| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]() | Hüdaverdi Hüdaverdi ![]() 37 yıl önce başlayan ve sonsuza kadar unutulmayacak bir fenomen Hüdaverdi .. Genç kızları peşinden sürükleyen genç hüdaverdi 70 lerin başinda çekilmiş ama ikibinli yıllarda dahil gösterilen ve keyifle izlenen filmin iz bırakan karekteri.. Ali Beyyy Amca diyişi aklıma geldikçe gülüyorum ![]() ![]() ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:825 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O bir efsane Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (04-09-08) |
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayy ay ay ![]() Aşkım o benim Bizim ![]() Az gülmedik bu sene sayesinde ![]() Tabi daha önce de.. Hüdaverdi unutuLmaz =)) . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #5 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bu film arada tv de çıkar kardeşim arar ne var abi koşş ne oluyo hüdaverdi başladı gel gel tamam geliyorum hemen neredeysem eve koşarım Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayyy öpmem lazım ![]() çok sverim ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O bir Fenomen |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | filmin son sahnesinde çocuk bulup dul kadına senin çocuk düşürdügünü bütün mahalle bilyor demesi finali bile gülme ile kapatan müthiş bi film Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #9 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.387
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kim la hiç anlamam tv den ıykkkk (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |