| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Homo Capitalis ![]() Tarih: 17 Kasım 2007 Cumartesi 18 Kasım 2007 Pazar 19 Kasım 2007 Pazartesi Mekan: KargART Kadife Sokak No:16 0 216 330 31 51 Kadıköy/İstanbul capitãlis s. ölümlü, fani; (yasa) birinin yaşamı ya da medeni durumuna ait; vahim, amansız, tehlikeli, en yüksek, en ileri. Modern bürokratik toplumlarda insanların gündelik yaşamlarında farkında olarak veya olmaksızın maruz kaldıkları baskı odaklarını eleştirel bir dille ele alan fotoğraf sergisi, Kargart sergi salonunda 15 gün süreyle sergilenecektir. 'Homo Capitalis' ilk kez 2003 yılında Adana’da ve izleyen yıllarda Mersin ve İzmir–Karaburun’da sergilendi. Yalnızca oyuncaklarla stüdyoda çalışılmış olan sergi 25 adet siyah beyaz analog fotoğraftan oluşmakta. Fotoğrafların bir bölümü üst üste çekim tekniğiyle dijital müdahale olmaksızın üretilmiş. Özgür Kıran 1994 yılında fotoğraf çekmeye başladı. Daha çok belgesel fotoğraf alanında çalışmalar vermiş, insanı ve onun gündelik yaşamını etkileyen konuları çalışmıştır. Siyah beyaz ve analog çalıştığı fotoğrafları çeşitli karma ve kişisel sergilerde izleyiciyle buluşmaktadır. AFAD (Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği) üyesi ve AKAT (Anadolu Kültürleri Araştırma Topluluğu) kurucu üyesidir. Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgi için tşk.........
![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |