DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar
Anket Sonuçlarını Göster: İdam cezası tekrar yasal hale getirilsin mi?
Evet 42 54,55%
Hayır 31 40,26%
Kararsızım 4 5,19%
Oylayanlar: 77. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 29-05-08, 17:42 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30589
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İdam cezası tekrar yasal hale getirilsin mi?

Türkiyede idam edilmesi gereken birçok kişi varken, idam cezası kaldırıldı.

İdam cezası tekrar yasal hale getirilsin mi?

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
amorous_nope (10-07-08), Marcus T.CICERO (30-05-08), mUsTiyaN (31-05-08), saklap (18-06-08), samira_prensess (10-07-08), seLLuk@ (16-06-08), Sk8er Boi (10-08-08), Tuğrul Bey (30-05-08)
Eski 30-05-08, 02:06 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
sınırları nedir peki?düşünce suclusu mu?azmettiren ülkücü mü?terör başımı yoksa baklawa calan mı ?hangisini asacaksın hangisini sag bırakacaksın?!cok genel bir anket olmus!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Mesaja teşekkür eden:
ceres16 (09-08-08)
Eski 30-05-08, 02:19 Çevrimiçi   #3
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.673
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18418
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Eger kişi idam edilmeyi hakediyorsa edilmeli...

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
вєαяqє (16-07-08), mUsTiyaN (31-05-08), The Darkness (30-05-08)
Eski 30-05-08, 02:22 Çevrimdışı   #4
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.645
Teşekkür etti: 3.081
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35310
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yeni başbakanlar asmakmı istiyorsunuz....geçmişi karanlık yargı sürecinin tohumlarını tekrar serpiştirmek ancak kaosa sebep olur..

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
αηтιкαριтαℓιѕт (16-06-08), roza (10-08-08)
Eski 30-05-08, 02:35 Çevrimiçi   #5
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.673
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18418
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kendi adıma kimseyi asmak yada astırmak değil fakat sucu asılmasını gerektiren kim olursa olsun asılsın yanlıslık la astık diyecek bir adli kurum yok ben guveniyorum en azından..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 30-05-08, 02:38 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.685
Teşekkür etti: 4.286
RepForum Gücü: 158
Forum Puanı:71180
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ne kadar gerekli olsada ben karşıyım birini öldürmek insanlık dışı geliyor
ne kadar görüşlerim farklı olsada tarihte asılan kişilere üzlmüştüm adnan menderesler deniz gezmişler vs..

ama bazen öfkeme yenik düşüyorum ufacık çocuklara tecavüz eden dövenleri ellerimle boğmak istiyorum

`Kelebek ..
(:

s.R..!
`Deniz ülkesi..

|6|
Sessizlik
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
n!da (30-05-08), RebeL (17-06-08), `KarameL (31-05-08)
Eski 30-05-08, 02:43 Çevrimiçi   #7

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.938
Teşekkür etti: 3.988
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:43726
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
idam dönüşü Olmayan Bir insanlık suçudur !!!!!

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
RebeL (17-06-08), `KarameL (31-05-08)
Eski 30-05-08, 02:47 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.800
Teşekkür etti: 2.393
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:42368
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayir !

.
.
.
.

.
.

"Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun..

Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun."
Eski 30-05-08, 08:27 Çevrimdışı   #9
Asistan
Kemalistler

acü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 277
Teşekkür etti: 125
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:541
acü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyor
Ölüm çare olsaydı sorunda olmazdı

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim...
Eski 30-05-08, 10:38 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Tekrar getirilsin ancak özellikle de bu ülkede bölücülük yapan için getirilsin.
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
J.Mengele (30-05-08), mUsTiyaN (31-05-08), The Darkness (30-05-08), Tuğrul Bey (30-05-08)
Eski 30-05-08, 11:39 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.390
Teşekkür etti: 2.463
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:35403
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu durum adamina gore degisir

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA

Konu p0lly tarafından (30-05-08 Saat 11:56 ) de değiştirilmiştir..
Eski 30-05-08, 11:54 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.130
Teşekkür etti: 2.551
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yaşamaya hakkı olmayanlarla doldu çevremiz, şöyle bir bahar temizliği iyi gider doğrusu...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
fantastik (17-06-08), J.Mengele (30-05-08), Marcus T.CICERO (30-05-08), The Darkness (30-05-08)
Eski 30-05-08, 13:16 Çevrimiçi   #13

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.938
Teşekkür etti: 3.988
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:43726
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
idam dönüşü Olmayan Bir insanlık suçudur !!!!!

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 30-05-08, 20:03 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
hayir, kesinlikle
Eski 30-05-08, 20:54 Çevrimdışı   #15
Stajyer
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 107
Teşekkür etti: 210
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:278
hayal_ettim ara sıra gören oluyorhayal_ettim ara sıra gören oluyorhayal_ettim ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Evet idam getirilsin,fakat bu ankete evet diyenler gibi düşünenler için gtirilsin...Baksanıza ülkeyi geriye götürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.....Ama yine vicdanım el vermiyor...Ne olursa olsun idama karşıyım,kesinlikle HAYIR!
Mesaja teşekkür eden:
interlude (30-05-08)
Eski 30-05-08, 22:30 Çevrimdışı   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.647
Teşekkür etti: 2.147
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

getirilsin evet diyenleri asmak isteyen
bölücü örgütü savunan tecavüz uyuşturucu vb suçlara getirilsinki.
ama önce bütün hakimleri indirip yenisi yapmak gerekir çünkü taraf tutan bir hukukdan hiç bişi çıkmaz

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 30-05-08, 22:32 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hayır ! =(

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 31-05-08, 09:09 Çevrimiçi   #18
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.017
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Soru cok genis olmus bence, terör suclularina kesinlikle getirilmeli tabi, ayrica tecavüz etmis biri ve kasitli orman yakanlarda idam edilebilmeli.

Daha gecengün tavuga tecavüz edeni okuduk sitede onlar gibi olanlardan zaten bir hayir gelmez.

Asin gitsin.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
KÜBÜŞ (31-05-08)
Eski 31-05-08, 09:33 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.043
Teşekkür etti: 789
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7381
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
yüzlerce insanı öldüren bir pkk liderini yada farklı sebeplerde insanlığa zarar veren bir kiişi nasıl asmazsın...

onca insan ölünce kimse kasap olmuyor ama bir kişi ölünce YAYGARACILAR hemen savunmaya geçiyo

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
bEyAzLi (01-06-08), Marcus T.CICERO (31-05-08)
Eski 31-05-08, 12:36 Çevrimdışı   #20
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
unutmayalım ki denizlerin, mendereslerin hayatlarına son veren idamdan bahsediyoruz sadece tek kişiye odaklı yorum yapılmamalı bence

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (31-05-08)

Konu Seçenekleri