| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() |
arkadaşlar artık e-danadan müzik indiremiyorum sebebi ne olabilir acaba?
|
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl yani ? e-dana daki linklerden mi bişey indiremiyorsun yoksa e-dana server e yuklenmis dosylar falan mı var da onlarımı indiremiyorsun
|
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 7
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
e-danadaki hiç bir yerden indiremiyorum.Daha önce indirdiğim yerlerin hiç birinden indiremiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..
|
|
| | #4 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rapiddenmi indiremiyosun ? biraz değil , sorunu baya bi aç ki yardımcı olalım ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Evet rapidden indiremiyorum.Örneğin müziği indireceğimde rapidde verilen noları yazdığımda hemen inmeye başlıyordu ama şimdi free dedikten sonra şifre vermiyor.İndirdiğin şeylerin belli bir sınırı varmı?
|
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 100 Mb sınırı var fakat oda maksimum 3 saat bekleme süresi verir ve yeniden indirme yapabilirsiniz (modem aç/kapa yapılmazsa!) Free dedikten sonra Rapid sayfasının resmini buraya eklermisiniz ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her İndirdiğin Dosyadan Sonra Modemını Ac Kapat Rahat Rahat Indırmeye Dewam Et =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
yaklaşık bir aydır indiremiyorumMaksimum indirme süresi ile ilgili olduğunu zannetmiyorum.
|
|
| | #9 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnternet Explorer kullanıyorsanız tekrar üzerine kurun, FireFox kullanıyorsanız yine üzerine kurun. Verdiğiniz bilgiler yinede yeterli değil. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #10 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.738
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:50304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladığım kadarıyla rapidshare deki kodların bulunduğu resim açılmıyor sende. Mozilla firefox kullanıyorsan, rapidshare grafiklerini engelleme ihtimalin var. Rapid sitesine girdiğinde tarayıcının üstünde uyarı mesajı geliyorsa ve üst sağ köşede "geri al" düğmesi bulunuyorsa ona tıklayarak sorunu halledebilirsin. Benzer uygulama internet explorerda da olabilir. |
|
| | #11 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.738
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:50304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi baktım grafiklerin engellendiği sitelerde uyarı vermiyor. O zaman şu şekilde halledilir ![]() Mozilla firefox için: Araçlar-->seçenekler-->içerik/Resimleri otomatik olarak yükle yazısının yanında "ayrıcalıklar" butonuna tıkla listede Rapidshare varsa seç ve sil tamam diyerek bitir. Umarım sorunun budur ve hallolur |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (21-11-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |