| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]() | İbrahim Tatlıses Eurovisiona Katılırsa Nolur? Yaldızlı kocaman bir sıfırla sonuncu oluruz Şarkıya van, tu, tri, foro sözleriyle başlar Seyircilere çiğ köfte hazırlayıp dağıtırlar Avrupa`da herkes cano, mağo gibi lakaplar takmaya başlar Avrupalı`lar bıyık bırakmaya başlar Tüm turistler ağrı dağına akın eder Avrupa`da McDonalds gibi yerler yerine kebapçılar açılır Avrupa`da arabesk müzik yaygınlaşmaya başlar Kızlar bıyıklı erkeklerle çıkmaa başlar Acıya zam gelir Herkes beyaz takım elbise giyer Türkiyey ye turist gelmez ![]() ![]() |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye ye turist gelmez ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| Mesaja teşekkür eden: | linqin_parq (14-04-08) |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
keske anket acsaydın ![]() "Yaldızlı kocaman bir sıfırla sonuncu oluruz" Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 378
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anketide bi dahaki sefere yaparım artıkın ![]() |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tosunoyu söylerdi Ar yu redi yuuurop ![]() Ülke olarak rezil olurduk... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:171 ![]() ![]() |
ortadoğu avrupa birliğine girer
|
|
| | #7 | |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() | |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 89
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eurovisiona bir daha katılamayız büyük ihtimal ![]() Bu ikisini ayrı beğendim ![]() Şarkıya van, tu, tri, foro sözleriyle başlar Acıya zam gelir Belki dolar gözlerin Başka adamlara, Başka şehirlerde, Belli etmezsin.. Belki bir gün özlersin... .. . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | linqin_parq (03-07-08) |
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence 1.Olurduk inanki çünkü en ii dediklerimiz genellikle hep düşüyor. Ama ibrahim tatlısesle 1. olurduk tabi bi uzun Hava okusa avrupa sallanır ![]() Gözleriden ile Ceylanımı okusa millet aglardı Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rimirimiley midi neydi tam hatırlıyamadım ama ondan daha ıı olcagı kesın bence Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BÜŞŞRA (19-05-08) |
| | #11 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi geyik çıkar ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 276
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:432 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süperin fevki olur ya |
|
| Mesaja teşekkür eden: | linqin_parq (03-07-08) |
| | #13 | |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
| | #14 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yuandırsitend ? nooo ! are you people? YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eurovision başlarken çocukları ekrandan uzak tutun şiddet ve korku içerebilir yazar ![]() .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #17 | |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #18 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 341
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aheeey aheeey ahey! |
|
| | #19 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper olur bence ![]() yok yani sibel tüzün ve rimilililey gibi sanatcilara bakinca ibo nur nimet kaliyor yanlarinda Peri Padişahının Kızı.. Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti..! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ρяєηѕєѕ (25-05-08) |
| | #20 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmişte girdiğimiz şarkılara bakılırsa valla süper olur katıldığımız nice hüsran dolu şarkı var ya onlardan berbat olmaz durum
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |