Konu Seçenekleri
Eski 14-08-08, 00:33 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kahkaha İçime İşlerken

Sevda diye bir kadının bir kere duyduktan sonra dile takılan sıradan bir yaz parçası.Ama öyle böyle takılma değil bütün gün içime işlerken lalalalalala diye dolaştırır adamı
Ah powerturk çıkarma 2 saatte bir sunu takılıyoruz kalıyoruz

İçime işlerken farkına varmamaısım sana bittim ben kendime kalmamısım
nananananana
annanana
nanannaanan
pardon :S

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (14-08-08)
Eski 14-08-08, 00:35 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ilk defa duydum

yaşasın powertürksüzlük

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 14-08-08, 00:41 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.176
Teşekkür etti: 1.146
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:9740
DüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayranDüşüM herkes hayran
Ruhsal Durumum:
klibini izledim
kadının üzerinde sarı mini bir elbise var
kamera alttan dolanıyor kadının poposunu gösteriyor nedense
o anda söylediği sözlerle bir alakası da yok
gereksiz bir sahne olmuş

ama şarkı dile dolanıyor cidden
Eski 14-08-08, 01:05 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 893
Teşekkür etti: 312
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
evt ne iyi ettin de geldin epeydir ilk defa nur yüzünü gördük diyor

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 14-08-08, 02:29 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Download 2 de birine şarkıyı gönderene kadar haberim bile yoktu ama ıslık kısmı kafamda dönüp duruyor...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 22-09-08, 07:10 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.914
Teşekkür etti: 3.813
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sevda Karababa'nın ''Hislerimin Talebesiyim'' Adlı 2. Albümünün Çıkış Parçasıdır..

Söz & Müzik: Halil Koçak'a Aittir..

Erol Köse'nin Ağına Düşmüş Ve Bu Yüzdendir Ki Klipte Açılıp Saçılmıştır..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 22-09-08, 13:49 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
evet sonunda tanısma fırsatı buldum

ama tanısmamla unutmam bir oldu

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 22-09-08, 13:51 Çevrimdışı   #8
Doçent
Huzur Pınarı

ASAKİRİ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.158
Teşekkür etti: 1.387
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:19954
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

nananananana
annanana
nanannaanan
pardon :S
aha pardonnn

(Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..)

---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün---
Yeşil Gözlüm
Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım

.
Eski 22-09-08, 13:59 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Piyasaya aniden düşen, herkesin diline dolanan güzel bir şarkı...

Sevda isimli bir kadın söylüyor..Klibini izledim, kafamdaki sevdayla gördüğüm sevda çok farklıydı Ben Zerrin Özer gibi bişey bekliyordum

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Konu Seçenekleri