| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Hollanda 1-3 Rusya
EURO 2008`in büyük favorilerinden biri olan Hollanda evine dönüyor. Grupta oynadığı ilk üç maçını da kazanan Portakallar, teknik direktörlüğünü Guus Hiddink`in yaptığı Rusya`ya uzatmalar sonrasında 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Rusya maçın mutlak favori olan Hollanda karşısında baştan sona kadar oyunun tek hakimiydi. Hiddink`in öğrencileri Hollanda karşısında büyük bir pres uygularken 57. dakikada Rusya adına turnuvanın en etkileyici performansı sergileyen Pavlyuchenko takımını 1-0 öne geçirdi.Golden sonra Hollanda Rusya kalesine daha fazla gelmeye başlarken, 86. dakikada Nistelrooy`un golü maça eşitliği getirdi ve maç 1-1`lik skorla uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında daha fazla risk alan Rusya 112. dakikada Torbinskiy 116. dakikada da Arshavinîn golleriyle Hollanda`yı 3-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.461
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz yenince bize gaz yapiorlardi ,, hatta cok kotu oynuyor Turkiye sirf sanslarindan yendiler diye Hollandalilarda simdi sanslarindan kaybettiler Olsun yinede uzuldum=/ yazik oldu Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazik oldu portakallara.. ![]() . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovuyolarda portakalları bugun ılk defa bı ızlıyım dedım bıraz,portalkal curuk cıktı sansıma Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buna en çok sevinen Tweety olucak sanirim (: Ben Hollandayi tutuyodum ama :( S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 614
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi oldu iyi Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali.. ![]() |
|
| | #7 | |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | by_chance (22-06-08) |
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hic yazzik mazzik olmadi. Maci izliyeniniz varmi bilmiyorum ama Rusya bu müthis oyunuyla maci sonuna dek hak etti. Hollanda da yasiyan arkadaslar duygusallik yapiyorlar bence ![]() Nefis doyumsuz bir futbol ile Hiddink in örencileri gercekten klas bir gösteri sergilediler. Zaten basit bir duran top ile mac uzatmaya gitti (haksiz yere) Ama uzatmalarda hak eden yinede kazandi. Es zamanlarin Arjantin futbolu gibi, bak bak doyulmuyor. Forvette adam akilli balikci bir oyuncu olsa Hollanda tarihinin en farkli yenilgisini bile alabilirdi. Oh oldu Hollandaya, Helal olsun Rusya "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet virane maçı ben izledim zaten maç bitti düştüm buraya; nerde italyaya fransaya 3-4 atan hollanda? ruslar becerikli olsalardı 5 atmışlardı çok güzel oynadılar... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (22-06-08) |
| | #10 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sazan misali (: Ben bu maçtan bahsediyordum,yoksa tabi ki Türkiyeyi tutuyorum (: S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #11 | |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sazanda olduk gece gece Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] | |
|
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Dü$ün sonra yaz :p *misal verdim yalnizca S E S S I Z C E ![]() | |
|
| | #13 | |
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] | |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanmamaliydin, bi $ey oldugu yok (: S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam sanmam bıdaha hıc bısı Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #16 | |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hatta iki uc hollandali cagiralim bize Portakali soydum bas ucuma koydum diye sarki söylesinler Bu arada Ruslar böyle oynamaya devam etsin Final garanti (forvete el atmalari lazim) "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (22-06-08) |
| | #17 | |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (22-06-08) |
| | #18 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bak ben okadarini düsünemedim "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (22-06-08) |
| | #19 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahın laleleri. ruslar gazlarını aldı rahat etmişlerdir...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1780 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında maç rusyanın hakkıydı o da maçı aldı helal olsun
|
|
![]() |
| Tags |
| euro 2008, hollanda, intergestapo, remus™, rusya |
| Konu Seçenekleri | |
| |