| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hoşlanmadığınız insan karakteri hangisidir ? | |||
| Kendini beğenmiş | | 26 | 44,07% |
| Ukala | | 14 | 23,73% |
| Geveze | | 4 | 6,78% |
| Diğer(Belirtiniz) | | 15 | 25,42% |
| Oylayanlar: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | Hoşlanmadığınız insan karakteri hangisidir ?
Evet sizce hangisi?
![]() Nabeeerrr=) |
|
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayriyetten ukaLa ve ne konuştuğunu biLmeyip karşısındakini kıran kişiLik ![]() hiçte biLem haz etmem böyLe tür karakterLerden Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.146
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikiyüzlü insanlardan hiç hazetmem
|
|
| | #4 | |
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu | |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yoo senden bahsetmiomkine hemencecik aLınma senin ukaLaLığın ayrı.. dermişim ![]() şakacı kişiLik Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| Mesaja teşekkür eden: | KandemiR (19-08-08) |
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendini diğerlerinden üstün gören, dünyayı ben yarattım koçum haddini bil gibi bakan tiplerden |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kenidini beğenmiş ukala geveze sanırım hepsi hepsi de birbirinden çekilmez insan tipleri ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #8 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.046
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ukala! |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aptal oLup artislik tarslayanlar. Çok ßilmiş gibi görünenler (: Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 820
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsii bide şımarıklar ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #11 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendini beğenmişlerden Ukalalardan, Hayata küsmüşlerden sürekli sorun çıkartanlardan ve Mutsuz olmak için bahane arayanlardan haz etmem. Geveze boş konuşana denir onlardanda haz etmem. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saygisiz seviyesiz ve yalanlanci tiplerden hoslanmam..asla ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #13 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.387
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgisiz seviyesiz sıkışınca hakaret eden yalancı ukala ve kibirli insanlardan hiç hoşlanmam ama idare ediyoz napak (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #14 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ukala, susmasını bilmeyen, yenildiğini kabullenmeyip saçmalayan... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #15 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En başta Küsen sebebini soylemekten kacınanlardan cok bilmiş egoistlerden ve sözünde durmayanlardan...!!
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #16 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşi düşünce konuşan,ikiyüzLü,kendini üstün gören ve kaprisLi insanLardan haz etmem ((: . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.461
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendını beyenmıs gerektıgınden fazla konusanlar Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #18 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.164
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Abimin saydıkları dışında; İnsanları küçük düşürmekten zevk alan , Sürekli insanların açığını arayarak tüm doğruları kendi yaptıklarından ibaret olan, Bugününe aldanıp yarınını düşünmeyen, Sahip olduklarının ilelebet onun olduğunu düşünen, Kıymet bilmeyen, Burnu kaf dağında, Düşünmeden konuşan, Mantığını kullanamayan vs. vs. ... ![]() Bu tip insanları uzak tutsun Allah benden... ``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. | |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aminnn ...hepimizden Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| Mesaja teşekkür eden: | n!da (19-08-08) |
| | #20 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Katılıyorum ![]() Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |