| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | idare edemem anne ! küçük Yaman'ın sanal aleme düşen bomba videosundan sonra halkımızın 7'den 70'e azında sakız olmuş idarenin artık idare edilemeyeceğini belirten son dönemlerin moda cümlesi. küçük yaman'ın, yaman olmayan annesi (büyük bi ihtimal otoparkdalar) yamana derki ; "-artık aç yatacan sen hödö hödö elindeki saplı şekeri sapıyla yiyon sonrada ne sebze yersin ne başka bişi aç kal geber pis velet" türündeki "-bıktım senden babası kıllıklı illalah yani" kıvamına gelen anneye 2008 acıların veletinin müzikal bi okadar akılda kalıcı cevabı "idare edemem anne, idare edemem " olur. (idare edemem ; bippp senin bipppp elindeki kamerayı alırım bipppp babamada ne haltlar yediğini anlatıcam bippppp manasına geliyo bence )Artık Bir çok hayranıda var bu şaşkoloz veletin ; http://www.idareedememanne.com/ ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Tweety (06-03-08), YaGMuR_CiNi (06-03-08) |
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende idare edemem murat idare edemem ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sipaya bak yaa ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uyuz çocuk Yaman iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #5 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.709
Forum Gücü: 185 Forum Puanı:75789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İdare edemezmiş velete bak sen Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.551
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı isimli bir çok çakma videoya kaynak olan sopalık velet repliği...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |