Konu Seçenekleri
Eski 14-03-08, 14:15 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İlaçlı google =P

Tıklayın ve yeni google nin halini görün

http://www.ilacligoogle.com/

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Metu İz baCK (14-03-08), rebelişko (14-03-08), ufuk_08 (14-03-08), ~diEfoRmEtaL~ (14-03-08)
Eski 14-03-08, 14:21 Çevrimdışı   #2
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.867
Teşekkür etti: 2.172
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26868
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
puhahah

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Eski 14-03-08, 14:48 Çevrimdışı   #3
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 14-03-08, 15:14 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.667
Teşekkür etti: 614
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9768
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:
:d

Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali..
Eski 14-03-08, 16:06 Çevrimdışı   #5

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.170
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 252
Forum Puanı:95336
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
harika yaa
ama ben o googleye bişey aratmam nolur nolmaz
Eski 14-03-08, 16:07 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Sodir - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 1.183
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:16005
Sodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

o müsüğe hastayum pen ama

seve...

omedya mına
Eski 14-03-08, 16:09 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
zuhahahah

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...
Eski 14-03-08, 16:22 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Müzik grubu

~diEfoRmEtaL~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 105
Teşekkür etti: 219
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1746
~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor~diEfoRmEtaL~ çevresinde seviliyor
hahahah tecavüze uğradığımı hissediyorum

Kederleri sevinçleri seninle yaşadım
Seninle baktım bu çirkin dünyaya uzaktan
Sendin bütün fırtınalarda
Sığındığım o tek liman..
Eski 14-03-08, 16:24 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.647
Teşekkür etti: 2.147
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
müzük harika bende vardı silindi the end adı müzügüin

forever nuri alço

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 14-03-08, 16:32 Çevrimdışı   #10

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.170
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 252
Forum Puanı:95336
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
~diEfoRmEtaL~´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hahahah tecavüze uğradığımı hissediyorum
nasıl
Eski 14-03-08, 17:00 Çevrimdışı   #11
Stajyer
Huzur Pınarı

şewal - ait Avatar
Genel Mesajlar: 123
Teşekkür etti: 28
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:396
şewal ara sıra gören oluyorşewal ara sıra gören oluyorşewal ara sıra gören oluyorşewal ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:

Alıntı:
“ Noktası bir kitaptır aşkın
Zerresi âfitabdır aşkın
Garkolur katresinde kevn ü mekân
Gizlenür zerresinde her dü cihân “

Erzurumlu İbrahim Hakkı

Konu Seçenekleri