DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Hiç aşık oldunuz mu ?
Evet 15 53,57%
Hayır 3 10,71%
Bir çok defa 5 17,86%
Emin degilim 5 17,86%
Oylayanlar: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 11-11-06, 20:28 Çevrimdışı   #1
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hiç aşık oldunuz mu??

arkadaşlar hiç aşık oldunuz mu??? ben bir defa oldum ama o olmamış sizinde kullandıgınız oylarla birlikte varsa bi olayınızı dinlemek isterim
Mesaja teşekkür eden:
BY_TuRKo (29-10-08)
Eski 11-11-06, 20:30 Çevrimiçi   #2

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.837
Teşekkür etti: 3.002
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:76200
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben şıpsevdi bir insan olduğum için! benim için kolay! yada ben kendimin aşık olduğunu zannediyorum

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (11-11-06)
Eski 11-11-06, 20:32 Çevrimdışı   #3
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bence sen aşık oldugunu zannediyorsun ama şıp sewdi olmakta ayrı bi şey dimi ama cvp için tşk ederim
Eski 11-11-06, 20:35 Çevrimiçi   #4

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.837
Teşekkür etti: 3.002
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:76200
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sanırım! bide konunun ismi hiç şık oldunmu olmuş! bilgine

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
alaskalı_eren (11-11-06), Volvox (18-11-06)
Eski 11-11-06, 20:38 Çevrimdışı   #5
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
ya arkdaşlar bu konuyu açan herkezden defalarca özür diliyorum galiba dalgınlıkla oldu anketi açmayı unuttum artık idare edin benimde kusuruma bakmayın bunu telafi etcem tekrar özür diliyorum :((
Eski 12-11-06, 13:25 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.287
Teşekkür etti: 221
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5088
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Bne gördüğüm ilk güzel kıza aşık oluyorum...
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (13-11-06)
Eski 12-11-06, 15:28 Çevrimdışı   #7
Doçent
Kemalistler

WorthLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.084
Teşekkür etti: 1.668
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5012
WorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
valla ben aşık iznsan tanımıyorum aşık olmadım diyen varsa yalan söylüyordur bence her insan aşkı yaşar
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (13-11-06)
Eski 12-11-06, 16:11 Çevrimiçi   #8
Profesör

shedevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.833
Teşekkür etti: 4.091
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:44371
shedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
2 kere cook sevdim, 2kere cook kotu aldatildim ve hayatimdan 2kisi sildim....

hakketmedin beni!!

Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz,
Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz,
Ama ona asla saldıramazsınız,
Saldırırsanız ya kanınız,
ya sütünüz bozuktur

Y.G.ÖZDEN
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (13-11-06)
Eski 12-11-06, 16:12 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Figüranlar

_melancholy_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.448
Teşekkür etti: 1.019
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6607
_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
evet oldum

Rüyana girsin öcüler
Yamuk prenses kedi cüceler
Masken düşsün herkes görsün seni
Kendin gibi
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (13-11-06)
Eski 12-11-06, 16:14 Çevrimdışı   #10

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hyatimda gercek sevgiyi bir kere tatim ama bekleyemedim ve kaybetim
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (13-11-06)
Eski 13-11-06, 08:06 Çevrimdışı   #11
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
shedevil´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynı olaylar benimde başıma geldi 2 kere deliler gibi sewdim we 2 kere haince aldatıldım yani ben we sen aynı yolun yolcusuyuz çokk safız
Eski 15-11-06, 17:22 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
shedevil´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
walla bende....

O bir sığır...!!
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (08-12-06)
Eski 15-11-06, 17:26 Çevrimdışı   #13

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
havali

1 tane sevdim ama ona açıklayamadım çocukluk aşkımdı hala arada görürüm içim gider keşke o zaman o yürek olsaydı

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (08-12-06)
Eski 16-11-06, 10:54 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi

djborga - ait Avatar
Genel Mesajlar: 521
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1256
djborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuş
2 kere aşık oldum bi tanesi ile 4 yıl beraberdim ailesi yüzünden ayrıldık.1 taneside şu anda nişanlım 2007 sonu gibide evleniyorum allah kısmet ederse.

Copyright© DJ Productions 2006-2007. All rights reserved.
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (08-12-06)
Eski 18-11-06, 20:10 Çevrimdışı   #15
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
sadece 1 defa oldum

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (08-12-06)
Eski 18-11-06, 20:23 Çevrimdışı   #16
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Aşk'a geç yakalanlar arasındayım. İlk ve Son Aşkım oldu kendileri
şunu unutmayın arkadaşlar aşka ne kadar geç yakalanırsanız, acısı o kadar uzun sürüyor...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
alaskalı_eren (08-12-06), djborga (20-01-07), İnCi ÇiÇéKi (01-12-06), YıLdız_GöZlÜm (25-12-06)
Eski 18-11-06, 21:44 Çevrimiçi   #17

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.036
Teşekkür etti: 2.625
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:82398
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Çok sevdim, sevildim, Aşık olmak istedim ama olamadım. :(

Ama aşk her zaman her yerde, ne zaman ne olacağı aşkın sizi ne zaman nerede bulacağı belli olmaz. Yeterki hergün artan gerçeklik ve mantıklılık hastalığı bulaşmasın....

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (08-12-06)
Eski 18-11-06, 23:15 Çevrimdışı   #18
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
sevdim ama tam aşık olmaya gelince...

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (08-12-06)
Eski 19-11-06, 07:38 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
lisede aşık oldum bi kıza ama aynı kişiye sınıftan 4 kişinin daha aşık olduğunu öğrenince olay bitti ...
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (08-12-06)
Eski 19-11-06, 09:11 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent

RoMeO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.337
Teşekkür etti: 803
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2758
RoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyorRoMeO çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
1 kere oldm ve şuan deliler gibi aşııııımmmm ama öle böle diil yni belkide hr aşık aynı duygular içndedir en büyüğü bnmki die ama bnm ki daha büük

DöndüM
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (08-12-06)

Konu Seçenekleri