| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | HeRkesTen Özendim Bende kOydum YaNkeeS =) ![]() ![]() Buyrun buda benim... İsa'nında canını aLdı Tanrı'nın oğluna hayrı yok... TanRım iLk sorquya beni çek sana soracaklarım var !! RiverpLate vs BoCa juni0Rs !! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Senı Izmırde Gordum Sankı ![]() Kösesin Lem Sen ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel kareler tşk.......
![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YanKees (03-01-08) |
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:321 ![]() ![]() ![]() ![]() |
rica edeRimm...gRmüşssündüR heRkes tanR izmiRde...köseLik bozmuo Beni asKeRde de raaT edeRim...bDe baZı kızLaRın terCihii Daa bi BabYface hehehe İsa'nında canını aLdı Tanrı'nın oğluna hayrı yok... TanRım iLk sorquya beni çek sana soracaklarım var !! RiverpLate vs BoCa juni0Rs !! |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:321 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rca edeRim ne demek!!..açTıım konuya cevap YAzDınız İçİn BEn teşekKÜR eDeRim
İsa'nında canını aLdı Tanrı'nın oğluna hayrı yok... TanRım iLk sorquya beni çek sana soracaklarım var !! RiverpLate vs BoCa juni0Rs !! |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 84
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tatLısın ![]() hayatında mutLuLukLar ve başarıLar ßiLmediqiniz keLimeLerin aLtını çizin derdi hocam ... ßunca yıL/ßunca yoL/ßunca hayat ve kitaptan sonra ; ßütün keLimeLerin aLtını çiziyorum hocam artık izin istiyorum ![]() |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanın sayfayı kapatası gelmiyor ![]() hoş bi resimmm biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.796
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel resim ![]() mutlu ol Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 946
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzeL resimler
|
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 244
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel resimler paylaştığın için teşekkürler NOK... |
|
| | #13 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
medeni cesaretin için teşekkürler...........
|
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.122
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |