| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hiç saçınızı boyattınız mı, boyatır mısınız ? | |||
| Evet şu renge: | | 27 | 40,91% |
| Hayır | | 16 | 24,24% |
| Düşünüyorum | | 7 | 10,61% |
| Hayır saçımdan memnunum | | 25 | 37,88% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 66. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç saçınızı boyattınız mı, boyatır mısınız ? Hiç saçınızı boyattınız mı, boyatır mısınız ? derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düşünüyorum |
|
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.899
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.459
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siyah renk saçimdan memnunum ((: boyatmaya gerek yok
|
|
| | #5 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 364
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:235 ![]() ![]() ![]() |
saçlarım şu an boya. 3 aydır kızıla boyadım. zaten boyamaya başlarsanız sürekli boymak durumunda kalırsınız. özellikle siyaha yada kızıla boyamadan önce iyice düşünün.saçınızı başka renge çevirmek isterseniz açma boyama yapılması gerekiyor oda maliyetli olur |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende sarıya boyatıcam civciv gibi ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #7 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.097
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saç rengim kumraL memnunum renginden boyatmam (: . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _canözüm_ (22-05-08) |
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayir, Memnunum Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #10 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç boyatmadım ama iLerde ne oLur biLemem $imdiLik saç rengimden memnunum "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır boyatmadim ancak saclar beyazlamaya baslarsa dusunuruz ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boyatmadım ama boyatmam islamda yasak demi Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yokedici sana yeşil çok iyi gider islam rengi falan ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır saçımdan memnunum, delikanlı adamın ne işi olur boyayla.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.630
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boyatmadım uzun zaman için de düşünmüyorum: ) zamansız yorumsuz sessiz ... |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yoq yavf sende pempeye boyarsın artık sarı pempe Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sarı kırmızı boyatçam GS şampiyon olunca ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi defa okulda boyadım kınama yedim bende boyarım yarım saatligine Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #19 | |
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yok öle yarım saat ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler | |
|
| | #20 | |
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
4 sene ust uste falan yokedıcı ısın o zaman zor ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |