| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | Ne yaparsanız yapın Aklınızdan Çıkmayan Şeyler? ![]() Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... >>>Öss<<< |
|
| | #2 |
| Asker ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanal Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..! |
|
| | #3 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yağmurlu bi gündü ve otobüs ağzına kadar tıklım tıklım doluydu tam evin önüne geldi durdu durakta ve olan oldu tam inerken kendimi yerde buldum otobüste erkek arkadaşımda vardı ona rezil olduğumamı yanayım otobüstek,lere mi rezil olduğamamı yanayım yoksa ayak liflerimin hasar görmesine mi yanayım =) bu aklımdan hiç çıkmaz benim ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bυя¢U (14-08-08) |
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boşver Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #5 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 606
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Ders-test =) Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... >>>Öss<<< | |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2903 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öss ,Ders ,ve nefret ettiğim kişiler ![]() Bi de bidenecikk arkim ve daha neler neler hehe |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 184
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öss BiRgÜn BeNi tErKeDiP gİdErSeN bEnDe SeNiNlE gElEbİlİrMiYiM |
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 136
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:812 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 'o' ... ne kadar yakın o kadar uzak |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uyku |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 139
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 aya kadar dogum , kizim kuzum , bide of course yegenlerim elocum, melisim ve mertowskim![]() Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | canım... Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #12 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #13 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç çıkmıo..canım Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 842
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:24095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hep aklımda 'o'nlar... |
|
| | #16 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dinlenmek ..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yarın acıklanacak Öss sonucları ve O .. |
|
| | #18 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teyzesinin gülü "elif bebek"hic cikmiyo aklimdan
![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #19 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.097
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öss :S . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| | #20 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.648
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |