| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]() | Huzur Pınarı Faaliyet alanı: Meydan Amacı : İnsanları dinimiz hakkında sağlıklı bilgilendirme. Konuyla ilgili sağlıklı bilgi paylaşımında bulunma. Forum üyelerinin Dini konuları ;Dogru ve Tarafsız Bir şekilde ögrenebilmeleri için bu grubun kurulması gerektigini... Ve hz.Alinin Buyurdudugu Gibi (Bana Bir Harf Ögretenin Kölesi Olurum) Sözüyle Cıktık Yola... Haydi Arkadaşlar Son Bir Fırsat Bizi Bekliyor.... Bildiklerimizi Ve Bilmemediklerimizi Bu Grup Sayesinde Ögrenelim.... Bu Forumda Bu Gruba Destek Verecek Cok Kişi OLduguna İnanıyorum..... ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 300
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben açılacağını zannetmiyorum çünkü böyle çok başvuru oldu. ama inş. açılır. ![]() Spor Grubu |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Kayıp_Şair (15-11-07) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurulmasini tabiki isterim, Kurulmasi konusunda arkasindayim ama düsünürlerden ayrilmak olmaz. (Sulo ile ilerlemeye devam ) "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Kayıp_Şair (15-11-07), Snorland (15-11-07) |
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.179
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:171740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grubun açılma izni bizim tarafımızdan verilmiştir. Kaldıki iznimiz ve onayımız olmasaydı bu konu da onaylanmadan silinirdi. Sadece gruba katılım hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Konu içeriği ile alakası olmayan mesajlar silinmiştir. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok sevindirici bir haber ![]() Ferit'in olduğu yer güvenilir yerdir iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #6 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.504
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdiden hayırlı olsun...Başarılar dilerim kardeş...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Kayıp_Şair (15-11-07), timci (18-11-07) |
| | #7 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:317 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm arkadaşlar
|
|
| | #8 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.504
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #9 |
| Öğrenci Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
böyle grup acılırsa bende yer almak isterim katılırım |
|
| | #10 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:317 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bu gruba girmek istiyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | By_Blok (15-11-07), Kayıp_Şair (15-11-07) |
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.283
Forum Gücü: 158 Forum Puanı:71180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ferit destek veriyorum arkadaşım güzel paylaşımlar olacağını düşünüyorum ... Bende varım ... |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Günümüz Türkiyesinde malesef dini bilgiler sağlıklı olarak öğretilmiyor. İnsanlara din adına yalan yanlış bilgiler aktarılıyor. Böyle bir grubun kurulmasının bilgi adına zerre kadar faydası varsa elimden gelen yardımı yaparım. Ferit'inde bu işi layıkı ile yapacağından eminim. Hayırlısı olsun ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #13 |
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Yanınızdayım |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batılı, safsatayı dinden ayırıp gerçek Kur'an ahlakını insanlara öğretecekseniz, o yoldan şaşmayacak, başka yönlere kaymayacaksanız destekçinizim. Hayırlı olsun. Not: Yalnız şu ilk mesajını buraya yazanlar biraz basit kokuyor... Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #15 | |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
destegin için cok ama cok tşk... not:demişsin...ilk mesajı buraya yazanlar demişsin....ewt onlar ilk üyeler benim arkadaşlarım...ben cagırdım gelin bana yardım edin...tarafsız güzelce dinimizi ve bildiklerimizi paylaşalım dedim..saolsunlar kırmadılar geldiler...inşallah dahada gelecekler...... zaten ıp den sorverden herşey belli olur...beni tanıyan tanıyor....sistem o kadar kuvvetliki böyle bişey imkansız....tşk....ilgilendigin için........ ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ | |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.379
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:6948 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | spor grubu olarak destekliyoruz hakkınızda hayırlısı olsun.... |
|
| | #17 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | By_Blok desteginiz için tşk....her şey daha güzel olcak...temennimiz bu....
![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #18 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu grubun yaratacağı kirliliği geçmişten örnekle biliyor ve şimdiden tedirgin oluyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Kayıp_Şair (15-11-07), Olimbera (22-11-07) |
| | #19 |
1 Mesaja 4 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:46 ![]() |
Merhaba öncelikle böyle bir grup kurduğunuz için çok teşekkür ediyorum.Eğer gruba katılma imkanım varsa bende aranızda olmaktan çok mutluluk duyacağım.Unutmamak gerekir ki; islamiyetin her alanda bize ışık tuttuğunu görmek çok güzel.İslamiyeti sağlam kaynaklardan inceleyip bildiklerimizi burada paylaşmak herkes için faydalı olacaktır...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #20 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |