Konu Seçenekleri
Eski 06-09-08, 01:50 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
iiiireeenççseeeaaaannnnnnn

tiky diye adlandırılan muhterem şahısların kullandığı kelime

iğrençsin yeterdi aslında

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (06-09-08)
Eski 06-09-08, 01:53 Çevrimdışı   #2
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.439
Teşekkür etti: 4.159
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
soyadınız salaktı dimee mesela örnek verdim

Al sana 5. kol faaliyetleri ile içi boşaltılmış bir neslin Türkçe anlayışı... Bunların hepsi CİA'cı...

Alıntı:
Tuğrul Bey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Al sana 5. kol faaliyetleri ile içi boşaltılmış bir neslin Türkçe anlayışı... Bunların hepsi CİA'cı...
Güzel Ifade, Tebrik Ederim (:

şööyle bi alıntıyla konuya destek vermek istedim

Alıntı:
zamane kızlarımız birbirleriyle sohbet ederken

Ban - ben
San - sen
Lütfaaan - (lütfen)
Biliyomısaaaaan - (Biliyor musun)
Hayvanssııaaan - (Hayvansın)
falan oldum -
falan yapmak -?
hadi papaaay - Haydi baybay
intiharlardayım - çok üzüldüm
pozitif elektrik alamadım senden yane,taam mı? - senden hoşlanmadım
inanmıyoroaam - inanmıyorum
regular cola - normal kola (light değil)
yivrençsiaaan - iğrençsin
nerdeyim oldum - nerede oldu? unu şaşırmak
partilemek -parti
aklımdasyn yapmak - cep telefonunu çaldırıp kapatmak
bay gelmek hatta kus gelmek - bıkmak,usanmak
çılgın atmak - delirmek
merba - merhaba
nasssın - nasılsın
ban iyyiam, san - ben iyiyim, sen
ban de ama çık mıkarrna yedıam - ben de ama çok makarna yedim
pantlonundan bellıa - pantolonundan belli
vıraenç duryo dı mıa - iğrenç duruyor değil mi
vet, boyfrand yüznden labilir mia - evet, sevgilin yüzünden olabilir mi
bilmiyoruam kia - bilmiyorum ki
narde okuyosssuan - nerede okuyorsun
kıç ünversitesia - koç üniversitesi
http://www.zamansiz.com/gunumuz-tiki...u-t219375.html

Alıntı:
ASAKİRİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
soyadınız salaktı dimee mesela örnek verdim
ayrıca sende güzel alıntı yapmışsın cihan

Alıntı:
Tuğrul Bey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

o konuşmaya bağlı olarak bir zeka seviyeleri varsa cıa'cı olacaklarını sanmıyorum olsalarda farketmezler herhalde ...

Alıntı:
Ucube´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o konuşmaya bağlı olarak bir zeka seviyeleri varsa cıa'cı olacaklarını sanmıyorum olsalarda farketmezler herhalde ...

Siyaset tartışmalarında 5. kol faaliyetleriyle ilgili bir konu var, onu biraz oku ne demek istediğimi anlarsın...

bende seviyorm tikileri
.çok güzel oluyorlar bazıları

yav onlar olmassa olmazlar ki artık bide emo lar

Alıntı:
Dana Sözlük nedir ?
Alıntı:
-- Dana Sözlük bir Türkçe sözlük gibidir.
-- Kelimelerin, şahısların, argo kelimelerin gerçek veya ilk aklımıza gelen anlamları yazılabilir.
-- Muhabbet alanı olarakda görülebilir. Fakat gerçekçi yorumlarda yapılmalıdır(!).
-- Konu başlığına uygun düşünceleriniz mesajlarınızda yer alacaktır. Beğendiğiniz mesaj için "Çok güzel yazmışsın" şeklinde değilde Teşekkür butonunu kullanmakla tepki veriniz.
-- Katılmadığınız mesajlar , yorumlar için tepki vermeyiniz. Altına konu ile alakalı kendi yorumunuzu ekleyiniz.
-- Mesaj yazan kişilerin yorumlarına hitap eden yazılar yazmayınız. Sadece kendi düşünlerinizi kelimeler ile oluşturup cümleler halinde yazıya çeviriniz.
-- Küfür, hakaret içeren kelimeleri kullanmak kesinlikle yasak!!
-- Dana sözlük herşeyden önce bilgi vermelidir. Konu, kişi hakkında fikir edinilebilinmelidir.
-- Başlık ile alakalı, olumlu olumsuz yorumlarınız, bilgi değeri içeren yorumlarınız, küfür-hakaret içermeyen yorumlarınız tercihimizdir.
-- Kısacası bilgiyi değişik bir şekilde veriyoruz...

And : Tekrar hatırlatmak gerekti "Dana Sözlük" nedir? Sohbet amaçlı bir bölüm değildir en başta (: geyik muhabbetleri için de uygun bir yer değildir!
bu aralar sıkça ihlal ediliyor, dikkatinizee
(bu mesaj da daha sonra silinecek)

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 06-09-08, 10:56 Çevrimdışı   #3

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.795
Teşekkür etti: 6.325
RepForum Gücü: 306
Forum Puanı:140176
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bir zamanlar avrupa yakasındaki selin takma adlı oyuncusun kullandığı ve tiki hatunları taklit ettiği kelime şeysi. uzun zaman insanların diline dolanmıştı. çevrenizdeki insan topluluğunda her 10 kişiden biri böyle konuşmaya meğillidir. şakada olsa bunu mutlaka yaparlar özellikle caddebostan-etiler tarafındaki genç kızlar ve bazende genç erkekler bu kelimeyi kullanır.

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 06-09-08, 10:59 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.043
Teşekkür etti: 789
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7381
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
ağızını yayarak konuşma şekli aaaaayyyyy şoooook şereeeeeyyyyyyyyyyyyy dimeeeeeee...
felaket sinir olurum ya kendilerini öyle yapınca ne sanıyorlar bilmem...

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 06-09-08, 12:01 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.198
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Yeni nesil genclerimizin bolca kulladıngı tabir ayrıca bu kelimleri kullan insan sayısı gün gectikce artmaktadır

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Eski 06-09-08, 23:23 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

emrowski - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:10328
emrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmışemrowski Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
söylendiği kadar sık rastlanmayan bir durum ayrıca konusu geçtikten sonra herkesin trt spikerliğine soyunduğu basitlikten kaçarken rezilleşmesine neden olan ha bi de yarabbim yarattin takip et dediğim nadir insan gruplarından birine ait bir durum..

.
.
.
.
hep yalnız ben...
Eski 06-09-08, 23:25 Çevrimiçi   #7
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.428
Teşekkür etti: 2.569
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
birde burundan söylenir bu...
seviyorum tiky'leri

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 07-09-08, 18:46 Çevrimdışı   #8
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Farklı olmak çabası içinde yırtınan gençlerin baş vurduğu ve bu darbeyle Türkçeyi mahvettiği saçma bir o kadar da komik böğürerek çıkarılan kelime veya kelime gurupları olmak üzere oluşan konuşma biçimi..

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 26-09-08, 01:47 Çevrimdışı   #9

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.573
Teşekkür etti: 5.145
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bunu söylemesi 5 saniye sürse
sizinde elinizi kaldırıp ağzına götümeniz 3 saniye sürse
eeeeeyyynnn'e gelmeden susturabilirsiniz

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 26-09-08, 01:57 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.744
Teşekkür etti: 1.931
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
-Daha Bu Başlangıç

Diyerek Cevap Verilebilecek Bi Cümle Çeşidi

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:

Konu Seçenekleri