| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]() |
arkadaşlar forumda bir kaç arkadaşla görüştüm..eyer uygun görülürse bir grup kurmayı düşünüyoruz ve sizlerinde görüşlerini almak istiyorum...Dini Konularla ilgili bir grup ,kafanıza takılanlar,merak ettikleriniz.her türlü konu yani arkadaşlarla konuşup size cvp vermeye calışacaz...(ama eskiler iyi bilirler,daha öncede vardı grup kapatıldı.cok kişi üzülmüştü.artık iş cıyırından cıkmıştı.söz veriyorum cok güzel bir grup olacak,kimse üzülmeyecek,kendinizi huzurda hissedeceksiniz..lütfen yardım edin... desteklerinizi bekliyorum... Grup adı: Huzur pınarı huzurun tek yolu; islamdır,doğrulukdur,mertlikdir... hz.ALİ: (BANA BİR HARF ÖGRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM...) ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | filebekcisii (04-04-07), meleknur (16-07-07), nemret (04-04-07), xerdem (04-04-07), ~~abd~~ (03-04-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.172
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gseL fiKr aBi iNş. soNuda gse
Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Kayıp_Şair (02-04-07), nemret (04-04-07) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26868 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sefinrim şaHsen........... Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
| | #4 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.982
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.e-dana.org/forum/forumdis...ulari-278.html grup başvuruları bu link e yapılıyor.. kurmak istediğin grup adıyla bi başlık açıp bu konuya orada devam edebilirsiniz..bence daha iyi olur.. ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Kayıp_Şair (02-04-07) |
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bi önceki nurhizmet grubu talihsizlikler yüzünden veya yanlışanlama sebebi ile kapatıldı bazılarımız bu duruma üzüldü doğal olarak.ama şimdi açılacak olan grup sağdece dini meselelere kafa yoracak ve hiç bir inanca menfi gözle bakmayacak .sağdece tevhit inancını savunacak. akla kapı açmaya çalışacağız allahın izni ile.. bunu isteyen arkadaşlarımın sayısıda bi haylı fazla. |
| | #6 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar forumda bir kaç arkadaşla görüştüm..eyer uygun görülürse bir grup kurmayı düşünüyoruz ve sizlerinde görüşlerini almak istiyorum...Dini Konularla ilgili bir grup ,kafanıza takılanlar,merak ettikleriniz.her türlü konu yani arkadaşlarla konuşup size cvp vermeye calışacaz...(ama eskiler iyi bilirler,daha öncede vardı grup kapatıldı.cok kişi üzülmüştü.artık iş cıyırından cıkmıştı.söz veriyorum cok güzel bir grup olacak,kimse üzülmeyecek,kendinizi huzurda hissedeceksiniz..lütfen yardım edin... desteklerinizi bekliyorum... Grup adı: Huzur pınarı huzurun tek yolu; islamdır,doğrulukdur,mertlikdir... hz.ALİ: (BANA BİR HARF ÖGRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM...) ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
| Mesaja teşekkür eden: | nemret (04-04-07) |
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 180
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:46 ![]() |
dostum böyle hayırlı işlerde hep varız biliyorsun ne nerdeysen biz ordayız gel hep beraber bi grup kuralım haklısın ben destekliyorum seni sonuna kadar dostum
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bi önceki nurhizmet grubu talihsizlikler yüzünden veya yanlışanlama sebebi ile kapatıldı bazılarımız bu duruma üzüldü doğal olarak.ama şimdi açılacak olan grup sağdece dini meselelere kafa yoracak ve hiç bir inanca menfi gözle bakmayacak .sağdece tevhit inancını savunacak. akla kapı açmaya çalışacağız allahın izni ile.. bunu isteyen arkadaşlarımın sayısıda bi haylı fazla |
| | #9 |
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #10 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.379
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:6948 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olabilir gelmek isteyen arkadaşların desteğini görmek isteriz |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #11 |
| Cezalı Üye
arkadaşlar bi önceki nurhizmet grubu talihsizlikler yüzünden veya yanlışanlama sebebi ile kapatıldı bazılarımız bu duruma üzüldü doğal olarak.ama şimdi açılacak olan grup sağdece dini meselelere kafa yoracak ve hiç bir inanca menfi gözle bakmayacak .sağdece tevhit inancını savunacak. akla kapı açmaya çalışacağız allahın izni ile.. bunu isteyen arkadaşlarımın sayısıda bi haylı fazla |
| | #12 |
| Rektör ![]()
inş istediinz gibi oLur sefiNirz bzde ....... Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
| | #13 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadar muhteremden daha iyi bir grup ismi beklerdim doğrusu Huzur Pınarı deyince Cem Yılmaz aklıma geliyor |
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hmm olabilir tabiki neden olmasin.. ama dikkat etmeniz gereken noktalar var arkadaslar{bence} oncelikle isLami en iyi sekilde tanitmaniz kavramaniz gerekli..yani ordan burdan duyulan laflari gelip burda savunursaniz isLami kotu tanitmis olursunuz..bu da zaten grubun amaci degil anladigim kadariyla ![]() neyse kolay gelsin size ..iyi dusunmussunuz |
| | #15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.179
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:171740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kayıp_Şair aynı konu ile ilgili 3 ayrı başlık açmışsınız , grup basvuruları sadece bu bölümde yapılıyor ve tek başlık yeterli. konularınız birleştirilmiştir.. ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Kayıp_Şair (02-04-07) |
| | #16 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.325
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir nurhizmet faciası daha yaşansın diyemi..huzur pınarı gibi bir grup olsun istiyorsunuz(: saçma...sanırım yönetimde bu şekilde düşüncek .. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
| | #17 | |
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tşk ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ | |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #18 | |
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
öncelikle desteğin için tşk ederim. yani ordan burdan duydugun lafları demişsin, ben ve arkadaşlarım ordan burdan duydugumuzu degil kitablarda ne yazıyorsa onu söyleyecez.(Dinimiz bir düşünce, görüş değildir)...amacımız islamiyeti en iyi şekilde tanıtmakdır.... bundada cok başarılı olacagımıza inanıyorum .... yorumun için tekrar tşk ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ | |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | nemret (04-04-07), YaGMuR_CiNi (02-04-07) |
| | #19 | |
ben yönetimden habersiz hiç bir şey yapmam... ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ | |
| Mesaja teşekkür eden: | By_Blok (02-04-07) |
| | #20 | |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.379
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:6948 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |