Konu Seçenekleri
Eski 03-01-08, 14:23 Çevrimdışı   #1
Stajyer

YanKees - ait Avatar
Genel Mesajlar: 107
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:321
YanKees ara sıra gören oluyorYanKees ara sıra gören oluyorYanKees ara sıra gören oluyorYanKees ara sıra gören oluyor
HeRkesTen Özendim Bende kOydum YaNkeeS =)

Buyrun buda benim...

biR deLi yüRek acısındayım bak yine kara odalardayım...

İsa'nında canını aLdı Tanrı'nın oğluna hayrı yok...

TanRım iLk sorquya beni çek sana soracaklarım var !!

RiverpLate vs BoCa juni0Rs !!
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Kayıp_Şair (03-01-08), Maçakızı (23-01-08), MissCrow (24-01-08), p0lly (04-01-08)
Eski 03-01-08, 14:27 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.743
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben Senı Izmırde Gordum Sankı

Kösesin Lem Sen

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 03-01-08, 14:30 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.199
Teşekkür etti: 4.126
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:31997
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzel kareler tşk.......

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Gülüşünle ısınsın bedenim
Ve
Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun

/..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../
Mesaja teşekkür eden:
YanKees (03-01-08)
Eski 03-01-08, 14:33 Çevrimdışı   #4
Stajyer

YanKees - ait Avatar
YanKees ara sıra gören oluyorYanKees ara sıra gören oluyorYanKees ara sıra gören oluyorYanKees ara sıra gören oluyor
rica edeRimm...gRmüşssündüR heRkes tanR izmiRde...köseLik bozmuo Beni asKeRde de raaT edeRim...bDe baZı kızLaRın terCihii Daa bi BabYface hehehe

Eski 03-01-08, 15:12 Çevrimdışı   #5

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
resimleri bizimle paylastiyin icin tesekürler
Mesaja teşekkür eden:
YanKees (03-01-08)
Eski 03-01-08, 22:20 Çevrimdışı   #6
Stajyer

YanKees - ait Avatar
Rca edeRim ne demek!!..açTıım konuya cevap YAzDınız İçİn BEn teşekKÜR eDeRim

Eski 09-01-08, 16:42 Çevrimdışı   #7
Stajyer

»Cαηیµ« - ait Avatar
Genel Mesajlar: 43
Teşekkür etti: 84
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1373
»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş»Cαηیµ« üç beş tanıdığı olmuş
tatLısın
hayatında mutLuLukLar ve başarıLar

ßiLmediqiniz keLimeLerin aLtını çizin
derdi hocam ...
ßunca yıL/ßunca yoL/ßunca hayat
ve kitaptan sonra ;
ßütün keLimeLerin aLtını çiziyorum
hocam artık izin istiyorum
Eski 23-01-08, 23:20 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
insanın sayfayı kapatası gelmiyor
hoş bi resimmm

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 23-01-08, 23:51 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.690
Teşekkür etti: 1.796
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24194
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel resim
mutlu ol

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Eski 24-01-08, 08:40 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoş

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 24-01-08, 09:45 Çevrimiçi   #11
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.915
Teşekkür etti: 946
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15967
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzeL resimler

NO WoMaN No CrY

Eski 24-01-08, 10:21 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

niaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.877
Teşekkür etti: 244
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:642
niaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
güzel resimler paylaştığın için teşekkürler

NOK...
Eski 24-01-08, 21:07 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 881
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
medeni cesaretin için teşekkürler...........
Eski 24-01-08, 21:12 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.969
Teşekkür etti: 3.122
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu Seçenekleri