| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hiç ara vermeden ençok kaç film izlediniz.? | |||
| en fazla iki | | 6 | 42,86% |
| bir tanesini zor seyrediyorum | | 0 | 0% |
üstüste 4 film seyretmeden uyuyamıyorum.. | | 1 | 7,14% |
| 5 film ve üstü.. | | 4 | 28,57% |
| diğerleri.. | | 3 | 21,43% |
| Oylayanlar: 14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Antikapitalistler ![]() | Hiç ara vermeden ençok kaç film izlediniz.? yüzüklerin efendisi serisini hiç ara vermeden seyrettim dokuz buçuk saatimi aldı.. CEZALI ÜYE |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.248
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynından rekor sanmıştım yüzüklerin efendisini izlediğimde ama Daha fazlasınıda izlediğim oluyor !s!s Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan... ....Deliyim ne yapsam yeri miyim ![]() |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 946
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yüzüklerin efendisi süper ya
|
|
| | #4 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harry Potter 1-2-3 Yüzüklerin Efendisi 1-2-3 hatta bunun son cdsinde uyuya kalmıştım.. ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yüzüklerin efendisi 1-2-3 x men 1-2-3 matrix 1-2-3 ardından erogon.... rekor bende sanırım şimdilik iki kişiydik,çarkımız döndü David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 ama aralarda tuvalete gittim yani iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #7 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en fazla 1 düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yüzüklerin efendisi 1-2-3 korkunç Bir film 1-2-3-4 dünyalar savaşı Kapımdaki düşman azizler ve askerler Ders çalışmak için toplanmıitık bizim evde Benim kolesiyonu görünce seyredelim dediler saba 14:30 gibi başladık 10 ytl miz vardı epey cips felan aldık ![]() yüzüklerden girdik tabi saat 24 olunca 2 kişi uyudu kalan 4 kişi bütün filmleri bitirdik ondan sonraki 2 gün başım agırdı mal mal okula gidip gelyoduk ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 tane izleyebildim en fazla daa fazlasına doğam el vermez ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #10 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 Tane 2 sene kadar önceydi :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Değişio ![]() Uyumamak Icın 6 Tane Izlemıstım Bı Kere (= Ama Vaktım Olursa 2'den Assagısı Kurtarmaz =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |