Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 01-04-07, 21:45 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.199
Teşekkür etti: 4.126
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:31997
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni slm arkadaşlar önemli bir konu lütfen yardımcı olun...

arkadaşlar forumda bir kaç arkadaşla görüştüm..eyer uygun görülürse bir grup kurmayı düşünüyoruz ve sizlerinde görüşlerini almak istiyorum...Dini Konularla ilgili bir grup ,kafanıza takılanlar,merak ettikleriniz.her türlü konu yani arkadaşlarla konuşup size cvp vermeye calışacaz...(ama eskiler iyi bilirler,daha öncede vardı grup kapatıldı.cok kişi üzülmüştü.artık iş cıyırından cıkmıştı.söz veriyorum cok güzel bir grup olacak,kimse üzülmeyecek,kendinizi huzurda hissedeceksiniz..lütfen yardım edin... desteklerinizi bekliyorum...

Grup adı: Huzur pınarı
huzurun tek yolu; islamdır,doğrulukdur,mertlikdir...

hz.ALİ: (BANA BİR HARF ÖGRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM...)

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Gülüşünle ısınsın bedenim
Ve
Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun

/..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
filebekcisii (04-04-07), meleknur (16-07-07), nemret (04-04-07), xerdem (04-04-07), ~~abd~~ (03-04-07)
Eski 01-04-07, 22:44 Çevrimdışı   #2
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.867
Teşekkür etti: 2.172
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26868
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gseL fiKr aBi iNş. soNuda gse

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Kayıp_Şair (02-04-07), nemret (04-04-07)
Eski 01-04-07, 22:44 Çevrimdışı   #3
Rektör

Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sefinrim şaHsen...........

.

Eski 01-04-07, 22:49 Çevrimdışı   #4

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.316
Teşekkür etti: 6.982
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
http://www.e-dana.org/forum/forumdis...ulari-278.html

grup başvuruları bu link e yapılıyor.. kurmak istediğin grup adıyla bi başlık açıp bu konuya orada devam edebilirsiniz..bence daha iyi olur..

Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (02-04-07)
Eski 01-04-07, 22:50 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
arkadaşlar bi önceki nurhizmet
grubu talihsizlikler yüzünden veya yanlışanlama sebebi ile kapatıldı bazılarımız bu duruma üzüldü doğal olarak.ama şimdi açılacak olan grup sağdece dini meselelere kafa yoracak ve hiç bir inanca menfi gözle bakmayacak .sağdece tevhit inancını savunacak. akla kapı açmaya çalışacağız allahın izni ile.. bunu isteyen arkadaşlarımın sayısıda bi haylı fazla.

Eski 01-04-07, 22:54 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni s.a- arkadaşlar önemli bir konu lütfen yardımcı olun...

arkadaşlar forumda bir kaç arkadaşla görüştüm..eyer uygun görülürse bir grup kurmayı düşünüyoruz ve sizlerinde görüşlerini almak istiyorum...Dini Konularla ilgili bir grup ,kafanıza takılanlar,merak ettikleriniz.her türlü konu yani arkadaşlarla konuşup size cvp vermeye calışacaz...(ama eskiler iyi bilirler,daha öncede vardı grup kapatıldı.cok kişi üzülmüştü.artık iş cıyırından cıkmıştı.söz veriyorum cok güzel bir grup olacak,kimse üzülmeyecek,kendinizi huzurda hissedeceksiniz..lütfen yardım edin... desteklerinizi bekliyorum...

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Mesaja teşekkür eden:
nemret (04-04-07)
Eski 01-04-07, 22:57 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

hereoss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 530
Teşekkür etti: 180
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:46
hereoss Herkese mesafeli
dostum böyle hayırlı işlerde hep varız biliyorsun ne nerdeysen biz ordayız gel hep beraber bi grup kuralım haklısın ben destekliyorum seni sonuna kadar dostum

Eski 01-04-07, 22:57 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
grubu talihsizlikler yüzünden veya yanlışanlama sebebi ile kapatıldı bazılarımız bu duruma üzüldü doğal olarak.ama şimdi açılacak olan grup sağdece dini meselelere kafa yoracak ve hiç bir inanca menfi gözle bakmayacak .sağdece tevhit inancını savunacak. akla kapı açmaya çalışacağız allahın izni ile.. bunu isteyen arkadaşlarımın sayısıda bi haylı fazla

Eski 01-04-07, 22:59 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
yeni huzur pınarı (huzurun tek yolu; islamdır,doğrulukdur,mertlikdir...)

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
By_Blok (01-04-07), nemret (04-04-07), SerseriKursun (01-04-07), YaGMuR_CiNi (02-04-07)
Eski 01-04-07, 23:09 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.651
Teşekkür etti: 1.379
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:6948
By_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
olabilir gelmek isteyen arkadaşların desteğini görmek isteriz

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Kayıp_Şair (02-04-07), nemret (04-04-07), şualar (01-04-07)
Eski 01-04-07, 23:10 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Ruhsal Durumum:
grubu talihsizlikler yüzünden veya yanlışanlama sebebi ile kapatıldı bazılarımız bu duruma üzüldü doğal olarak.ama şimdi açılacak olan grup sağdece dini meselelere kafa yoracak ve hiç bir inanca menfi gözle bakmayacak .sağdece tevhit inancını savunacak. akla kapı açmaya çalışacağız allahın izni ile.. bunu isteyen arkadaşlarımın sayısıda bi haylı fazla

Eski 01-04-07, 23:13 Çevrimdışı   #12
Rektör

Ruhsal Durumum:
inş istediinz gibi oLur sefiNirz bzde .......

.

Eski 02-04-07, 04:42 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
bu kadar muhteremden daha iyi bir grup ismi beklerdim doğrusu Huzur Pınarı deyince Cem Yılmaz aklıma geliyor

Eski 02-04-07, 11:16 Çevrimdışı   #14
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hmm olabilir tabiki neden olmasin..
ama dikkat etmeniz gereken noktalar var arkadaslar{bence}
oncelikle isLami en iyi sekilde tanitmaniz kavramaniz gerekli..yani ordan burdan duyulan laflari gelip burda savunursaniz isLami kotu tanitmis olursunuz..bu da zaten grubun amaci degil anladigim kadariyla
neyse
kolay gelsin size ..iyi dusunmussunuz

HaRuKa (02-04-07), Kayıp_Şair (02-04-07), nemret (04-04-07), sawasuar (06-04-07)
Eski 02-04-07, 11:26 Çevrimdışı   #15

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.730
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kayıp_Şair aynı konu ile ilgili 3 ayrı başlık açmışsınız , grup basvuruları sadece bu bölümde yapılıyor ve tek başlık yeterli. konularınız birleştirilmiştir..

Kayıp_Şair (02-04-07)
Eski 02-04-07, 14:14 Çevrimdışı   #16

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.795
Teşekkür etti: 6.325
RepForum Gücü: 306
Forum Puanı:140053
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bir nurhizmet faciası daha yaşansın diyemi..huzur pınarı gibi bir grup olsun istiyorsunuz(: saçma...sanırım yönetimde bu şekilde düşüncek ..

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL

Kayıp_Şair (02-04-07), sawasuar (06-04-07), sensiz olmaz (02-04-07)
Eski 02-04-07, 19:18 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Alıntı:
Secret´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kayıp_Şair aynı konu ile ilgili 3 ayrı başlık açmışsınız , grup basvuruları sadece bu bölümde yapılıyor ve tek başlık yeterli. konularınız birleştirilmiştir..

tşk

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
--¢ℓσνє-- (23-06-07), aslan_yurek (04-04-07), nemret (04-04-07)
Eski 02-04-07, 19:24 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
yeni

Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hmm olabilir tabiki neden olmasin..
ama dikkat etmeniz gereken noktalar var arkadaslar{bence}
oncelikle isLami en iyi sekilde tanitmaniz kavramaniz gerekli..yani ordan burdan duyulan laflari gelip burda savunursaniz isLami kotu tanitmis olursunuz..bu da zaten grubun amaci degil anladigim kadariyla
neyse
kolay gelsin size ..iyi dusunmussunuz

öncelikle desteğin için tşk ederim. yani ordan burdan duydugun lafları demişsin, ben ve arkadaşlarım ordan burdan duydugumuzu degil kitablarda ne yazıyorsa onu söyleyecez.(Dinimiz bir düşünce, görüş değildir)...amacımız islamiyeti en iyi şekilde tanıtmakdır.... bundada cok başarılı olacagımıza inanıyorum .... yorumun için tekrar tşk

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

nemret (04-04-07), YaGMuR_CiNi (02-04-07)
Eski 02-04-07, 19:26 Çevrimdışı   #19
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
yeni

Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir nurhizmet faciası daha yaşansın diyemi..huzur pınarı gibi bir grup olsun istiyorsunuz(: saçma...sanırım yönetimde bu şekilde düşüncek ..
bir nur hizmet faciası yaşanmaması için bir söz verdim ben.......

ben yönetimden habersiz hiç bir şey yapmam...

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Mesaja teşekkür eden:
By_Blok (02-04-07)
Eski 02-04-07, 21:07 Çevrimdışı   #20
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.651
Teşekkür etti: 1.379
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:6948
By_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu senin fikrinden her zaman saygı

Kapalı konu

Konu Seçenekleri