| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | ibrahim tatlıses'in şarkıları yorumları hakkında neler düşünüyosunuz?
merak ettim yazdım..sizce ibrahim tatlıses iyi bir ses mi? arabesk deyince aklınıza ilk gelen isim o u?yoksa one_two_tree_forooooooo(i.tatlıses'ten alıntı) deyince aklınıza gelen isim mi?
|
|
| | #2 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:86 ![]() | Evet bence yeri tek olan biri.Hepimiz en az 5 tane Tatlıses şarkısı biliriz. M e M o O Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim, Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pitekantropus (29-08-07) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 108
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence çok iğrençç söylediği şarkılarda kendide
Özledim seni.. |
|
| | #4 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işi şova dökmüş bir insan... Hepimiz sarkılarını biliriz... Mesela bende sevmedigim halde rober hatemonun sarkısınıda bilirom ama bilmekle sevmek farklı iki kavram bence Orhan Gencebay varken İbrahim Tatlıses'e söz gerekmez... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (21-03-08) |
| | #5 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 74
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:277 ![]() ![]() ![]() |
sesi ve yorumlaması ii ama seviyesini koruması çok önemli !!!
Hayat,kalbin tiktakları ile başlamış ölüm bestesinin mırıltılarıdır... |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 68
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tarzım değil Ama bir yere sahip...demek ki iyi tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| | #7 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sesi güzl bikaç şarkısı çok hoşuma gider ama kişiliğini insanlığını beğenmiyorum aynıd duman grubu gibi ) kişileri duruşlarını falan sevmem ama şarkıları yokmu... |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.475
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onun da hitap ettiği bir topluluk var saygı duymak lazım ama son zamanlardır müzik dışında herşeyle gundeme geliyor şarkıcı değil de şovme adeta komik |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (28-08-07) |
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.802
Forum Gücü: 104 Forum Puanı:45037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sesi ve yorumuna lafım yok..Ama müziğe bu kadar namkörlük eden birisi daha görmedim.Müzikten bu kadar para kazanıpta müziğe 1 kuruş yatırmayan başka müzik insanı yoktur herhalde..Artık yaşlı sayılabilecek birisi bu kadar mı hazımsız ve kıskanç olur;insaf,bir tane müzik okulu aç gençler müzik öğrensin..Hep 1 numara kalacağım derdinde..Bir tane yetenekli genç müzisyen gelmedimi yanına??...Elinden tutsan Türk müzik dünyasına kazandırsan..Yaptığı müzikler hep aynı..Alt yapı teknolojiye ayak uydursada hala 30 sene evvelki müziklerini dinliyoruz..İnsan doğası birşeylerin doyumuna ulaşınca kendini aşmak ister..İçten gelir elinde olmaz..Ama bu abimizde öyle değil ..Onun derdi libidosunun normal bir insanın 2 katı olmasında...
|
|
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu tür müzikler dinlemesem de, karakterini boşverin de o sesi özellikle de son zamanlarda harcamış birisi..
|
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sesi ve yorumunu çok beğeniyorum.. Fakat dinlemiyorum.Tarzım değil Yok imza falan!!! |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir Sabuha bir Mutlu ol yeter i söyleyisi bambaska idi. Son zamanlarda dang ding dong melodilere gecmesiyle o eski havasi kalmadi. Eski Ibo süperdi, yeni ibo koca bir 0. karakterinide sevmiyorum ama eski sarkilari bi baska "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç iyi şeyler düşünmüyorum ![]() Yatenekli bir ses ama televizyonda "soytarılık" yapmasından nefret ediyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | isofb4126 (29-08-07), YaGMuR_CiNi (28-08-07) |
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.459
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ses olarak iyi kisilik olarak koca bir 0
|
|
| | #15 | |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 82
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:131 ![]() ![]() | Alıntı:
adamın amacı müzik yapmak değil bi kere gerçi Türkiye'de amacı müzik yapmak olan kaç kişi var o da tartışılır ama I forget myself | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (29-08-07) |
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski şarkılarından sevdiklerim var.Sesi de güzel ama konuşmamalı, gülmemeli, ağlamamalı, sadece eski şarkılarını söylemeli.
iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (05-10-07) |
| | #17 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Filmler çevirmeden önceki o urfalı ciğerci İbo'yu arıyoruz. |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 629
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaman geçiyor İBO da değişiyor şimdiki haliyle eski hali, yoq benden 0 puan aloıyor Everything is Changed ![]() |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 347
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2065 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ses var ama karakter zayıf ikisi de sanatçı olmanın özelliği...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | X_ARGOS_X (31-08-07) |
| | #20 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:36 ![]() | bence ibrahim tatlıses hem şarkı bakımındana hemde kişilik bakımında çok iyi. şarkıları herkezin dilinde kişilik olarakta çok iyi nede olsa hemşerim... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |