DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 04-03-07, 13:20 Çevrimdışı   #1
Stajyer

Tu@N@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 107
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:50
Tu@N@ ara sıra gören oluyor
ibrahim tatlıses'in şarkıları yorumları hakkında neler düşünüyosunuz?

merak ettim yazdım..sizce ibrahim tatlıses iyi bir ses mi? arabesk deyince aklınıza ilk gelen isim o u?yoksa one_two_tree_forooooooo(i.tatlıses'ten alıntı) deyince aklınıza gelen isim mi?
Eski 17-03-07, 08:22 Çevrimdışı   #2
Stajyer
Müzik grubu

GuitaRx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 117
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:86
GuitaRx ara sıra gören oluyor
Evet bence yeri tek olan biri.Hepimiz en az 5 tane Tatlıses şarkısı biliriz.

M
e
M
o
O

Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim,
Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim.

Mesaja teşekkür eden:
Pitekantropus (29-08-07)
Eski 09-06-07, 00:26 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ραραтуαм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.130
Teşekkür etti: 108
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:927
ραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuş
bence çok iğrençç söylediği şarkılarda kendide

Özledim seni..
Eski 09-06-07, 02:28 Çevrimdışı   #4
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
işi şova dökmüş bir insan...

Hepimiz sarkılarını biliriz... Mesela bende sevmedigim halde rober hatemonun sarkısınıda bilirom ama bilmekle sevmek farklı iki kavram bence Orhan Gencebay varken İbrahim Tatlıses'e söz gerekmez...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (21-03-08)
Eski 26-08-07, 00:32 Çevrimdışı   #5
Asistan
Genç Kuvvet

fredy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 215
Teşekkür etti: 74
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:277
fredy ara sıra gören oluyorfredy ara sıra gören oluyorfredy ara sıra gören oluyor
sesi ve yorumlaması ii ama seviyesini koruması çok önemli !!!

Hayat,kalbin tiktakları ile başlamış ölüm bestesinin mırıltılarıdır...
Eski 26-08-07, 01:24 Çevrimdışı   #6
Asistan

miCa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 485
Teşekkür etti: 68
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:943
miCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuş
Tarzım değil
Ama bir yere sahip...demek ki iyi

tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni..
tüm kötülükleri ve karanlıkları
çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki
karanLıklar içinde uyur oLmuşum
tüm kötü rüyalarıma inat.
Eski 26-08-07, 02:33 Çevrimdışı   #7
Asistan
Kemalistler

c.c.D - ait Avatar
Genel Mesajlar: 352
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2110
c.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
sesi güzl bikaç şarkısı çok hoşuma gider
ama kişiliğini insanlığını beğenmiyorum
aynıd duman grubu gibi )
kişileri duruşlarını falan sevmem ama şarkıları yokmu...

artık bizimde bi arama motorumuz var...
www.attabot.com
Eski 26-08-07, 03:28 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.475
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
onun da hitap ettiği bir topluluk var saygı duymak lazım

ama son zamanlardır müzik dışında herşeyle gundeme geliyor şarkıcı değil de şovme adeta

komik
Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (28-08-07)
Eski 28-08-07, 02:08 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.504
Teşekkür etti: 2.802
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:45037
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sesi ve yorumuna lafım yok..Ama müziğe bu kadar namkörlük eden birisi daha görmedim.Müzikten bu kadar para kazanıpta müziğe 1 kuruş yatırmayan başka müzik insanı yoktur herhalde..Artık yaşlı sayılabilecek birisi bu kadar mı hazımsız ve kıskanç olur;insaf,bir tane müzik okulu aç gençler müzik öğrensin..Hep 1 numara kalacağım derdinde..Bir tane yetenekli genç müzisyen gelmedimi yanına??...Elinden tutsan Türk müzik dünyasına kazandırsan..Yaptığı müzikler hep aynı..Alt yapı teknolojiye ayak uydursada hala 30 sene evvelki müziklerini dinliyoruz..İnsan doğası birşeylerin doyumuna ulaşınca kendini aşmak ister..İçten gelir elinde olmaz..Ama bu abimizde öyle değil ..Onun derdi libidosunun normal bir insanın 2 katı olmasında...
Eski 28-08-07, 08:49 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
bu tür müzikler dinlemesem de, karakterini boşverin de o sesi özellikle de son zamanlarda harcamış birisi..

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Eski 28-08-07, 16:03 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sesi ve yorumunu çok beğeniyorum..

Fakat dinlemiyorum.Tarzım değil

Yok imza falan!!!
Eski 28-08-07, 17:47 Çevrimiçi   #12
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bir Sabuha bir Mutlu ol yeter i söyleyisi bambaska idi.

Son zamanlarda dang ding dong melodilere gecmesiyle o eski havasi kalmadi.

Eski Ibo süperdi, yeni ibo koca bir 0.

karakterinide sevmiyorum ama eski sarkilari bi baska

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Artemis (29-08-07), hareketli (29-08-07), YaGMuR_CiNi (28-08-07)
Eski 28-08-07, 17:48 Çevrimdışı   #13
Doçent
Genel Mesajlar: 2.563
Teşekkür etti: 3.077
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum
Yatenekli bir ses ama televizyonda "soytarılık" yapmasından nefret ediyorum.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
isofb4126 (29-08-07), YaGMuR_CiNi (28-08-07)
Eski 28-08-07, 17:52 Çevrimdışı   #14
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.420
Teşekkür etti: 5.459
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59459
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ses olarak iyi
kisilik olarak koca bir 0

υℓтяαѕℓαη
Eski 29-08-07, 12:22 Çevrimdışı   #15
Stajyer
Müzik grubu

isofb4126 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 85
Teşekkür etti: 82
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:131
isofb4126 ara sıra gören oluyorisofb4126 ara sıra gören oluyor
Alıntı:
ємя∂M´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum
Yatenekli bir ses ama televizyonda "soytarılık" yapmasından nefret ediyorum.
benimde yazacağım şeydi "SOYTARILIK"

adamın amacı müzik yapmak değil bi kere
gerçi Türkiye'de amacı müzik yapmak olan kaç kişi var o da tartışılır ama

I forget myself
Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (29-08-07)
Eski 29-08-07, 12:36 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Eski şarkılarından sevdiklerim var.Sesi de güzel ama konuşmamalı, gülmemeli, ağlamamalı, sadece eski şarkılarını söylemeli.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
BigBang (05-10-07)
Eski 29-08-07, 12:55 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Filmler çevirmeden önceki o urfalı ciğerci İbo'yu arıyoruz.
Eski 29-08-07, 12:57 Çevrimdışı   #18
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.769
Teşekkür etti: 629
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8424
hareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
zaman geçiyor İBO da değişiyor şimdiki haliyle eski hali, yoq benden 0 puan aloıyor

Everything

is

Changed
Eski 29-08-07, 16:55 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

despirro15 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 547
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2065
despirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyor
ses var ama karakter zayıf ikisi de sanatçı olmanın özelliği...

küçük şeylerin peşinden koşanlar asla büyük olamazlar...
Mesaja teşekkür eden:
X_ARGOS_X (31-08-07)
Eski 31-08-07, 19:51 Çevrimdışı   #20
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 63
Teşekkür etti: 43
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:36
X_ARGOS_X Herkese mesafeli
bence ibrahim tatlıses hem şarkı bakımındana hemde kişilik bakımında çok iyi. şarkıları herkezin dilinde kişilik olarakta çok iyi nede olsa hemşerim...

Konu Seçenekleri