| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 | ||||||
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | soyadınız salaktı dimee mesela örnek verdim ![]() Al sana 5. kol faaliyetleri ile içi boşaltılmış bir neslin Türkçe anlayışı... Bunların hepsi CİA'cı... Alıntı:
şööyle bi alıntıyla konuya destek vermek istedim ![]() Alıntı:
ayrıca sende güzel alıntı yapmışsın cihan ![]() Alıntı:
o konuşmaya bağlı olarak bir zeka seviyeleri varsa cıa'cı olacaklarını sanmıyorum olsalarda farketmezler herhalde ... Alıntı:
Siyaset tartışmalarında 5. kol faaliyetleriyle ilgili bir konu var, onu biraz oku ne demek istediğimi anlarsın... ![]() bende seviyorm tikileri .çok güzel oluyorlar bazıları ![]() yav onlar olmassa olmazlar ki artık bide emo lar ![]() ![]() Alıntı:
Alıntı:
And : Tekrar hatırlatmak gerekti "Dana Sözlük" nedir? Sohbet amaçlı bir bölüm değildir en başta (: geyik muhabbetleri için de uygun bir yer değildir! bu aralar sıkça ihlal ediliyor, dikkatinizee (bu mesaj da daha sonra silinecek) Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | ||||||
|
| | #3 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.325
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir zamanlar avrupa yakasındaki selin takma adlı oyuncusun kullandığı ve tiki hatunları taklit ettiği kelime şeysi. uzun zaman insanların diline dolanmıştı. çevrenizdeki insan topluluğunda her 10 kişiden biri böyle konuşmaya meğillidir. şakada olsa bunu mutlaka yaparlar özellikle caddebostan-etiler tarafındaki genç kızlar ve bazende genç erkekler bu kelimeyi kullanır. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağızını yayarak konuşma şekli aaaaayyyyy şoooook şereeeeeyyyyyyyyyyyyy dimeeeeeee... felaket sinir olurum ya kendilerini öyle yapınca ne sanıyorlar bilmem... .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni nesil genclerimizin bolca kulladıngı tabir ayrıca bu kelimleri kullan insan sayısı gün gectikce artmaktadır |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
söylendiği kadar sık rastlanmayan bir durum ayrıca konusu geçtikten sonra herkesin trt spikerliğine soyunduğu basitlikten kaçarken rezilleşmesine neden olan ha bi de yarabbim yarattin takip et dediğim nadir insan gruplarından birine ait bir durum.. . . . hep yalnız ben... |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.569
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde burundan söylenir bu... seviyorum tiky'leri David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Farklı olmak çabası içinde yırtınan gençlerin baş vurduğu ve bu darbeyle Türkçeyi mahvettiği saçma bir o kadar da komik böğürerek çıkarılan kelime veya kelime gurupları olmak üzere oluşan konuşma biçimi.. \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.145
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunu söylemesi 5 saniye sürse sizinde elinizi kaldırıp ağzına götümeniz 3 saniye sürse eeeeeyyynnn'e gelmeden susturabilirsiniz Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.931
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -Daha Bu Başlangıç Diyerek Cevap Verilebilecek Bi Cümle Çeşidi ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |