| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]() | Internet Explorer 8 açıldığı zaman kasma oluyor pcde nerdeyse ve baya birde ßellek kullanımından harcıyor bu normal bir şeymi yoksa anormal bir durummu var ortada ? Bu kadar kasması çok şaşırtıcı ... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Explorer 8 henüz Beta aşamasında ve kasması normal Firefox yada opera gibi alternatif webtarayıcı'ları öneririm. İE7 bile kastıktan sonra 8'in kasması normal açıkcası :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (05-05-08) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 245
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki sizce fire fox un bu değeri normalmi _? (3 sekme açık) Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() Konu charisma_06 tarafından (14-07-08 Saat 13:59 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.931
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 8 Sekem Acık Dosya Cekıorum We Suanda 150 Civarında (= Senınkı Anormal ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki o zaman sıkıntı ne olabilir ? fire fox3 sözde ram ı da az yiyecekti Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FireFox 3 Kullanmıorum (: Sanırım Sıkıntı Ordan Daha Denemedım FF3 ü Ne Kadar Ceker Normal Midir Bilmiorum O Yuzden Ama Arada Bir Kapatıp Tekrar Ac FF'i O Zaman Değer Düşer ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.650
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Opereya geç en iyisi... Opera bu yönden İE v Mozilla dan daha iyi taßi bence. ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #8 |
ama fire foxun eklentileri olmadan netin tadı olmaz
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bişi sorcam peki bu tarayıcıların kotaya etkisi nedir? ![]() yani biri az yiyip biri fazla mı yiyo yoksa hepsi aynı mı? Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi Aynı Yer (: Sayfa Bası Guncelleme 10kb Dinlediğin Şarkıların Boyutu Falan Aynıdır Hepsinde ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Bir Ben Eksiktim (15-07-08) |
| | #11 |
aradaki fark birbirlerine göre başarı hız ve kalite Fire fox a alışan birisi İE yi çok zor kullanır kullanmak istemez tiksinir Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |