| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: ikinci kişi olmayı kabul edermisin | |||
| asla... | | 29 | 85,29% |
| seviyorsam ewet... | | 5 | 14,71% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikinci kişi olmayı kabul edermisin evli biriyle birlikte olup olamayacağınızı öğrenmek istiyorum sevgiliniz evli fakat sizi çok seviyor ailesinden çok sizinle bierlikte oluyor evli olduğunuda sizden saklamıyor ikinci kişi olmayı kabul edermisiniz?... ![]() derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki hayır ben sevdiğimi kimseyle paylaşamam...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | chracter (21-11-07) |
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:195 ![]() ![]() |
sakına aslaaa yapana kabul edene yuhhh sevgi için değmezzzz beni ikinci plana atçk kişi için hiç değmezz
karanlığı anımsatan herşeyi sevioruummm....; çünkü karanlık ruh ikizimm... ' |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ya bu nee ![]() yuva yikma kurumu anketi gibi hic yuva yikanin yuvasi olur mu ? soruyorum size ; seviyorum evet diyen 2 arkadas?? bi adam evliyse uzak durulmali ondan , o dogru yolu bilmiyosa kadin dogru yolu gostermeli ! . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.818
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pek Asla Demem Bu Hayatta Ama Bu Konuda Diyorum, Asla.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.796
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabiki hayır diyorum ama büyük konuşmamak gerek bu durumu yaşayan insanlar az değil maalesef..Allah nasip etmesin demek benim için en doğrusu Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #12 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:143 ![]() ![]() |
yok daha neler...yedek lastik miyim ben bea...
|
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
var böyle insanlar çevremde bile.ama ben asla kabul etmem hem evli hemde beni sevecek yok öyle bir sevgi olamaz boynuz gibi Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:351 ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayatta kesinlikle hayır diyen biri diilim ama bu konuda şüphessiz derim.... ZATEN NİŞANLIYIM VE BİRİNCİ E TEK KİŞİYİM... AMA BUNDAN SONRADA BENİM İKİNCİM OLMASINI İSTEMEM TABİKİDE...........
|
|
| | #15 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilmiyorum ..buna ben karar veremem ki ! parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #16 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki hayırr.... biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #17 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.931
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ailesinden Cok Benımle Wakit Geçiriosa Ben İkinci Kişi Olmuıs Olmuyorumkı ?? ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım görüşler aynı frekansda..sevginin saflıgı ve temizliğinden yanayım bende.bütün değerlerimizi yavaş yavaş kaybettik bari sevgiyi de kirletmeyelim..olabilir basına gelebilir en iyisi birini bitirip devam etmek yoksa hiç bulaşmamak derim ben.....
Get up..Stand up..Don't give up the fight! |
|
| | #19 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 42
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:377 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kabul etmem tabiki de evli biriylede takılmak bana yakışmaz ztn Alıntı:
| |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İkinci kişi olmayı kabullenmek biraz acizlik. Biraz çaresizlik. Biraz rezillik. Biraz aptallık. Biraz farkındalıktan uzaklık. Biraz sevgiye rastlamamışlık. Biraz .... Biraz .... Biraz .... Anladınız cevabımı. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | * Sonbahar * (26-11-07), Meldaa (05-12-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |