Konu Seçenekleri
Eski 19-05-08, 01:40 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.969
Teşekkür etti: 3.122
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dikkat Holigan Ve Holiganizm !

yukarıda ikona gore holigan ve holiganizm anarşizmin spor musabakalarındaki hal ve durusudur bu tur vahşi insanlar guzelim spor musabakalarını içlerindeki kin ve nefretle birleştirip sanki iyi bir halt yiyormuşcasına son seslerine kadar anırmasıyla oluşan ve ya laf atma ki oda anlamsızca olur yada şiddet hali gostermesiyle oluşan hal ve duruş sergisidir ! Bu kişlerin En acilinden psikiyatri kliniğine yatırılarak kobay muamelesi yapılması gerekir !

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu DR_GoKiSsS tarafından (19-05-08 Saat 01:43 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
AяiηηA (06-08-08), Tuğrul Bey (19-05-08)
Eski 19-05-08, 02:20 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
holigan kelimesi, çok eskiden yaşamış bir ingiliz taraftardan gelir. adamın soyadıymış. ve bir polis tarafından öldürülmüş. herneyse kelimenin etimolojik kökleri bayaa eskiye ve ingiltereye dayanıyor. bu heriflerin amacı, maçta kavga çıkarmak, rakip taraftarı kışkırtmak vesaire. yani pek iyi bişey değildir. rakip hakkında zerre kadar iyi düşünmezler, olay çıkarmak için 2 bira yeter. en acı örnekleri maalesef galatasaray-leeds maçında görüldü. bizdede her sene yılın derbisi ilan edilen maçlarda ortaya çıkan bu kişilik bozukluğu çeken abazalar, ciddi bir klinik tedaviyi hakediyorlar...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
antiterorES (19-05-08), DR_GoKiSsS (19-05-08)
Eski 19-05-08, 02:26 Çevrimdışı   #3
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 421
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:7129
antiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
intergestapo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
holigan kelimesi, çok eskiden yaşamış bir ingiliz taraftardan gelir. adamın soyadıymış. ve bir polis tarafından öldürülmüş. herneyse kelimenin etimolojik kökleri bayaa eskiye ve ingiltereye dayanıyor. bu heriflerin amacı, maçta kavga çıkarmak, rakip taraftarı kışkırtmak vesaire. yani pek iyi bişey değildir. rakip hakkında zerre kadar iyi düşünmezler, olay çıkarmak için 2 bira yeter. en acı örnekleri maalesef galatasaray-leeds maçında görüldü. bizdede her sene yılın derbisi ilan edilen maçlarda ortaya çıkan bu kişilik bozukluğu çeken abazalar, ciddi bir klinik tedaviyi hakediyorlar...

evet yaa.neydi o galatasaray-leeds maçı öyle.insanların canına kıydılar.sadece o değil,birçok örneği var.
eskiden insanlar aileleriyle gidiyorlarmış maç izlemeye.şimdi stada bakıyorsunuz,küfür eden bayanlar bile var..yazık..
holiganizmi lanetliyorum..

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
Eski 19-05-08, 09:59 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
FUTBOL ŞİDDETTİR,FUTBOL HOLİGANLIKTIR,FUTBOL ADAM BIÇAKLAMAKTIR.
yani

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 19-05-08, 11:32 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gs roma maçı vardı bütün takımımız dayak yemişti...
bence insanlık dışı bişi...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 19-05-08, 13:10 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.475
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
nedense diğer spor dallarından ziyade futbolda kendini gösteren şeydir ne varsa bu futbolda holigan paratoneri
Eski 19-05-08, 13:27 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bir kere fb maci oncesi taslandik gs taraftarlari olarak gecen haftada sampiyonluk kutlayamadik Kocaeli li holiganlar yuzunden dayak yemekten ucuz kurtulduk (: malesef futbolun ruhunu yok ediyorlar tabi bu olaylar ters olarak ta oluyor gs taraftarida fb taraftarini tasliyabiliyor.

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter

Konu ~sebofan_memo~ tarafından (19-05-08 Saat 13:31 ) de değiştirilmiştir..
Eski 19-05-08, 13:40 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gs roma maçı vardı bütün takımımız dayak yemişti...
bence insanlık dışı bişi...
bizde dövmüştük olm haksızlık etme

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 19-05-08, 14:22 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
futbol, ingilizler tarafından icat edildiğinden beri çoğu insanın sevdiği bir spor haline geldi. geçmiş yıllarda bu sporu hemen herkes severdi. hafta sonlarında yapılan hobiler arasında futbol maçları izlemek uzun bir süre boyunca yerini korudu. ancak son zamanlardaki olaylar, küfürler ve de maçlarda tribünlerde yaşanan tatsızlıklar maçlara gitmeyi neredeyse bir işkence haline dönüştürdü. bu tip karmaşa ve olayların tek bir nedeni var: holiganizm. holiganizmin ne olduğunu, sebeplerini, sonuçlarını, getirdiklerini ve götürdüklerini enine boyuna açacağım.

holigan sözcüğü eski ingiliz şarkılarından gelir: düğünlerde çok gürültü ve olay çıkaran bir aile “hooligan” adıyla anılırmış. holigan sözcüğünün anlamı: “gittiği ortamı dağıtan, içkici, şamatacı, haşarı bir karakter”dir. maalesef aynı bu sözcük tanımına uyan binlerce insanı, taraftarı dünyanın dört bir köşesinde görmek mümkün. insanı en çok üzen şeylerden birisi de bunların en çok ingiltere’de yani futbolun beşiğinde, ana ülkesinde görülmesi. bazı kaynaklar ise holiganizmin ingiltere’den evvel iskoçya’da başladığını, buradaki celtics – rangers derbi maçlarından önce ve sonra taraftarlar arasında kavgaları holiganizmin ilk örnekleri olarak gösteriyor.
bu sadece ingiltere’de değil, bütün dünyada futbolu içine çeken bir sorun ve futbolun bu problemden kurtulması şu sıralar imkansız gibi görünüyor. tabii ki bu gösterilen ve harcanan çabanın ilerki yıllarda bize seyir zevki veren tribünlere dönüşmeyeceği anlamına gelmiyor. ben bu konuda umudumu korumaktayım.

holiganların maçlara gelirken tek bir amaçları vardır: kavga, olay çıkarmak. holiganizm karşılıklı önyargı ve düşmanlıklardan beslenen sosyo-kültürel bir süreç olarak kabul ediliyor. bu düşmanlıklar sporda iki rakip takımın taraftarları arasında baş gösteriyor. genellikle de ufak bir kıvılcım olayların çıkması için yeterli oluyor. hatta holiganlar genellikle kıvılcıma bile ihtiyaç duymuyor, gece barlarda içip ortalığı dağıtarak gittikleri yöredeki insanları rahatsız ediyorlar.

buna son yıllardaki en güzel, çarpıcı ve de maalesef moral bozucu örnek galatasaray ve leeds united taraftarları arasında çıkan kavga. bilindiği gibi maçtan bir gece evvel bazı ingiliz taraftarlar (holiganlar) taksim’de içkinin de verdiği tesirle etraftakileri ayaklandırmışlardı, bununla da kalmayıp popolorunu açtılar ve bununla da kalmayıp türk bayrağına karşı olmayacak saygısızlık ettiler. etraftaki türkler’in sabırlarını zorladılar ve birden olay koptu. bir grup türk de kendilerini daha fazla tutamayarak zil zurna sarhoş olan ingilizlerle kavga etmeye başladı. yumruklar, sopalar derken ortaya bıçaklar çıktı ve ne yazık ki o gece iki ingiliz vatandaşı hayatlarını kaybettiler. leeds united klubü, kendilerinin bu taraftarlar ile bir ilişkisi olmadığını duyurdu. onların maç için biletleri bile olmayan holiganlar oldukları ve de tek amaçlarının içki içip ardından olay çıkarmak olduğu bütün dünya tarafından bilinse de, bu olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. daha çok ingiliz holiganlarının suçu olan bir olayda, türkler terörist ve holigan olarak görülmeye başlandı.
aslında biz bu tür kavga sahnelerine derbi maçlarımızdan alışığız. televizyonlarda galatasaray ve fenerbahçe taraftarlarının gaza gelerek, sadece kavga etmiş olmak için birbirlerine taş ve sopalarla saldırdıklarına şahit olduk. ancak yine de çok karamsar olmaya gerek yok, çünkü türkiye’de gördüklerimiz avrupa’dakilerin yanında oldukça küçük çaplı kalıyor.

bu tip olaylar maalesef futbol ile bağdaşmasa da futbolun içinde bir leke olarak nitelendirebiliriz. tıpkı sağlıklı bir vücutta bulunan kanserli bir organ gibi.

ALINTI

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 19-05-08, 21:48 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
aladea´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nedense diğer spor dallarından ziyade futbolda kendini gösteren şeydir ne varsa bu futbolda holigan paratoneri
sen bundan bir kaç sene önceki fener-gaşata basket maçını izleseydin, salonda harp çıkmıştı... salon yetmedi dışarı taştı olaylar. kameralar maçı bıraktı dışarıdaki olayları göstermişti.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 19-05-08, 23:07 Çevrimiçi   #11
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Holigan Ingilterede= Manchester United
Holigan Italyada= Lazio
Holigan Ispanyada= Barcelona
Holigan Türkiyede= Bjk

Taraftarlari basi ceker.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 19-05-08, 23:41 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.475
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
intergestapo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen bundan bir kaç sene önceki fener-gaşata basket maçını izleseydin, salonda harp çıkmıştı... salon yetmedi dışarı taştı olaylar. kameralar maçı bıraktı dışarıdaki olayları göstermişti.
ama basketbolda bir kere çıkarsa futbolda 10 kere olay çıkar =) bu bir gerçek
Eski 20-05-08, 00:00 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İngİlİzler

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 20-05-08, 00:00 Çevrimdışı   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Alıntı:
aladea´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ama basketbolda bir kere çıkarsa futbolda 10 kere olay çıkar =) bu bir gerçek
anlatmak istediğim, holiganizm sadece futbolda değil. görünen sadece futbol olduğu için böyle kabullenmişiz...

[Tuğrul Bey]

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 06-08-08, 20:18 Çevrimiçi   #15
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.198
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Holiganizmi yakından tanımak isyene kisileri Ksk-göztepe macına beklerım ama artık imkansız adamlar amatörde

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !

Konu Seçenekleri