| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hocam ödevlere bakmayacakmısınız? Çalışkan öğrencilerin sorusudur, haliyle bu öğrenciler ödevlerini hep yaparlar . derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | ρяєηѕєѕ (19-04-08), Dark_AngeL_ (19-04-08), HeLBoY (19-04-08), Oo.SoSuMo.oO (03-03-08), ufuk_08 (03-03-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eski defterleri açmışız. |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.475
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haklı bir durumdur sınıfta o kadar tembel varken çalışkan da hakkının verilmesini istiyor tabiiki ![]() zamanında ben de az yapmadım |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ali fuat hoca ödevlere hiç bakmazdı(6.sınftaydık o zamanlar) biz de haliyle hep, yapmazdık; ama yapdığımızı söylerdik ![]() bir gün yine öyle oldu ![]() yukarıdaki bahsettiğiniz olaydan oldu... ve ayvayı da yedik tabii The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sınıfın, artık ineklikten çıkıp başka bişeye dönüşen şeylerin sorduğu soru ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #7 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk okulda her ders sorduğum soruydu ![]() şimdidlerde soranı boğmak istiyorum ![]() ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim sınıftaki bir zamazingonun sürekli sorup sinirlerimizi hoplattığı bir soru (: ( bütün ineklerde mi gıcık olur ) ![]() |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şimdiye kadar ödevlerimin neredeyse hepsini tam yapmışımdır ![]() ama bu soruya acayip sinir olurdum Gebertesim gelirdi soranı ![]() ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #10 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #11 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öğrenciliğe aykırı tiplerin kullandığı, kendilerini birşey sanmalarını sağlayan, ufak bir ego tatmin edici soru düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece ödevlerimi yaptığım zaman söylediğim söz... ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #13 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu cümleyi sarfeden şahsiyetlerle tenefüste bilahire görüşmüşlüğüm çoktur . . sustum.. |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
soyleyen kişinin sınıftaki diger kişilerce dıslanma nedeni evet ben de dışladım Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:14471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim sınıfta çok sık kullanılmayan hatta hiç kullanılmayan soru tipi genelde eer hoca ödev soran tiplerdense bi ders öncesi tenefüste yapan birinden satır atlayarak, kısaltarak deftere geçirilirdi lise yılları işte özledim yaf ![]() Bak bu gece hüzün demlemekten vazgeçtim.. Hadi bir kahve ısmarla bana, Bir gülüşünün kırk yıllık hatırı kalsın bende.. (: ... |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sınıfın 3'de 2 kesiminin uğuldadığı an'dır... Ve "Hocam Ödevlere Bakmayacak mısınız?" sorusunu soran kişi eyvahlar olsun tam bir kıldır. Öyle böyle değil kıllar kılı... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | tuanaa (19-04-08) |
| | #17 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.097
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ödevimi yaptığım zaman yapmayanlara gıcıklık olsun die hala derim ![]() çok zevkli oluo . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| | #18 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet cok zevklı oluo hoca odeve baktıında bız genellıkle hoca ılk sıralara baktıktan sonra gıdıp orda oturuoruz sonra hoca bızım sırayı atladıktan sonra tekrar yerımıze oturuoruz |
|
| | #19 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim sınıfta bu lafı söleyenleri baştan dövüyorum konusucak hallerı kalmıyo sonra gonul rahatlığıyla derste uyuyorum |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |