu senin siyasi görüslerini asan bir durumdur.
hayal_ettim (10-04-08), senay (07-04-08)
Eski 07-04-08, 18:49 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Ben bu ülkenin sorunlarindan bahsederim, cünkü bu ülke senin oldugu kadar benimde. Bunu kafana yerlestirsen iyi olur. Sen kendini insanlarin sahibi mi saniyorsun ki böyle birsey söylüyorsun. Ne sen ne de senin gibiler bu ülkenin koruyucusu yada tek sahipleri degilsiniz, öyle oldugunu düsünüyorsan bir hayal dünyasinda yasiyorsun demektir.
Ayrica insanliga yapilan her hakareti kendime yapilmis sayar ve cevap veririm. CÜnkü bende bir insanim, her insanda ayni sekilde esit oy kullanma hakkina sahiptir. Bu senin siyasi görüslerini asan bir durumdur.
Bu ülkenin sahibi şahıslar değil Soylu Türk Irkıdır.... sana bu cevap yeter... güle güle...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (07-04-08)
Eski 07-04-08, 18:52 Çevrimdışı   #12
Doçent
Antikapitalistler
Alıntı:
intergestapo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
birinci soruyla ikinci soru birbiriyle bağıntılı. nasıl bağıntılı;

teröristin terörü siyasal zemine taşımak için verdiği oyla ülkücü/liberallerin oyu eşit değildir. bugün etnik köken ayırmı yapmadan 30000 insanımızın kanına giren bir terör örgütünü tanımayanlar, onlarla aynı saftadır. terörü ülkemizin gündeminden düşmesi için herkes tarafından refüse edilmeli ve yokedilmesi için herkesi elini taşın altına sokması lazımdır. yoksa çıkıpta popülist hede hödölerle kafa ütülemeyin. bu tür yazılar sadece forumun serverdeki veritabanını gereksiz işgal eder.
Bakin iste sizden büyük bölücü mü var. Bu insanlarin dilleri yasak olsun, herseyler yasak olsun, hatta oy kullanmasinlar, baska en siradan insanlarin sahip oldugu haklara da sahip olmasinlar. O zaman 2 milyona yakin DTP liye sizler insan bile demiyorsunuz.

Bakiniz site yöneticileri sizlere sesleniyorum. Bana acik acik söyleyin. Ben size acik acik söylüyorum. Ben en koyu DTP liyim (yani artik böyleyim). Burdaki bazi sahislar DTP lilere resmen hayvan diyorlar, köle diyorlar, oy bile kullanamaz diyorlar. Ya bana acik acik söyleyin, bu forumda DTP liler yazamaz diye, yada bu arkadaslari uyarin. Bu kadari da fazla ama!
Eski 07-04-08, 18:53 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 672
Teşekkür etti: 588
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1664
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
Alıntı:
Evet ama, zaten onlari istedigi bu, ac birakip, sonra 1 paket makarnaya oy satin almak. Ayrica onlarin verecegi yardim ile insan hayati kurtulmaz, hani kurtulsa insanlar coluk cocuklari icin böyle birseye yönelebilirler. Bu biryerde anlasilabilir. Ancak ben bunu yine de dogru bulmuyorum. Hem seni ac biraksinlar, hem secim zamani gelip 1 pakete oyunu satin alsinlar. Tam da onlarin istedigi sey bu.
Eger bunlar seni beni unutmussa yada yok sayiyorsa bizlerde bunlari yok saymali ve oy kullanmamaliyiz gerekirse.
Cemaat oylarina gelince, bu ayri bir mesele.
bahsettiğim şey de bu zaten..oy almak için aç bırakılıo bu insanlar..suç oyları satın alabilmek için bu insanları bu durumda bırakanlarda... ve sonuçta amaçlarına da ulaşıolar..burda gerekli olan şey bu insanların bazı şeylerin farkına varabilmesi..

zamanı bir kenara atsak
isimlerimizi unutsak
çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(:
Eski 07-04-08, 18:54 Çevrimdışı   #14
Doçent
Antikapitalistler
Alıntı:
Bu ülkenin sahibi şahıslar değil Soylu Türk Irkıdır.... sana bu cevap yeter... güle güle...
Ben soylu türk olmayi kabul etmiyorum. Ama bu ülkenin sahibiyim...
Mesaja teşekkür eden:
hayal_ettim (10-04-08)
Eski 07-04-08, 18:54 Çevrimdışı   #15
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.420
Teşekkür etti: 5.459
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59459
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Evet eşittir

Bende sandiga oy atiyom zengin i$ adamida koyundeki insanda ((:

υℓтяαѕℓαη
Mesaja teşekkür eden:
Samson (07-04-08)
Eski 07-04-08, 19:00 Çevrimdışı   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Bakin iste sizden büyük bölücü mü var. Bu insanlarin dilleri yasak olsun, herseyler yasak olsun, hatta oy kullanmasinlar, baska en siradan insanlarin sahip oldugu haklara da sahip olmasinlar. O zaman 2 milyona yakin DTP liye sizler insan bile demiyorsunuz.

Bakiniz site yöneticileri sizlere sesleniyorum. Bana acik acik söyleyin. Ben size acik acik söylüyorum. Ben en koyu DTP liyim (yani artik böyleyim). Burdaki bazi sahislar DTP lilere resmen hayvan diyorlar, köle diyorlar, oy bile kullanamaz diyorlar. Ya bana acik acik söyleyin, bu forumda DTP liler yazamaz diye, yada bu arkadaslari uyarin. Bu kadari da fazla ama!
sen terörü destekleyen birisin, çünkü yazdıklarımı okumadan farazi şeylerle birilerini odak haline getirmeye çalışıyorsun. çıksınlar eğer bu ülke için birşey yapmak istiyorlarsa pkkyı terör örgütüdür desinler. sen dtpciysen bende kanına haram karışmamış TÜRK oğlu TÜRKÜM. bu vatanı hainlere yar etmem. ben teröristle masum insanları her zaman ayırmışımdır. kendine gel yerini haddini bil. sen kendini hayvan görüyorsan senin bileceğin iştir. burada yazan her insan evladının fikrine saygılıyım. benim kimseye hayvan dediğim yok. eğer bu vatanı seviyorsan çık deki pkk terör örgütüdür. deki senin ölen insanlarımıza saygın olduğunu görelim.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (07-04-08)
Eski 07-04-08, 19:14 Çevrimdışı   #17
Doçent
Antikapitalistler
Alıntı:
intergestapo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen terörü destekleyen birisin, çünkü yazdıklarımı okumadan farazi şeylerle birilerini odak haline getirmeye çalışıyorsun. çıksınlar eğer bu ülke için birşey yapmak istiyorlarsa pkkyı terör örgütüdür desinler. sen dtpciysen bende kanına haram karışmamış TÜRK oğlu TÜRKÜM. bu vatanı hainlere yar etmem. ben teröristle masum insanları her zaman ayırmışımdır. kendine gel yerini haddini bil. sen kendini hayvan görüyorsan senin bileceğin iştir. burada yazan her insan evladının fikrine saygılıyım. benim kimseye hayvan dediğim yok. eğer bu vatanı seviyorsan çık deki pkk terör örgütüdür. deki senin ölen insanlarımıza saygın olduğunu görelim.
Yeterince insan pkk ye "terörist" diyor zaten, neden DTP lilerden bekliyorsunuz? Milyonlarca insan zaten diyor bunu, hatta abd ve ab de diyor. Siz cözümden yana degilsiniz, biraz insancil düsünün, ne kadar karsi ciksanizda, DTP lilerin icinde yada onlara oy verenler icinde cocuklari dagda ölenler hala dagda olanlar var.
Pkk yi sevmeyebilirsiniz bu cok normal, ama sizler o insanlardan kendi cocuklarina nasil olurda terörist demesini beklersiniz? Bu ne kadar mantiklidir. Onlar DTP yi o meclise bu sorunlar bitsin diye gönderiyor, daha fazla insan ölmesin diye gönderiyor, cocuklarinin da bu sorunlarin cözülüp normal hayata katilmasini istiyorlar. Sizde cikip diyorsunuz ki, bu ana babalar kendi cocuklarina terörist desin. Böyle birsey olmaz, böyle bir yaklasim sergilemek cözüm isteyen insanlarin isi olamaz bu ancak ve ancak cözümsüzlükte isrardir. Bu daha fazla kan dökülmesinde isrardir. Hicbir kürt yada pkk li nin sinirlarla ilgili bir sorunu yok, bunu yillardir bas bas bagiriyorlar.
Ama sizler yada sizleri yönlendirenler sürekli hayir bunlar ülkeyi ikiye bölmek istiyorlar deyip sizi kiskirtiyorlar. Bu yalana ne kadar cok kanarsaniz, bu olay o kadar cüzümsüz sürüp gider, 30 bin degil daha binlerce insan ölür. 30 yildir bu anlayis ne getirdi ölümlerden baska? Peki insani yasatan degil öldüren bu anlayisi neden hala savunuyorsunuz? Pkk nin yada onlara destek veren kürtlerin istedigi seyler, ulus devlet olan fransa da da var, avrupada hatta dünyanin en geri kalmis bircok ülkesindede var. Neden bunlari görmek istemiyorsunuz?
Eski 07-04-08, 19:17 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yeterince insan pkk ye "terörist" diyor zaten, neden DTP lilerden bekliyorsunuz? Milyonlarca insan zaten diyor bunu, hatta abd ve ab de diyor. Siz cözümden yana degilsiniz, biraz insancil düsünün, ne kadar karsi ciksanizda, DTP lilerin icinde yada onlara oy verenler icinde cocuklari dagda ölenler hala dagda olanlar var.
Pkk yi sevmeyebilirsiniz bu cok normal, ama sizler o insanlardan kendi cocuklarina nasil olurda terörist demesini beklersiniz? Bu ne kadar mantiklidir. Onlar DTP yi o meclise bu sorunlar bitsin diye gönderiyor, daha fazla insan ölmesin diye gönderiyor, cocuklarinin da bu sorunlarin cözülüp normal hayata katilmasini istiyorlar. Sizde cikip diyorsunuz ki, bu ana babalar kendi cocuklarina terörist desin. Böyle birsey olmaz, böyle bir yaklasim sergilemek cözüm isteyen insanlarin isi olamaz bu ancak ve ancak cözümsüzlükte isrardir. Bu daha fazla kan dökülmesinde isrardir. Hicbir kürt yada pkk li nin sinirlarla ilgili bir sorunu yok, bunu yillardir bas bas bagiriyorlar.
Ama sizler yada sizleri yönlendirenler sürekli hayir bunlar ülkeyi ikiye bölmek istiyorlar deyip sizi kiskirtiyorlar. Bu yalana ne kadar cok kanarsanir, bu olay o kadar cüzümsüz sürüp gider, 30 bin degil daha binlerce insan ölür. 30 yildir bu anlayis ne getirdi ölümlerden baska? Peki insani yasatan degil öldüren bu anlayisi neden hala savunuyorsunuz? Pkk nin yada onlara destek veren kürtlerin istedigi seyler, ulus devlet olan fransa da da var, avrupada hatta dünyanin en geri kalmis bircok ülkesindede var. Neden bunlari görmek istemiyorsunuz?
DTP'den neden bekliyormuşuz? Neden beklemeyelim. Türkiye'de bir partiysen PKK'yın terör örgütü olduğunu kabul edeceksin. PKK'nın binlerce vatandaşımızı askerimizi şehit ettiğini,bölücü terör örgütü olduğunu kabul edeceksin.
DTP özeklik istediğini açıklıyor. Bu mu sorunun çözümü?

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 07-04-08, 19:22 Çevrimdışı   #19
Doçent
Antikapitalistler
Alıntı:
DTP'den neden bekliyormuşuz? Neden beklemeyelim. Türkiye'de bir partiysen PKK'yın terör örgütü olduğunu kabul edeceksin. PKK'nın binlerce vatandaşımızı askerimizi şehit ettiğini,bölücü terör örgütü olduğunu kabul edeceksin.
DTP özeklik istediğini açıklıyor. Bu mu sorunun çözümü?
Demokratik Özerklik nedir bir aciklarmisin bizlere?
Mesaja teşekkür eden:
senay (07-04-08)