| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Hükümetle memur anlaştı Toplu görüşmelerin 5. turunda hükümet ve memur temsilcileri belirlenen yüzde 4,5 ve yüzde 4 zam oranında anlaşmaya vardı. Memur sendikaları hükümetin zam teklifinde yaptığı 1 puanlık artış önerisini kabul etti. Böylece memur zamlarında toplam yüzde 8,5 artış gerçekleşecek. Hükümetin memura bir önceki zam teklifinde ilk 6 ay için yüzde 3,6 ikinci 6 ay içinse yüzde 4 artış öngörülüyordu. hürriyet ![]() Ölüm...Ölüm dedigin nedirki gülüm ben senin icin yasamayi göze almisim!!!!! |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vatana millete hayırlı olsun Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.225
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük başarı Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.397
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vardir bu isin icinde bit yenigi, bu hükümet cok basarisiz ya. Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başarı ölçütü nedir bu konudan yola çıkarsak ?? %20 % 30 zam yapmış olsaydı başarılı mı olacaktı size göre ?? Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cabuk pes etmiş memur sendikaları.. ama gercekten sendika olabilseler böyle olmazdı kanaatimce.. kendi içlerinde bi birlik yok.. önce bunu olusturmaları lazım.. e kabul ettiler bu zammı 2-3 gün sonra yine sızlanmaya baslayacak memur.. kime yaradı bu? hiç kimseye... Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.225
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En az 2 katı olmalıydı zam, enflasyon bu sene %10 un üzerinde ve seneye de aşşağı düşecek gibide gözükmüyor yukarı doğru bir gidiş sözkonusu hükumet masrafları kısmalı ki çalışanını rahat ettirsin.Herkesin altına 0 makam arabası çekeceğine memuruna 3-4 puan fazla zam yapabilir. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |