Konu Seçenekleri
Eski 14-11-07, 22:58 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.199
Teşekkür etti: 4.126
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:31997
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni Huzur Pınarı

Huzur Pınarı

Faaliyet alanı: Meydan
Amacı : İnsanları dinimiz hakkında sağlıklı bilgilendirme. Konuyla ilgili sağlıklı bilgi paylaşımında bulunma.

Forum üyelerinin Dini konuları ;Dogru ve Tarafsız Bir şekilde ögrenebilmeleri için bu grubun kurulması gerektigini...

Ve hz.Alinin Buyurdudugu Gibi (Bana Bir Harf Ögretenin Kölesi Olurum) Sözüyle Cıktık Yola...

Haydi Arkadaşlar Son Bir Fırsat Bizi Bekliyor....
Bildiklerimizi Ve Bilmemediklerimizi Bu Grup Sayesinde Ögrenelim....

Bu Forumda Bu Gruba Destek Verecek Cok Kişi OLduguna İnanıyorum.....

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Gülüşünle ısınsın bedenim
Ve
Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun

/..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (19-11-07), And (25-11-07), Artemis (15-11-07), FauLtLesS (23-09-08), MeLLoO (15-11-07), MiSsCaT (15-11-07), Snorland (15-11-07), timci (18-11-07), Tuğrul Bey (28-02-08), Virane (15-11-07), Yσкє∂!¢! (01-01-08)
Eski 15-11-07, 15:54 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.066
Teşekkür etti: 300
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ben açılacağını zannetmiyorum çünkü böyle çok başvuru oldu.
ama inş. açılır.

Spor Grubu
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (15-11-07)
Eski 15-11-07, 16:01 Çevrimiçi   #3
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kurulmasini tabiki isterim, Kurulmasi konusunda arkasindayim ama düsünürlerden ayrilmak olmaz. (Sulo ile ilerlemeye devam )

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Kayıp_Şair (15-11-07), Snorland (15-11-07)
Eski 15-11-07, 17:51 Çevrimdışı   #4

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.730
Teşekkür etti: 5.179
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Grubun açılma izni bizim tarafımızdan verilmiştir.
Kaldıki iznimiz ve onayımız olmasaydı bu konu da onaylanmadan silinirdi.
Sadece gruba katılım hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
Konu içeriği ile alakası olmayan mesajlar silinmiştir.

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ℓєαяѕιση (16-11-07), Kayıp_Şair (15-11-07), Virane (15-11-07)
Eski 15-11-07, 19:44 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çok sevindirici bir haber
Ferit'in olduğu yer güvenilir yerdir

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
And (25-11-07), Kayıp_Şair (15-11-07), timci (18-11-07)
Eski 15-11-07, 19:53 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.745
Teşekkür etti: 12.504
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Şimdiden hayırlı olsun...Başarılar dilerim kardeş...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Kayıp_Şair (15-11-07), timci (18-11-07)
Eski 15-11-07, 19:57 Çevrimdışı   #7
Stajyer
Huzur Pınarı

şirinşey-- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 39
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:317
şirinşey-- ara sıra gören oluyorşirinşey-- ara sıra gören oluyorşirinşey-- ara sıra gören oluyorşirinşey-- ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
slm arkadaşlar
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (15-11-07)
Eski 15-11-07, 19:58 Çevrimiçi   #8
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.745
Teşekkür etti: 12.504
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57449
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
şirinşey--´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
slm arkadaşlar
kardeş yanlış yere yazmışsın sen selamını

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (15-11-07)
Eski 15-11-07, 19:59 Çevrimdışı   #9
Öğrenci
Huzur Pınarı

ByFikret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:1
ByFikret Herkese mesafeli
böyle grup acılırsa bende yer almak isterim
katılırım
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (15-11-07)
Eski 15-11-07, 20:01 Çevrimdışı   #10
Stajyer
Huzur Pınarı

şirinşey-- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 39
Teşekkür etti: 6
Forum Puanı:317
şirinşey-- ara sıra gören oluyorşirinşey-- ara sıra gören oluyorşirinşey-- ara sıra gören oluyorşirinşey-- ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bende bu gruba girmek istiyorum
By_Blok (15-11-07), Kayıp_Şair (15-11-07)
Eski 15-11-07, 20:03 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.685
Teşekkür etti: 4.283
RepForum Gücü: 158
Forum Puanı:71180
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ferit destek veriyorum arkadaşım güzel paylaşımlar olacağını düşünüyorum ...
Bende varım ...

ANNABEL LEE

s.R..!
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (15-11-07)
Eski 15-11-07, 20:12 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Günümüz Türkiyesinde malesef dini bilgiler sağlıklı olarak öğretilmiyor.
İnsanlara din adına yalan yanlış bilgiler aktarılıyor.
Böyle bir grubun kurulmasının bilgi adına zerre kadar faydası varsa elimden gelen yardımı yaparım.
Ferit'inde bu işi layıkı ile yapacağından eminim.
Hayırlısı olsun

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (15-11-07)
Eski 15-11-07, 20:13 Çevrimdışı   #13
Öğrenci
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 1
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:1
NamelessOne Herkese mesafeli
Yanınızdayım
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (15-11-07)
Eski 15-11-07, 20:28 Çevrimdışı   #14
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Batılı, safsatayı dinden ayırıp gerçek Kur'an ahlakını insanlara öğretecekseniz, o yoldan şaşmayacak, başka yönlere kaymayacaksanız destekçinizim.

Hayırlı olsun.

Not: Yalnız şu ilk mesajını buraya yazanlar biraz basit kokuyor...

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (15-11-07)
Eski 15-11-07, 20:48 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
LegaL_MeLo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Batılı, safsatayı dinden ayırıp gerçek Kur'an ahlakını insanlara öğretecekseniz, o yoldan şaşmayacak, başka yönlere kaymayacaksanız destekçinizim.

Hayırlı olsun.

Not: Yalnız şu ilk mesajını buraya yazanlar biraz basit kokuyor...

destegin için cok ama cok tşk...

not:demişsin...ilk mesajı buraya yazanlar demişsin....ewt onlar ilk üyeler benim arkadaşlarım...ben cagırdım gelin bana yardım edin...tarafsız güzelce dinimizi ve bildiklerimizi paylaşalım dedim..saolsunlar kırmadılar geldiler...inşallah dahada gelecekler...... zaten ıp den sorverden herşey belli olur...beni tanıyan tanıyor....sistem o kadar kuvvetliki böyle bişey imkansız....tşk....ilgilendigin için........

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
MeLLoO (15-11-07), MiSsCaT (15-11-07), MrTcN1905 (15-11-07), Snorland (15-11-07)
Eski 15-11-07, 21:20 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.651
Teşekkür etti: 1.379
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:6948
By_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
spor grubu olarak destekliyoruz hakkınızda hayırlısı olsun....
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (15-11-07)
Eski 15-11-07, 21:24 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Alıntı:
By_Blok´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
spor grubu olarak destekliyoruz hakkınızda hayırlısı olsun....
By_Blok desteginiz için tşk....her şey daha güzel olcak...temennimiz bu....

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Ve

Eski 15-11-07, 21:36 Çevrimdışı   #18
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bu grubun yaratacağı kirliliği geçmişten örnekle biliyor ve şimdiden tedirgin oluyorum.
Kayıp_Şair (15-11-07), Olimbera (22-11-07)
Eski 15-11-07, 22:11 Çevrimdışı   #19
Öğrenci
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 2
1 Mesaja 4 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:46
bedrim Herkese mesafeli
Merhaba öncelikle böyle bir grup kurduğunuz için çok teşekkür ediyorum.Eğer gruba katılma imkanım varsa bende aranızda olmaktan çok mutluluk duyacağım.Unutmamak gerekir ki; islamiyetin her alanda bize ışık tuttuğunu görmek çok güzel.İslamiyeti sağlam kaynaklardan inceleyip bildiklerimizi burada paylaşmak herkes için faydalı olacaktır...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
By_Blok (15-11-07), Kayıp_Şair (15-11-07), MeLLoO (15-11-07), seda (18-11-07)
Eski 15-11-07, 22:15 Çevrimdışı   #20
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Kayıp_Şair´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
destegin için cok ama cok tşk...

not:demişsin...ilk mesajı buraya yazanlar demişsin....ewt onlar ilk üyeler benim arkadaşlarım...ben cagırdım gelin bana yardım edin...tarafsız güzelce dinimizi ve bildiklerimizi paylaşalım dedim..saolsunlar kırmadılar geldiler...inşallah dahada gelecekler...... zaten ıp den sorverden herşey belli olur...beni tanıyan tanıyor....sistem o kadar kuvvetliki böyle bişey imkansız....tşk....ilgilendigin için........
Benim kastım o değildi. Destek vereceklerse forum içerisinde yükselmeleri de gerekir ki destekleri harbi destek olsun. Bölüm içine kapanık olmasın... İyi niyetimi yanlış anlamamışsındır umarım...

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Mesaja teşekkür eden:
Kayıp_Şair (15-11-07)

Konu Seçenekleri