| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]() | Huzur Pınarı Huzur pınarındaki bazı üyeler qiderek sayqısızlaşmaya hatta öyleki Laik Türkiye'nin kurucu Mustafa Kemal Atatürk'e atatoş diyecek kadar yüzsüzleşmişler ve daha ileri qiderek Mustafa Kemal Atatürk'ü fethullah gülen ile bir tutma cesaretini bulmuşlardır Yönetimin bu kişiler hakkında gerekli tedbirleri alması qerektiğini söylemek isterim Ve şunu da belirtmek isterim ki sitelerde bölücü terör örgütü lehine yapılan propagandalar ve Atatürk'ü aşağılıyıcı yazılan yazılar bilişim suçları çerçevesi içerisnde suç sayılmaktadır... Selametle BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi) | DiRENiŞ (13-08-08), Galiyev (13-08-08), peris (13-08-08), Photograph (13-08-08), Scнiивея (13-08-08), selgi (13-08-08), SessizSeyirci (13-08-08), _osiris_ (13-08-08) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.397
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Atatürk senin icin ne kadar degerliyse, Fethullah gülen de onlar icin o kadar degerli. Bence sen Önce FETOS demekten vazgec! Bak birilerinin yazdigi ne kadar dokunmus sana. Sende insanlarin degerlilerini asagilama! Birde sagdaki imzani (Raporlu Deli!)degistirirsen daha cok dikkate alinirsin, Sadece Tavsiye Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #3 | |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() | |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saygıyı kaybetmemek zaruriyettir. Ata, atoş değildir. Bize özgür düşünebileceğmiz onu rahat rahat eleştirebileeğimiz yarınları verende odur. Bunu unutmamak gerekir. Ayrıca bölücü örgüt propagandası konusunda seninle hemfikirim. Forumda YagmurYüreklim kullanıcısı bana attığı özel mesajlarda acık acık tehdit ve pkk lehine sloganvari yaklaşımlarda bulunmuştur. Örnek;'' kaz dağlarına gelin dediğimde yakında ordada oluruz demesi gibi''......
Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
| | #5 |
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu forumda bir aylık üyeyim fakat "şerefsiz, it" diyenlerin banlanmadığını gördüm. Tamam banlamaya karşıyım ama fikirlerin banlanmasına karşıyım, eğer iş hakaret, küfür raddesine geliyorsa o kişinin veya kişilerin burada tutulmaması gerekir. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #6 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tarihimiz de zaten böyle yalanlarla doludur yıllarca yutturdular Türk milletine.Hainler kahraman kahramanlar hain diye yutturuldu yazık. Burası Fethullah gülen ülkesi değil Burası Atatürk'ün ülkesi ... Bu foruma msj atiyorsanız bu Atatürk'ün sayesindedir.. Damarlarınız da Fransız,İngiliz kanı dolaşmiyorsa bu Atatürk'ün sayesindedir.. Çocukken gözlerinizin önünde annenize düşman askerler tarafından tecavüz edilmiyorsa bu Atatürk sayesindedir.. 5 Vakit namazınızı camiide kılıp sağ salim evinize gidiyorsanız bu Atatürk'ün sayesindedir... Fetoş ne yapmış he ne yapmış Atatürk düşmanı militan yetiştirmekten başka... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
| Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi) | Язшμ§™ (13-08-08), αηтιкαριтαℓιѕт (13-08-08), 64__ayna__64 (13-08-08), DüşüM (13-08-08), Galiyev (13-08-08), peris (13-08-08), SessizSeyirci (13-08-08), _osiris_ (13-08-08) |
| | #7 |
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
| | #9 |
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Turquie, tu dois Ataturk a dieu et le reste a Ataturk !" Daniel Dumoulin ''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, diğer herşeyi de Atatürk'e...'' Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
| | #10 | |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: ben de ban yedikten snra hesap açmıştım bi kaç saat içinde ban yemişti adam 3 qündür forumda ve buqn anca ortaya çıktığı için ban yedi ![]() neyse yönetime teşekkür ediyoruz ama o adamlar bir zincir qibi diğerleri içinde soruşturma açılması lazım BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() | |
| | #11 |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnanamıyorum banlandılar ![]() ![]() Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
| | #12 |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bravo!
Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
| | #13 |
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.zamansiz.com/remus8482-t217904.html Bu sen degilmisin? Meydan bölümünde ne dedin de Yasaklisin o bölüme??? Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (16-08-08) |
| | #14 | |
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() | |
| | #15 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.225
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atatürk e saygısızlık edebilen birini mümkün olsa bu ülkeden banlarım ben Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
| | #16 | |
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Daha banlanacak ne Saygisizlar var, Öyle degil mi??? Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. | |
| | #17 |
Teşekkür etti: 312
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özellikle bazı üyeler kendi fikirlerini savunmaktan,açıklamaktan çok bu forumu propaganda amaçlı kullanıyorlar.konu açılıyor o konuyla ilgili fikirlerini söyleyip çıkmak yerine çok başka yerden konuyu eleştriyorlar ve cevap hakkı doğuran sözler sarfediyorlar.bu sözlere küfürler ve hakaretler de dahildir...Atatürk'e dil uzatmak kimsenin haddi değildir.Atatürk olmasaydı kimse bu durumlara da gelemezdi!Atatürk ile başka dünya liderleri bile bir tutulamazken,çoğu lider onu en üstte tutarken nasıl olur da a kişisi b kişisi bir tutulabilir hayret ediyorum.bu ülkede yaşayan,okuyan, kendini geliştiren bir insan Atatürk'ün kim olduğunu,neler yaptığını bilir ve en azından saygı duyar!akıl almıyor bu söylenenleri, karşı çıkışları... ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | DüşüM (13-08-08), Galiyev (13-08-08), Scнiивея (13-08-08), SessizSeyirci (13-08-08), _osiris_ (13-08-08) |
| | #18 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Banlanması gereken ancak forumun devamlılığı için banlanmayan pek çok insan var haklısın redkid
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
| | #19 | |
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Forumdan degil. Sen öyle yazmissin ya , destek verdim. 5000 . mesaj da buraya denk geldi heee Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. | |
| | #20 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Farketmez ha forum ha ülke ikiside aynı sınırlara dahil. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |