Konu Seçenekleri
Eski 05-05-08, 19:59 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.650
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman İE8 Yediği Alan

Internet Explorer 8 açıldığı zaman kasma oluyor pcde nerdeyse ve baya birde ßellek kullanımından harcıyor bu normal bir şeymi yoksa anormal bir durummu var ortada ? Bu kadar kasması çok şaşırtıcı ...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 05-05-08, 20:50 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.190
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Explorer 8 henüz Beta aşamasında ve kasması normal Firefox yada opera gibi alternatif webtarayıcı'ları öneririm.

İE7 bile kastıktan sonra 8'in kasması normal açıkcası :p

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (05-05-08)
Eski 14-07-08, 13:56 Çevrimiçi   #3
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.526
Teşekkür etti: 245
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
peki sizce fire fox un bu değeri normalmi _? (3 sekme açık)

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Konu charisma_06 tarafından (14-07-08 Saat 13:59 ) de değiştirilmiştir..
Eski 14-07-08, 22:58 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.748
Teşekkür etti: 1.931
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
8 Sekem Acık Dosya Cekıorum We Suanda 150 Civarında (=

Senınkı Anormal

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 14-07-08, 23:32 Çevrimiçi   #5
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
peki o zaman sıkıntı ne olabilir ?

fire fox3 sözde ram ı da az yiyecekti

Eski 14-07-08, 23:40 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
FireFox 3 Kullanmıorum (:

Sanırım Sıkıntı Ordan

Daha Denemedım FF3 ü

Ne Kadar Ceker Normal Midir Bilmiorum O Yuzden

Ama Arada Bir Kapatıp Tekrar Ac FF'i O Zaman Değer Düşer

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 15-07-08, 01:35 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.650
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Opereya geç en iyisi... Opera bu yönden İE v Mozilla dan daha iyi taßi bence.

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 15-07-08, 01:38 Çevrimiçi   #8
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ama fire foxun eklentileri olmadan netin tadı olmaz

Eski 15-07-08, 01:38 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bişi sorcam peki bu tarayıcıların kotaya etkisi nedir?

yani biri az yiyip biri fazla mı yiyo yoksa hepsi aynı mı?

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 15-07-08, 01:39 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Hepsi Aynı Yer (:

Sayfa Bası Guncelleme 10kb
Dinlediğin Şarkıların Boyutu Falan Aynıdır Hepsinde

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
Bir Ben Eksiktim (15-07-08)
Eski 15-07-08, 02:01 Çevrimiçi   #11
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
aradaki fark birbirlerine göre başarı hız ve kalite

Fire fox a alışan birisi İE yi çok zor kullanır kullanmak istemez tiksinir

Konu Seçenekleri