DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv
Anket Sonuçlarını Göster: ikinci kişi olmayı kabul edermisin
asla... 29 85,29%
seviyorsam ewet... 5 14,71%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 20-11-07, 17:10 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.511
Teşekkür etti: 12.899
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ikinci kişi olmayı kabul edermisin

evli biriyle birlikte olup olamayacağınızı öğrenmek istiyorum sevgiliniz evli fakat sizi çok seviyor ailesinden çok sizinle bierlikte oluyor evli olduğunuda sizden saklamıyor ikinci kişi olmayı kabul edermisiniz?...

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
Eski 20-11-07, 17:11 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Figüranlar

_sékér_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.085
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2047
_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor_sékér_ çevresinde seviliyor
Tabiki hayır ben sevdiğimi kimseyle paylaşamam...

• Sebebini bilmediğim kırık dökük zamanlarım var sevmenin tadına varamadığım zamanlar ayak sesleri var kulağımda ayırt ettiğim beklediğim bir tek seninki
Mesaja teşekkür eden:
chracter (21-11-07)
Eski 20-11-07, 20:02 Çevrimdışı   #3
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu ne ya (:
Hayir..

S E S S I Z C E

Mesaja teşekkür eden:
chracter (21-11-07)
Eski 20-11-07, 20:06 Çevrimdışı   #4
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
zaten 2. kişi olduysam o beni sevmio demektir bn onu nie seviyim ki
Mesaja teşekkür eden:
chracter (21-11-07)
Eski 20-11-07, 20:14 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 233
Teşekkür etti: 80
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:687
üç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyor
asla
Mesaja teşekkür eden:
chracter (21-11-07)
Eski 20-11-07, 20:15 Çevrimdışı   #6
Asistan
Kemalistler

*Azra* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 490
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2437
*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor
olmaz ole $ey

[glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint]
Mesaja teşekkür eden:
chracter (21-11-07)
Eski 20-11-07, 20:16 Çevrimdışı   #7
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ikinci kisi asla kabul etmem

bikere benim icim hic rahat etmez onlarin yuvasini bozmusum gibi gelir bana...

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
chracter (21-11-07)
Eski 20-11-07, 20:23 Çevrimdışı   #8
Asistan

! karanlık ! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 390
Teşekkür etti: 105
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:195
! karanlık ! ara sıra gören oluyor! karanlık ! ara sıra gören oluyor
sakına aslaaa yapana kabul edene yuhhh sevgi için değmezzzz beni ikinci plana atçk kişi için hiç değmezz

'

karanlığı anımsatan herşeyi sevioruummm....; çünkü karanlık ruh ikizimm...

'
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
chracter (21-11-07), s!mg€ (20-11-07)
Eski 20-11-07, 20:27 Çevrimdışı   #9
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
evet ya bu nee
yuva yikma kurumu anketi gibi

hic yuva yikanin yuvasi olur mu ? soruyorum size ; seviyorum evet diyen 2 arkadas??

bi adam evliyse uzak durulmali ondan , o dogru yolu bilmiyosa kadin dogru yolu gostermeli !

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

chracter (21-11-07), tuanaa (20-11-07)
Eski 20-11-07, 23:32 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.914
Teşekkür etti: 3.818
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Pek Asla Demem Bu Hayatta Ama Bu Konuda Diyorum, Asla..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Mesaja teşekkür eden:
chracter (21-11-07)
Eski 20-11-07, 23:42 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.690
Teşekkür etti: 1.796
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24194
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tabiki hayır diyorum ama büyük konuşmamak gerek bu durumu yaşayan insanlar az değil maalesef..Allah nasip etmesin demek benim için en doğrusu

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden:
chracter (21-11-07)
Eski 21-11-07, 01:13 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Kemalistler

parasut969 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 102
Teşekkür etti: 43
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:143
parasut969 ara sıra gören oluyorparasut969 ara sıra gören oluyor
yok daha neler...yedek lastik miyim ben bea...
Eski 21-11-07, 01:20 Çevrimdışı   #13
Asistan

yalniz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 288
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1243
yalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
var böyle insanlar çevremde bile.ama ben asla kabul etmem hem evli hemde beni sevecek yok öyle bir sevgi olamazboynuz gibi

Doğruların Kaderidir Yalnızlık
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar
Eski 21-11-07, 11:47 Çevrimdışı   #14
Stajyer

piiinar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 55
Teşekkür etti: 26
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:351
piiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyor
hayatta kesinlikle hayır diyen biri diilim ama bu konuda şüphessiz derim.... ZATEN NİŞANLIYIM VE BİRİNCİ E TEK KİŞİYİM... AMA BUNDAN SONRADA BENİM İKİNCİM OLMASINI İSTEMEM TABİKİDE...........

KAL BENİMLE ÇOCUKLUĞUM..... DOKÜLME AVUÇLARIMDAN........
Eski 21-11-07, 15:14 Çevrimdışı   #15
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bilmiyorum ..buna ben karar veremem ki !

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Eski 21-11-07, 18:02 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tabiki hayırr....

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 21-11-07, 18:40 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.746
Teşekkür etti: 1.931
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ailesinden Cok Benımle Wakit Geçiriosa Ben İkinci Kişi Olmuıs Olmuyorumkı ??

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 21-11-07, 18:47 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.447
Teşekkür etti: 442
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:6661
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
sanırım görüşler aynı frekansda..sevginin saflıgı ve temizliğinden yanayım bende.bütün değerlerimizi yavaş yavaş kaybettik bari sevgiyi de kirletmeyelim..olabilir basına gelebilir en iyisi birini bitirip devam etmek yoksa hiç bulaşmamak derim ben.....

Get up..Stand up..Don't give up the fight!
Eski 22-11-07, 22:35 Çevrimdışı   #19
Stajyer

Meldaa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 69
Teşekkür etti: 42
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:377
Meldaa ara sıra gören oluyorMeldaa ara sıra gören oluyorMeldaa ara sıra gören oluyorMeldaa ara sıra gören oluyor
Kabul etmem tabiki de evli biriylede takılmak bana yakışmaz ztn

Alıntı:
Hayatta Önemli Olan En Çok Şeye Sahip Olmak Değil En Az Şeye İhtiyaç Duymaktır
Eski 22-11-07, 22:48 Çevrimdışı   #20
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
İkinci kişi olmayı kabullenmek biraz acizlik. Biraz çaresizlik. Biraz rezillik. Biraz aptallık. Biraz farkındalıktan uzaklık. Biraz sevgiye rastlamamışlık. Biraz .... Biraz .... Biraz ....

Anladınız cevabımı.
* Sonbahar * (26-11-07), Meldaa (05-12-07)

Konu Seçenekleri