Anket Sonuçlarını Göster: Hiç ara vermeden ençok kaç film izlediniz.?
en fazla iki 6 42,86%
bir tanesini zor seyrediyorum 0 0%
üstüste 4 film seyretmeden uyuyamıyorum.. 1 7,14%
5 film ve üstü.. 4 28,57%
diğerleri.. 3 21,43%
Oylayanlar: 14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 05-12-07, 18:35 Çevrimdışı   #1
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.633
Teşekkür etti: 3.079
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35280
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hiç ara vermeden ençok kaç film izlediniz.?

yüzüklerin efendisi serisini hiç ara vermeden seyrettim dokuz buçuk saatimi aldı..

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
!s!s (09-02-08), DR_GoKiSsS (09-03-08), tutbenidüşmeden (09-03-08)
Eski 09-02-08, 09:04 Çevrimdışı   #2
Doçent

!s!s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.275
Teşekkür etti: 1.248
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:8779
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Aynından rekor sanmıştım yüzüklerin efendisini izlediğimde ama Daha fazlasınıda izlediğim oluyor

"Yüzü kızarmayanlardan olmak vahim bir insanlık dramıdır....!!!"
!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
....Deliyim ne yapsam yeri miyim
Eski 09-03-08, 18:02 Çevrimdışı   #3
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.915
Teşekkür etti: 946
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15967
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yüzüklerin efendisi süper ya

NO WoMaN No CrY

Eski 09-03-08, 19:20 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Harry Potter 1-2-3
Yüzüklerin Efendisi 1-2-3 hatta bunun son cdsinde uyuya kalmıştım..

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 09-03-08, 19:29 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.425
Teşekkür etti: 2.568
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
yüzüklerin efendisi 1-2-3
x men 1-2-3
matrix 1-2-3
ardından erogon....
rekor bende sanırım şimdilik
iki kişiydik,çarkımız döndü

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 09-03-08, 22:08 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
3 ama aralarda tuvalete gittim yani

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 09-03-08, 22:09 Çevrimdışı   #7
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
en fazla 1

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 09-03-08, 23:01 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yüzüklerin efendisi 1-2-3
korkunç Bir film 1-2-3-4
dünyalar savaşı
Kapımdaki düşman
azizler ve askerler
Ders çalışmak için toplanmıitık bizim evde Benim kolesiyonu görünce seyredelim dediler saba 14:30 gibi başladık 10 ytl miz vardı epey cips felan aldık
yüzüklerden girdik tabi saat 24 olunca 2 kişi uyudu kalan 4 kişi bütün filmleri bitirdik ondan sonraki 2 gün başım agırdı mal mal okula gidip gelyoduk

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 10-03-08, 01:21 Çevrimdışı   #9

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
3 tane izleyebildim en fazla daa fazlasına doğam el vermez

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 10-03-08, 14:07 Çevrimdışı   #10

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
5 Tane 2 sene kadar önceydi :p

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Eski 10-03-08, 14:13 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.743
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Değişio

Uyumamak Icın 6 Tane Izlemıstım Bı Kere (=
Ama Vaktım Olursa 2'den Assagısı Kurtarmaz =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:

Konu Seçenekleri