| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | BU ŞARTLARDA OLMASINIBEKLİYORDU........ 1-Boyu en ideal 1.75 olacak öyle yolda yürürken ne dev gibi durmalı ne de ufacık... 2-Renkli gözlü olmalı. Ama çok açık renk değil. Bakışı daha önemli. Çakmak çakmak bakarken ! yumuşayıp eritebilmeli 3-Hafif bi top sakal ya da kirli sakal olmalı. Tüysüz kesinlikle olmamalı. Temiz ve kısa traş tercih sebebidir. 4-Eller bakımlı temiz olmalı. Ne büyük nede tombul olmamalı. Kolları sert ve adaleli koluna girince hatuna gücünü hissettirmeli 5-Kesinlikle ama kesinlikle vücut çalışmış OLMAMALI! Pek çok kız siz erkeklerin sandığının aksine şiş vücut sevmez. Sakin mütevazı ama sert ve sarkmayan bir vücut gibisi yoktur. 6-Popoya ve bacak! lara dikkat. Atletik olmasa da hantal olmayacak. 7-Sarışın kumral olabilir ama kesinlikle koyu esmer olmamalı. Dişler beyaz ve temiz olmalı tercihen sigara içmeyecek. 8-Güzel kokacak. Sık sık duş alacak. Kendine özgü kaliteli bir parfümü olacak öyle ki hatun kısmı nerde o kokuyu alsa erkeğini hatırlayacak. 9-Çok etli ya da çizgi gibi incecik dudaklı olmaz. Alt biraz kalın üst dudak biraz ince... Kulağında küpe olabilir. Olmasa da önemli olmaz Bunlar az çok dış görünüş huyuna suyuna gelince... 1-Eğitimli en az 4 yıllık adam gibi bir lisans eğitimi olmalı. Öyle uluslar arası ilişkiler olmasa da su ürünleri de olmamalı. 2-Biz kı! zlar arabaya paraya bayılırız sanırsınız. Alakası yok desem. Adam gelecek vaat etsin. Eğitimli olsun hırslı çalışkan olsun yeter. O hayatını kazanır zaten. Kaliteli hatun kaliteli adam bulunca sabreder destek olur... 3-İyi modern görüşlü ailesi olsun. Bİ KAHVE İÇMEYE BİZE GELEBİLSİN. Annemle tanışsın. Kal gelmesin! 4-Arkadaşlarımı sevsin. Benim geçmişimle çocukluk resimlerimle ilgilensin. 5-Kendi arkadaşlarıyla tanıştırsın. Halı saha maçına götürsün. 6-Çocukları sevsin... Bu çok önemli. Şefkatli erkek çocuk yanında belli olur. 7-KARAKTERLİ OLSUN. KENDİNİ KULLANDIRMASIN. GİRDİĞİ ORTAMDA ADAM SAYILSIN. 8-Sert olsun kuralları olsun. Tamam göbeği açık vs falan giydirmesin ama her şeyin orta yolunu da bulabilsin. İkna edici olsun. Tatlı tatlı ded! iğini yaptırsın. 9-Hatununu deli gibi sevsin. BAŞKASINDA GÖZÜ OLMASIN. Sevdiğini ara sıra belli etsin 10-Hatunun sağlığıyla ilgilensin. Ayın belli günlerinde anlayışlı olun. 11-Kıskanç olsun 12-Adam olsun. Kızdı mı vursun masaya yumruğunu. Ama hatalıysa da özür dilemeyi bilsin 13-Kesinlikle çiçek göndermeyi ve hediye almayı unutmasın (yılda iki çiçek bi böcek sizi öldürmez dimi beyler?) 14-Önemli günleri unutmasın. 15-Saçımızı kestirip boyatınca dalga geçmesin iltifat etsin. 16-Eski kız arkadaşlarıyla kesinlikle görüşmesin. 17-Müzik konser kitap fuarı nedir bilsin yeri gelince evde mısır patlatıp maç DVD izleriz ama bazen de gece çıkıp hafif çakırkeyif olmayı da bilsin. 18-Asosyal olmasın. 19- Ana kuzusu olmasın… 20-Delikanlı olsun. Sevmiyorsa uzatmasın. Eğlence peşindeyse hatunun canını yakmasın. Günahını almasın... BU ŞARTLARIN OLMASINI BEKLİYOR DU............ DAHA ÇOK BEKLİYECEK........ İdeal Koca bekleyenin Son Fotosu ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | alaskalı_eren (11-09-08), forum_hastasi (04-09-08), Lobo (06-09-08), SeMPaTi-BoYS (11-09-08), sfanky (12-09-08) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süpermişş
![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #3 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bekleyipde aynı hale gelmiş kadınları biliorum ![]() "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #4 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.389
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . | |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha zamanı var kadın bekleyebilir \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu dunyada olmassa obur dunyada kavusur umarım bekledıgı ideal kocaya Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böle bi koca adayı bulsa evlenecekmiş yorumlar için sağolun arkadaşlar |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) Konu SeMPaTi-GiRL tarafından (11-09-08 Saat 10:33 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 15
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hımm beklesin bakalım ne zamana kadar bekleyekmiş ki...
|_SeMPaTi-BoYS_|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) Biz 3 kişiydik.. Ben, keyfim ve kâhyası.. Şimdi... Yine 3 kişiyiz.. Ben,tepem ve tası.. |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istediği beklediği gibi biri karşısına çıkana kadar bekler bu zamana kadar beklemiş biraz daha bekler ama bence bunu bu yaştan sonra ancak teneşir paklar gibime geliyo ![]() ![]() ![]() ![]() |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 1.389
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anlamadın bunlar bir erkek de varsa ne oluyor?????
(Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben buldum nolcak şimdi ![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.391
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buysa vay halimize ![]() ![]() HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 15
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neyin paklıcana biz karar veremeyiz ama bulabilecekmiki...
|_SeMPaTi-BoYS_|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) Biz 3 kişiydik.. Ben, keyfim ve kâhyası.. Şimdi... Yine 3 kişiyiz.. Ben,tepem ve tası.. |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 1.228
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunlar bir erkekde varsa ve kıs böle bir erkek bulduysa hemen evleniyo daha koca beklemiyor anladınmı arkadaşım tabi bula bilirse ![]() yorumlar için sağolun arkadaşlar |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mail ile bu yazi bana gelmisti güzel ![]() iste beklemeyin yok böyle ideal bir tip buldun iyi birini hemen basican nikahi ![]() sen böyle sekle girecegine adami sekle sokarsin zamanla daha iyi ![]() ![]() ![]() ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |