| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hiç ölmeyi istediniz mi? | |||
| Evet | | 28 | 45,90% |
| Hayır | | 18 | 29,51% |
| Bir çok kez | | 15 | 24,59% |
| Oylayanlar: 61. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Hiç ölmek istediniz mi?
Hayatta umutsuzluğa kapılıp ölmeyi arzu ettiniz mi?
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir çok kez... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır !! Hayat Sevince GüzeL.. Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istedim ama biraz düşündükten sonra sacma bi fikir oldugunu anladım ...
DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet bikaç kez istedim.. İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet istedim hatta teşebbüs ettim ama kaçmak aciz olduğumuzu göstermezmi(çok büyük aptallık zaten vademiz dolunca gideceğiz.)hayat herşeye rağmen acılarıyla tatlılarıyla Yaşamaya değer ViCDanLa birLikte, $eReF ararim ben sevdikLerimde HerzaMan Dogru DeiLdir eLBeT seCiMLeRiM ......Zaman GeLiR...... ....SeReFSiZLeRiDe SeVeRiM.... |
|
| | #7 | |
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler | |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok kez düşündüm ama iyiki de düşüncede kaldı bunlar ![]() bazen hayat zorlaşınca olabiliyor böyle şeyler normal karşılamak lazım Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #10 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır. Hayatın acımazsızlıklarının kötülüklerinin yanında okadar fazla iyi ve yaşama bağlayan şeyler varki... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayir.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.164
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hı hıı (: iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #14 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 667
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır
|
|
| | #15 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugünlerde ölmek istiyorum yasamanın bi anlamı kalmamıs gibi sankii zaten ölü gibi yasıyorum bi kac aydır. ((
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ölümü düşünürüm ama hiç keşke ölsemde diye isyan etmedım nasıl olsa gün gelecek devran dönecek vede sıra bana gelecek vaktı gelınce oda olacak
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #17 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bikere bir avuç dolusu hap içmiştim arkadaşım geldi ve bir bardak tuzlu suyla icabıma baktı.bidahada düşünmedim.
|
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 339
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kez istdim :/ o qünden ber acizlerden nefret ediyorum 1
... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
|
| | #19 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet (: Yine Aynı Şeyler olsa Eminim ki yine isteyeceğim Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.392
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:42368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cesaretim var benim yasamaya..hAYIR..
. . . . ![]() . . "Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun.. Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun." |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |