Konu Seçenekleri
Eski 14-04-08, 02:39 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.468
Teşekkür etti: 378
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3715
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
İbrahim Tatlıses Eurovisiona Katılırsa Nolur?

Yaldızlı kocaman bir sıfırla sonuncu oluruz

Şarkıya van, tu, tri, foro sözleriyle başlar

Seyircilere çiğ köfte hazırlayıp dağıtırlar

Avrupa`da herkes cano, mağo gibi lakaplar takmaya başlar

Avrupalı`lar bıyık bırakmaya başlar

Tüm turistler ağrı dağına akın eder

Avrupa`da McDonalds gibi yerler yerine kebapçılar açılır

Avrupa`da arabesk müzik yaygınlaşmaya başlar

Kızlar bıyıklı erkeklerle çıkmaa başlar

Acıya zam gelir

Herkes beyaz takım elbise giyer

Türkiyey ye turist gelmez

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
BÜŞŞRA (19-05-08), Nikotin (18-05-08), p0lly (03-06-08)
Eski 14-04-08, 02:41 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.199
Teşekkür etti: 4.126
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:31997
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Türkiye ye turist gelmez

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Gülüşünle ısınsın bedenim
Ve
Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun

/..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../
Mesaja teşekkür eden:
linqin_parq (14-04-08)
Eski 14-04-08, 03:11 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
keske anket acsaydın

"Yaldızlı kocaman bir sıfırla sonuncu oluruz"

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 14-04-08, 06:15 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.468
Teşekkür etti: 378
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3715
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
anketide bi dahaki sefere yaparım artıkın

Eski 14-04-08, 11:11 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tosunoyu söylerdi Ar yu redi yuuurop

Ülke olarak rezil olurduk...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 14-04-08, 11:12 Çevrimdışı   #6
Stajyer

Midby - ait Avatar
Genel Mesajlar: 95
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:171
Midby ara sıra gören oluyorMidby ara sıra gören oluyor
ortadoğu avrupa birliğine girer

HER HAYAT BİR SORUDUR
Eski 14-04-08, 11:13 Çevrimdışı   #7
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 18-05-08, 23:53 Çevrimdışı   #8
Stajyer

Nikotin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 130
Teşekkür etti: 89
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2193
Nikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Eurovisiona bir daha katılamayız büyük ihtimal

Bu ikisini ayrı beğendim

Acıya zam gelir

Belki dolar gözlerin
Başka adamlara,
Başka şehirlerde,
Belli etmezsin..

Belki bir gün özlersin...
..
.

Mesaja teşekkür eden:
linqin_parq (03-07-08)
Eski 19-05-08, 19:22 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bence 1.Olurduk inanki
çünkü en ii dediklerimiz genellikle hep düşüyor.

Ama ibrahim tatlısesle 1. olurduk tabi bi uzun Hava okusa avrupa sallanır

Gözleriden ile Ceylanımı okusa millet aglardı

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 19-05-08, 19:40 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.315
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
rimirimiley midi neydi tam hatırlıyamadım ama ondan daha ıı olcagı kesın bence

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Mesaja teşekkür eden:
BÜŞŞRA (19-05-08)
Eski 19-05-08, 19:55 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
İyi geyik çıkar

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 19-05-08, 19:59 Çevrimdışı   #12
Asistan

BÜŞŞRA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 162
Teşekkür etti: 276
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:432
BÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyorBÜŞŞRA ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
süperin fevki olur ya
Mesaja teşekkür eden:
linqin_parq (03-07-08)
Eski 20-05-08, 14:48 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Eski 22-05-08, 15:04 Çevrimdışı   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
adama benzerler biraz...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 23-05-08, 01:12 Çevrimiçi   #15
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
yuandırsitend ? nooo ! are you people?

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Eski 23-05-08, 07:22 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.043
Teşekkür etti: 789
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7381
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
Eurovision başlarken çocukları ekrandan uzak tutun şiddet ve korku içerebilir yazar

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 25-05-08, 13:30 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 574
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
linqin_parq´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaldızlı kocaman bir sıfırla sonuncu oluruz

Seyircilere çiğ köfte hazırlayıp dağıtırlar

Tüm turistler ağrı dağına akın eder

Avrupa`da McDonalds gibi yerler yerine kebapçılar açılır

Avrupa`da arabesk müzik yaygınlaşmaya başlar

Kızlar bıyıklı erkeklerle çıkmaa başlar

Acıya zam gelir

Herkes beyaz takım elbise giyer

Türkiyey ye turist gelmez
saçma ağrı dağına ekin ekerler dşyorsun gelmez diyorsun
Eski 25-05-08, 13:31 Çevrimdışı   #18
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
Aheeey aheeey ahey!
Eski 25-05-08, 13:37 Çevrimdışı   #19
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.045
Teşekkür etti: 2.958
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:83050
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
süper olur bence
yok yani sibel tüzün ve rimilililey gibi sanatcilara bakinca ibo nur nimet kaliyor yanlarinda

Peri Padişahının Kızı
..

Hani kahramanlar gibi sevecekken seni
Masal bitti..!

Mesaja teşekkür eden:
ρяєηѕєѕ (25-05-08)
Eski 25-05-08, 13:54 Çevrimdışı   #20
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
geçmişte girdiğimiz şarkılara bakılırsa valla süper olur katıldığımız nice hüsran dolu şarkı var ya onlardan berbat olmaz durum

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....

Konu Seçenekleri